Wkeno

Hvordan å forbli ung til tross for å bli en senior

Aldring er en uunngåelig naturlig prosess av bios: Vi blir eldre, men vi trenger ikke å føle eller tenke gammel! Hvis vi slutte å tenke på vår alder-tallet som prediktiv av vår atferd, så vi kan være og føle seg så unge som vi "tror" vi er. Positive, proaktive bestrebelser kan føre til virkeliggjøre vår bedre liv nå, så la oss komme opptatt oppfylle våre drømmer - samtidig som du hjelper andre gjør det: Levende ung...

Trinn

Hvordan å forbli ung til tross for å bli en senior. Reise alene eller med venner.
Hvordan å forbli ung til tross for å bli en senior. Reise alene eller med venner.
 1. 1
  Hold læring. Mange seniorer ser på en datamaskin, og tenker "jeg er for gammel til å lære det". I virkeligheten vi aldri er for gammel til å lære noe nytt. I det øyeblikket du begynner å tenke du er, ta deg ett skritt videre mot å bli gammel!
  • Gå tilbake til skolen: ta kurs, lære ting som du alltid har ønsket å lære, ta langtidsvirkende eller kunst klasser.
  • Lære å fly et fly, lære å kjøre bil hvis du ikke allerede har gjort det. Bare tenk på hva du kan gjøre, i stedet for hva du ikke kan.
 2. 2
  Reise alene eller med venner. Det er ikke nødvendig, hvis du ikke har råd til det, å reise langt. Utforske området hvor du bor og finne nye steder som du aldri har kjent eksistert er morsomt og interessant. Det vil få deg ut av huset, møte nye mennesker, se nye ting og holde deg aktiv.
 3. 3
  Bli med i en kirke, klubb eller organisasjon som trenger og verdsetter deg. Det kan være en religiøs gruppe, en skriftlig klubb, eller du kan ta kontakt med et museum og lære å bli en dosent.
  • Organisasjoner alltid trenger frivillige, og du kan som regel velge dine egne timer.
  • Det beste er at du kan reise rundt i museet gratis når du vil.
 4. 4
  Vis alle hvor å nyte et aktivt liv: Ta opp sying, hekling, eller strikking. Finn ut hvor de lærer bueskyting, rifle eller pistol skyting. De holdes innendørs eller utendørs på området, og tilbyr leie på utstyr som trengs. Gå sykle med grupper eller alene. Lær å spille kortspill eller brettspill.
 5. 5
  Gå til konserter, kirke sang arrangementer, filmer eller levende teater uten kostnader. Mange av Broadway show dra på turer til små tettsteder, og billetter er rimelig.
  • Delta GRATIS college hendelser: de fleste høgskoler presentere på uten kostnader konserter, kunst showcases, vitenskap og engineering utstillinger, orkester og klaverkonserter.
  • Støtte AMAZING student-utøvere som ville elske å ha deg i en aktiv og entusiastisk publikum.
 6. 6
  Lær hvordan du får fysisk eller åndelig:. Butikk for en interessant "nye" antrekk for kirken eller firkantet dans (og deretter bruke den!) På en bruktbutikk å skru klokken tilbake til da du var shopping for din første high school outfit.
 7. 7
  Sjekk ut grupper som underviser firkantet dans, ballroom dancing eller linedance avhengig av dine interesser.
 8. 8
  Husk hvor spennende læring og innovasjon kan være? Dette kan bli enda mer spennende fordi du oppdager et nytt liv!

Tips

 • Prøv å lese de hellige tekster av forskjellige religioner og lære om dem. Lese bøker kan bidra til å holde hjernen din frisk og våken.
 • Nøkkelen er, holde hjernen aktiv, holde læring.
 • Aldri tro at du er for gammel til å lære eller gjøre noe spesielt, fordi det øyeblikket du tror du er, er det øyeblikket du har fått for gammel.
 • Se hva du tenker på å finne en: kirke, moské, synagoge eller tempel der eldre medlemmer føler seg fri til å smile, le, klappe, hilse alle grasiøst (og selv danse av glede før herre) og entusiastisk i ånd og sannhet. Kan du feire Guds nåde og kjærlighet uten frykt - vokser i nåde og omsorg for Herren?
 • Lær Sudoku: Det er en veldig utfordrende hjerne-teaser som kan settes bort når du er trøtt, og tok seg opp igjen når som helst.
 • Det er en verden der ute som bare venter for eldre å utforske. Ved å gjøre dette, vil du ikke har tid til å tenke på ting som ail deg.
 • Få opptatt: du bør være for opptatt med å tenke på å lære, å få billetter og planlegge dine dager.
 • Hvis du er hedensk eller ateist, se etter grupper av mennesker som deler din tro på systemet og blir aktive i samfunnet. Det er ingenting om hedenskap som sier at du kan ikke bli en eldre, kan du være svært verdifulle og vil trolig bli beundret for dine ungdommelige syn av de yngre. Ateister ofte finne sine egne sosiale forbindelser i vitenskap eller filosofi grupper. Uansett hva du tror eller ikke tror, ​​søker andre som deler dine synspunkter og støtte dem kan være stor for moral.

Advarsler

 • Aldri slutte å gjøre de aktivitetene som du hadde gjort mesteparten av livet ditt, det vil si - læring (. Du kan gjerne gå tilbake til college) og fungerer, selv begynne andre karrierer i stedet for bare pensjonere seg: Colonel Sanders startet KFC (Kentucky Fried Chicken) etter han "pensjonert" - og eldre, pensjonert utgiver Benjamin Franklin hjulpet skriver den amerikanske uavhengighetserklæringen, ble USAs ambassadør til Frankrike, og også jobbet på den amerikanske grunnloven i hans syttitallet og åttitallet, leve å være nesten nitti.
 • IKKE skape et problem eller negative tanker om aldring.
 • Unntaket for aktiviteter råd ville være hvis du var alvorlig syk, eller hadde en medisinsk tilstand som vil holde deg fra å være fysisk aktiv. Men du kan alltid lære å lytte til ny musikk, eller lese lydbøker, eller skrive brev til brevvenner, eller se instruksjonsvideoer fjernsynsprogrammer.