Wkeno

Hvordan å kaste i slow pitch softball

Har du problemer med pitching for slow-pitch softball teamet? Blir bedt om å pitch, men aldri gjort det før? Her er noen tips om hvordan å bli en solid pitcher i slow-pitch softball.

Trinn

Hvordan å kaste i slow pitch softball. Finn en softball felt med en pitching jordhaug og et hjem plate.
Hvordan å kaste i slow pitch softball. Finn en softball felt med en pitching jordhaug og et hjem plate.
 1. 1
  Finn en softball felt med en pitching jordhaug og et hjem plate. Å bli en god pitcher krever praksis. Å ha en jordhaug og plate gjør det mye enklere å måle hvor du gjør. (Det hjelper også å ha en venn fungerer som en oppmann og catcher)
 2. 2
  Stå bak gummi med føttene selv og om skulder bredde hverandre eller med høyre fot på gummi. Som du får erfaring vil du lære pitching bevegelse som fungerer best for deg. Dette er bare en retningslinje.
 3. 3
  Ta tak i softball i høyre hånd. Mugger bruker mange ulike grep og hånd posisjoner i slow-pitch softball. Mens du lærer, er det best å bruke en sirkel grep. Ta tak i softball med tommelen og pekefingeren rundt den bredeste delen av softball slik at hånden er en del av en sirkel, som om du holder en brusboks. Plasser de andre fingrene på ballen under pekefingeren.
 4. 4
  Begynn din bevegelse. De fleste mugger begynner sin pitching bevegelse med sin høyre hånd foran dem. Mange vil holde sin høyre hånd inne i sin hanske foran dem.
 5. 5
  Om ditt høyre foten er ikke på gummi, skritt fremover med høyre foten slik at den lander på gummi. Samtidig, ta med høyre arm rett tilbake bak deg, som på en pendel hengende fra skulderen. Hvis du startet med høyre fot på gummi, bevege armen tilbake uten noen annen bevegelse.
 6. 6
  I en jevn bevegelse, skritt fremover med venstre fot forbi gummi, og bevege høyre arm fremover, som om svingende på en pendel. Banen på høyre hånd og ballen burde spore den nedre halvdelen av en sirkel. Bruk den naturlige elastisiteten i armen for å veilede banen.
 7. 7
  Slippe ballen når hånden din er på ca midjen. Dette kalles frigjøring punkt. Du må eksperimentere for å se hvor akkurat du bør slippe ballen. Jo senere du slipper ballen, jo høyere vil den gå, men mindre fremover det vil gå.
 8. 8
  Følge gjennom med høyre arm slik at den peker nesten rett opp. Oppfølgingen gjennom hjelper banen bo rett.
 9. 9
  Få inn en Fielding holdning så snart du er ferdig med følge din gjennom, og banen er fortsatt i luften. Når pitching mot live rører, kan ballen traff rett tilbake på deg, så det er godt å komme i vane med å få klar.

Tips

 • I spill, være avslappet. Alle vet pitching er en av de vanskeligste jobbene, og de vil forstå hvis du bare lære. Slow-pitch softball er en hitter kamp, ​​så forvent å gi opp mange treff.
 • Prøv å endre den utgivelsen for å endre høyden på banen. Mange ligaer tillate 6'-12 'bue. Det betyr at ballen kan gå så høyt som 12 meter over der du slipper det! En god mugge kan kaste streiker som er 12 meter høy.
 • Fokuser på å være i stand til å kaste streik. I de fleste ligaer, er streiken sonen som plass rett over Home Plate som ikke er høyere enn røren høyeste skulder, og heller ikke lavere enn bunnen av røren foran kneet, når røren inntar sin naturlige batting holdning. Noen del av Pitched Ball som passerer gjennom denne sonen er en streik (USSSA).
 • Eksperimentere så mye du vil. Ulike mugger kan gjøre forskjellige ting. Prøv forskjellige pitching bevegelser, slipper poeng, håndtak, hva gjør du være i stand til å kaste godt.
 • En vanlig grep som brukes for å indusere bakken baller er over-the-top grep. For dette grepet, holde hånden med håndflaten vendt direkte ned, baksiden av hånden vendt direkte opp. Plassere ballen i håndflaten din, og grep den med alle fire fingre fremovervendt og tommelen bak ballen. Bruk samme pitching bevegelse, men flick hånden og håndleddet forover når du slipper ballen. Dette skaper bakoverspinn på banen, noe som kan føre batted baller til å være grounders.
 • Øve, øve, øve! Pitching i slow-pitch softball er ikke lett, men når du først får taket på det, vil du være i stand til å kaste godt.
 • Når du har mestret kaster streik, eksperimentere kaste baller på bestemte steder. Du kan merke noen rører en tendens til å svinge på dårlige plasser og savner dem eller treffer grounders eller fly baller. Du kan deretter kaste dem de dårlige plasser.

Advarsler

 • Denne guiden er skrevet for høyrehendte. For lefties, slå alle hender som er nevnt.
 • Sjekk din liga regler. Noen ligaer kan ha ulike regler om banen høyde, streik sone, eller pitching bevegelse.