Wkeno

Hvordan å gjenkjenne tidlige symptomer på Alzheimers sykdom

Alzheimers sykdom er en tragisk som frarøver ofrene og deres familier av år med lykke ved sakte ødelegger sinnet og personligheten til den syke. Selv om det ikke er noen kur ennå, det er stoffer tilgjengelig for å behandle symptomene og forsinke utviklingen av Alzheimers hvis det er diagnostisert tidlig. En ny test som kalles en bio-assay strekkode, som kan være i stand til å identifisere et bestemt protein i spinalvæske forbundet med sykdommen, blir undersøkt for å bestemme dens nytte i tidlig påvisning av sykdommen. Forhåpentligvis vil dette vise seg å være et viktig verktøy i diagnostisering og behandling i nær framtid. Inntil da, å være klar over de tidlige symptomer på Alzheimers er den beste måten å fange den i en tidlig fase.

Trinn

Hvordan å gjenkjenne tidlige symptomer på Alzheimers sykdom. Se etter, en av de første tegn på sykdommen.
Hvordan å gjenkjenne tidlige symptomer på Alzheimers sykdom. Se etter, en av de første tegn på sykdommen.
 1. 1
  Se etter, en av de første tegn på sykdommen. Hvis noen har problemer med å huske hvor de parkerte bilen eller hva de gikk for å få i spiskammeret, er at ikke uvanlig, og kan være en normal del av aldring. Tapet forbundet med tidlig Alzheimers påvirker korttidshukommelse, ting som nylig har skjedd, for eksempel ikke huske at de spiste lunsj en time siden. En annen indikator kan være at de i økende grad og vedvarende misplacing hverdagslige gjenstander som briller eller nøkler. Eller å sette elementene på uvanlige steder, som kjøleskap.
 2. 2
  Lytt nøye. Manglende evne til å tenke på ordet for felles elementer som en eller hårbørste kan også forekomme. Dette er ikke det samme som å være på en kortvarig tap av et beskrivende ord for noe. Den enkelte ikke lenger vet hva objektet heter, og kan sminke eller bruke et ord som høres ut som, eller har en lignende betydning for objektet. Tale og forståelse blir tregere og de kan miste sin tankegang i midten av setningen.
 3. 3
  Betale oppmerksomhet. Vansker med å lære nye ting og lage nye minner er en annen indikator. Den enkelte har en kortere oppmerksomhet span, kan spørre gjentatte spørsmål, og motstår endring. De har også problemer med å organisere sine tanker og tenke logisk. Dette tapet av behandling ferdigheter kan være tydelig i manglende evne til å gjøre ting som balanse et sjekkhefte eller glemme å betale for en vare.
 4. 4
  Bruke tid observere. Å være ute av stand til å utføre enkle dagligdagse oppgaver som uanstrengt som de en gang gjorde er et annet symptom på mild Alzheimers. Den enkelte kan ta lengre tid gjør rutinemessige ting og bli opphisset hvis rushed. De kan også lett bli brutt, selv gå til kjente steder, og søvnmønster kan bli forstyrret.
 5. 5
  Vær oppmerksom på atferdsendringer. En av de tidligste endringer kan være et tap av interesse i livet eller ting en gang likte. Mindre energi, mangel på spontanitet, følelsesmessige utbrudd, og uprovosert fiendtlighet er andre symptomer. Den enkelte kan også oppleve et tap av hemming forårsaker atferd som avkledning i offentlig eller gjør upassende bemerkninger. Tapet av evnen til å bedømme tid og rom, og hva som skjer rundt dem kan bidra til paranoid atferd.
 6. 6
  Andre tegn kan inkludere å gå utenfor i sin nattkjole / pyjamas, forsømmelse av personlig stell og hygiene, og anklager folk for å stjele / flytting / skjule eiendeler.

Tips

 • Begynnelsen behandling så snart som mulig vil gjøre individet lider mer behagelig og bedre i stand til selvstendig å utføre visse personlige funksjoner lengre. Dette vil også gjøre det enklere for pleieren.
 • finnes, som kan behandle noen symptomer på sykdommen som å forbedre hukommelse og beroligende angst. Det er mer sannsynlig at symptomene vil svare på behandlinger tidlig i sykdomsforløpet.
 • Tidlig diagnose gir pasienten og familien den tiden som trengs for å ta beslutninger om fremtiden, blant annet helsetjenester, finansielle og juridiske vurderinger.

Advarsler

 • Symptomene nevnt ovenfor er knyttet til demens. Mild demens kan være forårsaket av tidlig eller mild Alzheimers sykdom, men kan også være symptomer på andre sykdommer - inkludert dehydrering, vitaminmangel, problemer med skjoldbruskkjertelen og reaksjon på medisiner - som er mulig å behandle og reversible. Hvis du er bekymret for deg selv eller noen du bryr deg om det er viktig å søke medisinsk behandling så snart som mulig.
 • Bare fordi du glemmer ting (bilnøklene, vannflaske, etc.) betyr ikke at du har Alzheimers sykdom. Sjekk med en lege dersom du tror du har Alzheimers.