Wkeno

Hvordan å ha en produktiv dag

Lei av å føle uproduktiv? Dag etter dag, og du føler at alt du gjør er spinne med hjulene? Følg disse trinnene for å komme ut av den frustrerende syklus.

Trinn

Hvordan å ha en produktiv dag. Legg ut de klærne du vil trenge for neste dag.
Hvordan å ha en produktiv dag. Legg ut de klærne du vil trenge for neste dag.

Før sengetid

 1. 1
  Legg ut de klærne du vil trenge for neste dag.
 2. 2
  Forbered en lunsj eller frokost venter på å ta ut av kjøleskapet. Bare se på deilig måltid avbildet!
 3. 3
  Rydd opp litt. Dette trinnet bør ikke ta mer enn 2-3 minutter per rom i huset. Dette er ikke tiden for å starte en større rengjøring prosjektet, bare plukke opp sokker og undertøy, tørk av tellere, og bli ferdig med det.
 4. 4
  Slå seg ned med en bok før sengetid. Ikke bare er det avslappende og en god overgang mellom dag og natt, det også forbedrer grammatikk.
 5. 5
  Gå i dvale i god tid til å føle deg uthvilt om morgenen.

Før arbeid / skole

 1. 1
  Endre. Det er vanskelig å få noe gjort i din PJ, fordi du vil fortsatt være i en søvnig tenkemåte.
 2. 2
  Gjør din seng.
 3. 3
  Trekk ut alt du trenger å tine til middag (ikke glem siden retter). Hvis noe trenger å bli satt i crock pot, nå er det på tide å gjøre det.
 4. 4
  Gjør en innsats for å ta søppel ut av bilen og kaste den bort på vei inn i arbeidet.
 5. 5
  Forlate huset tidlig nok til å komme på jobb noen minutter før tiden. Dette vil sikre du har litt tid til å bosette seg i før dagen begynner.

På jobb / skole

 1. 1
  Opprett eller vurdere å-gjøre-liste over hva som må gjøres for dagen.
 2. 2
  Prioritere listen etter rekkefølgen av betydning (se tips nedenfor)
 3. 3
  Overvåke de oppgavene som du har å gjøre, og holde oversikt over områder der du kan spare tid. Dette kan gjøres ganske enkelt og med liten innsats ved hjelp av å sitte på, eller nær, arbeidet ditt område eller skrivebord der du tilbringer mesteparten av tiden din ansatt.
 4. 4
  Fullføre å-gjøre-tallet, krysset dem av når du går. Omprioritere etter behov eller som nye prosjekter kommer opp.
 5. 5
  Ryddige pulten din før du reiser. Forberede arbeidet ditt område for neste dag.

Etter jobb / skole

 1. 1
  Slappe av litt, vel vitende om at du hadde en produktiv dag på jobb.
 2. 2
  Gjør kveldsmat, hvis det er nødvendig.
 3. 3
  Tjene og spise middag.
 4. 4
  Planlegg din morgen rutine. Gjør dette ved å gjennomgå kalenderen for å se hva som kommer opp neste dag og ved å lage en to-do liste som foreslått i spissene.
 5. 5
  Stikke noen som trenger å bli gjemt i.
 6. 6
  Begynn på nytt med trinn 1 under "før sengetid" for å sikre at du har en annen produktiv dag i morgen.

Tips

 • Ved å prioritere dagen kan du fullføre presserende oppgaver først. Dette vil tillate deg å håndtere disse "krise" situasjoner som vil uunngåelig dukker opp uten å ha dem kaste hele planen av.
 • Her er et tips å prioritere lister: rød eller "A" er lik "Må gjøres i dag", gul eller "B" er "Må få gjort litt tid denne uken", grønn eller "C" er "Må få gjort slutt." eller "Ikke forfalt denne uken, men det fortsatt må gjøres." Deretter la resten uncolored eller ulærde for ting som "maybes" og "Etter hvert litt tid, men ikke i nær fremtid."
 • Ta litt tid for deg selv til å bare gjøre noe du liker. Ring en venn og snakke, puste dypt og enkelt, eller ta en tur i naturen. Nyt disse øyeblikkene som kan øke opp din energi og motivasjon nivåer.
 • Sørg for å være fleksibel i planene.
 • Sett uttalelser av produktive forhold på små kartotekkort (desk er rent og ryddig, seng er gjort, er klær satt opp for i morgen, regninger er strøm, klesvask er gjort, neste måltid er organisert, er retter gjort). Hold kortene hendig og stokket. Hver dag går gjennom tilstanden kortene, plassere dem i to hauger: ". Må gjøres" "gjort", og Fullfør må gjøres kort. Få alle kortene i den gjort haugen er ganske forsterkende. Etter en stund, vil du lære disse forholdene nesten automatisk.
 • Hold deg rolig og samlet. Du må ikke stresset.
 • Klipping ut artikler og bilder av magasiner er en fin måte å komme opp med ideer om hvordan ting skal gjøres ikke bare mer effektivt, men å ha mer moro også. En enkel 3 ringperm med skillevegger og side beskyttere kan bidra til å holde alle disse ideene på ett sted.
 • Mens han jobbet på din liste over gjøremål, ikke glem å legge ting du ønsker å gjøre, samt hva du må gjøre. Inkluder ting som vil hjelpe deg å oppnå målene også.

Ting du trenger

 • Papir og penn for å holde oppgavelister (valgfritt hvis du følger linken nedenfor)
 • 3 ringperm
 • Side beskyttere
 • Små kartotekkort
 • Tidtaking instrumentering