Wkeno

Hvordan å bryte i en sammensatt softball balltre

En sammensatt softball bat er laget av karbonfiber og forsterket med plast. For å maksimere ytelsen, eksperter anbefaler en innkjøringsperiode for eventuelle nye kompositt balltre for å styrke og komprimere fibrene. Mens det er flere ulovlige metoder for å bryte i en sammensatt softball bat inkluderer fremgangsmåten godkjent av EU-Softball Association en gradvis prosess der ASA-sertifisert bat brukes om og om igjen.

Trinn

Hvordan å bryte i en sammensatt softball balltre. Bruk en høy kvalitet, regulering størrelse softball med et skinn hud og god søm.
Hvordan å bryte i en sammensatt softball balltre. Bruk en høy kvalitet, regulering størrelse softball med et skinn hud og god søm.
 1. 1
  Bruk en høy kvalitet, regulering størrelse softball med et skinn hud og god søm. Den softballs bør være minst 60 grader F (15,5 ° C) i temperaturen. En kald ball kan forårsake skade på balltre før den er brutt i riktig.
 2. 2
  Hit ca 30 softballs fra en tee med omtrent en fjerdedel av det vanlige batting styrke. Roter bat litt etter hvert treff så hvert område på omkretsen av flaggermus gjør kontakt med ballen.
 3. 3
  Utnytte tee å treffe ytterligere 100 softballs, roterende balltre hver gang som før. Dine hits bør bruke nesten halvparten av batting styrke. Hvis du har tålmodighet og tid, kan dette trinnet gjentas før du går videre til neste trinn.
 4. 4
  Bat minst 100 skrå baller med hele batting styrke. Dette bør ikke forekomme i en batting bur med en mekanisk pitching maskin. Batting under dette trinnet skal ligne batting i en ekte softball spill. Du bør likevel fortsette å rotere balltre mellom treff.
 5. 5
  Ta steget opp til røren eske i en ekte spill med kompositt softball bat. Bruk den i en rotasjon med andre flaggermus. Ved hjelp av den sammensatte bat utelukkende vil føre til at det blir mindre effektive over tid.

Tips

 • Når kompositt softball bat er brutt i, bruker den bare for spill og ikke under batting praksis. Composite softball flaggermus er kjent for å ha en topp ytelse periode. Etter toppen begynner resultatene å avta.
 • Sjekk med det europeiske Softball Association for å sikre din balltre tilfredsstiller organisasjonens standarder for juridisk utstyr. Nye regler og forskrifter ble vedtatt i 2004.
 • En sammensatt softball bat er vanligvis lettere og har en høyere demping rente enn en aluminium balltre. Jo høyere demping rente fører til at bat å ha mindre vibrasjon og en mer tilgivende sweet spot. Mange sammensatte softball flaggermus utkonkurrere aluminium flaggermus.

Advarsler

 • Ikke utnytte veggen tynning, fat barbering, lasting, maleri eller akselerert innbrudd teknikker på balltre. Noen flaggermus som er merkbart forandret ved å rulle, vising eller hamring vil bli diskvalifisert for bruk.

Ting du trenger

 • Nye kompositt softball bat
 • Softball tee
 • Softball (er)