Wkeno

Hvordan å kaste en boomerang

Lyst til å kaste en boomerang rundt? Vel, kaster en er lett, men å lage den komme tilbake er en helt annen historie.

Trinn

Hvordan å kaste en boomerang. Finn et stort, åpent område.
Hvordan å kaste en boomerang. Finn et stort, åpent område.
 1. 1
  Få noen boomerang. En boomerang er et tilfeldig objekt og er lett å masseprodusere billig. Anta at alle boomerang-jakt objekter vil returnere hvis kastet. Det er flere billige versjoner på markedet som vil fungere skikkelig, men kan være farlig å kaste. En boomerang skal koste rundt 5€ -10, eller £ 5-10.
 2. 2
  Finn et stort, åpent område. (Dvs en baseball eller fotball vil fly (som skal leveres av produsenten) og kaste i midten av et område med to ganger arealet av bumerangen rekkevidde. Aldri kaste en boomerang i en overfylt område. Varsle tilskuere før du kaster bumerangen slik at de vil bli å se flyet.
 3. 3
  Se opp for vinden. Wind er en faktor i riktig retur av en boomerang. De beste flygningene vil bli oppnådd i 0-5 mph vind, men etter litt trening vil du være i stand til å justere for mange vindforhold (innenfor rimelighetens grenser, selvsagt) ved å kaste mer i vinden, snu boomerang, eller ved å legge vekt eller flaps. Den foreslåtte vinkel mot vinden er mellom 45 ° og 90 ° til høyre eller venstre for vinden i direkte forhold til å kaste hånden. For å få denne vinkelen, ansiktet rett mot vinden, skru ca 60 grader eller så til høyre (hvis du er høyrehendt) og kaste bumerangen i den retningen du står overfor.
 4. 4
  Begynn med riktig grep. De to viktigste grepene holderen grep og klemme grep.
  • Holderen grep er der boomerang er grep som du ville en tennis racquet. Den flate siden av boomerang er til håndflaten og fingrene pakket rundt formet side. Tommelen er enten over fingrene (som en neve) eller like over pekefingeren. Hold boomerang så nær slutten som mulig for å få maksimal spinn.
  • Bruk klype grep for bedre spinn og kontroll. Plasser bumerangen mellom tommelen og pekefingeren med tommelen på den buede overflaten. Cock bumerangen tilbake mot håndleddet på om en 45 ° vinkel. Knip godt, slik at boomerang "spretter" fra fingrene som armen retter seg ut. Dette gir en renere utslipp og bedre spinn som hjelper boomerang tilbake.
 5. 5
  Hold layover vinkel (eller vinkel på release) litt mindre enn vinkelrett på horisonten. Det er lurt å kaste bumerangen overhand, som en baseball. En boomerang som er kastet horisontalt som en flygende disk eller en frisbee vil ikke gå tilbake. Riktig layover er normalt 75-80 °, men hver boomerang vil ha sin egen "riktig" layover. Begynn med de foreslåtte vinkel og jobbe derfra. Du kaste boomerang nesten vinkelrett, med den flate siden av boomerang fra deg!
 6. 6
  Kast boomerang horisontalt, eller opp til 20 grader over. De fleste nybegynnere vil ønske å kaste bumerangen opp for høyt. Dette er ikke nødvendig, siden bumerangen vil naturligvis stige etter hvert som den skrider frem gjennom sirkelen av fly. Hvis du kaster for høyt, vil bumerangen lander bak deg. Hvis du kaster for lavt, vil bumerangen fly foran deg.
 7. 7
  Catch the boomerang. Det bør rotere relativt horisontalt (hvis det er kastet ordentlig). Den enkleste og tryggeste måten å fange en boomerang er å nå ut begge hender og forsøke å klappe dem sammen på den. Hvis boomerang beveger seg for fort, ikke prøv å fange den! Senere, etter at du har en bedre forståelse av hvordan boomerang vil reagere, kan du prøve noen triks fangst eller en hånd fangst, men utvise forsiktighet. Bruk sykkel eller vektløfting hansker, spesielt hvis du prøver trick fangster. Disse har åpne fingre for å ta tak i boomerang mens kaste, men har ekstra polstring i håndflatene, som vil gi deg mer selvtillit til å fange boomerang!

Tips

 • Hvis det er veldig mye vind, eller hvis vinden er inkonsekvent, vil resultatene også være inkonsekvent.

Advarsler

 • Prøv aldri å fange en boomerang som kommer tilbake veldig fort.
 • En boomerang som synes å være svevende i luften kan, faktisk, være på vei rett mot deg.
 • Kaster noen boomeranger flat (parallelt med bakken) vil føre dem til å bryte i halvparten.
 • Vær alltid oppmerksom på omgivelsene dine for å unngå å forårsake skade eller skade på eiendom.
 • Bruk alltid åpen-fingret hansker og noen form for øyebeskyttelse for å vokte fra granatsplinter.