Wkeno

Hvordan å kjempe

Så du er interessert i å bli med skolens wrestling team eller ønsker å kjempe for turneringer? Wrestling er en av verdens eldste idretter, og mer komplisert enn du kanskje tror. Denne artikkelen vil gå over det grunnleggende som de er praktisert i sport, men det er mange forskjellige typer av bryting, og idrett wrestling er bare ett!

Trinn

Hvordan å kjempe. Hold et lavt tyngdepunkt.
Hvordan å kjempe. Hold et lavt tyngdepunkt.
 1. 1
  Få utstyret. Med nesten hver idrett kommer utstyr eller klær i forbindelse med at idretten. Ting du trenger vil bli listet nedenfor.
 2. 2
  Mestre holdning. Starte fra en stående posisjon. Deretter skille føttene litt, slik at du kan passe en gjennomsnittlig størrelse pute i mellom dem. Deretter bøy knærne og bøy ryggen. Til slutt, legger hendene foran deg.
 3. 3
  Hold et lavt tyngdepunkt. Økte bena vil hjelpe med dette. Du ønsker å gjøre det svært vanskelig for noen å velte deg over. Hold vekten fordelt mellom begge føttene. Hold deg på ballene dine føtter.
 4. 4
  Øv deg slippe trinn. Først, få inn din holdning. Sekund, senke nivået og ta et skritt med bly foten. Tredje, falle til din dominante beinet i kneet og dra ikke-dominante beinet gjennom og komme til en kne med ikke-dominante beinet. Hvis du er en høyrehendt, bør du ende opp på høyre kne. Selv når du har blitt bryting for en stund du kan utvikle en nøytral holdning og ikke nødvendigvis ha en føre foten, men du trenger ikke bekymre deg for det. Bare sørg for at din komfortabel og balansert i din holdning.
 5. 5
  Hvis du allerede tilhører et lag eller klubb, se alt treneren ikke tett, ikke improvisere noen deler av farten fordi du tror det vil fungere bedre, vil den ikke. Hvis du ikke forstår et trekk få hjelp fra noen som gjør det, og se det blir gjort sakte og prøve det sakte til perfekt teknikk, deretter hastigheten.
 6. 6
  Lær den doble-leg take-down. Start din holdning, deretter skyte inn din partner med en drop-trinn. Din "power leg" eller ledende ben bør være på innsiden av din partners bena og ikke-dominant ben bør være på utsiden. Din høyre hånd skal gripes inn dine motstandere igjen gastrocnemius muskelen (baksiden av låret deres) og venstre hånd skal være på den rette. Hvis du er sterk nok til å løfte motstanderen din, så gjør det og grave hodet inn i motstanderens hofte og kjøre ham på den måten. Hvis du ikke er sterk nok, så fortsatt kjøre din motstander med hodet på hoften hans, vil han til slutt falle hvis utført riktig.
 7. 7
  Lær å bre seg. Viltvoksende er bare falle til hoften fra din holdning. Den beveger bena utenfor rekkevidde fra noen skyting på deg. Bare slippe fra din holdning og lande på partneren din med hoften på ryggen. Som alt annet i bryting, praktisere dette om og om igjen. Dette er den beste måten å forsvare en motstandere, og åpner de beste alternativene til å kontre.
 8. 8
  Finn ut hva vektklassen du er i. Treneren din bør ha en vektklasse diagram.
 9. 9
  Forskning. Finn artikler om bryting som dette og lese gjennom dem. Det er mange videoer på nettet. Se og studere dem. De fleste av de beste brytere har studert timer med film (video). Praktisere det de forteller deg.
 10. 10
  Få sterk og miste fett. Med mindre din coach forteller deg ikke å gjøre dette, vil jobbe hardt i praksis (svette) miste fett. Neste, må du være "treffe" vekt, så ofte som mulig, slik at du blir sterkere. Hvor sterk du er kan gjøre deg eller knekke deg. Kontakt legen din eller trener for en sikker løfting tidsplan og løfteteknikker.
 11. 11
  Du må være i utmerket form. Wrestling er en fysisk krevende sport. Du forstår ikke at før du har kommet inn i matten. Cardio og styrke trening er den beste måten å forberede seg. Den beste mannen i form vil vanligvis vinne kampen. Ta kontakt med din trener eller lege for en sikker trening tidsplan.
 12. 12
  Praktisere alle aspekter, slåss på bakken, etc., Fordi folk flest ikke liker å bli tatt på ryggen uten å vite hva de skal gjøre. En nål er den verste følelsen i verden han.
 13. 13
  Til slutt, aldri gi opp! Wrestling er en tøff sport, og det kan skade mye. Du må kjempe seg gjennom smertene. La den intensitet inni deg slik at du kan aldri svikte og aldri gi opp.

Tips

 • Kjenn dine begrensninger. Hvis du ikke er sterk nok til å utføre et trekk, og deretter finne et alternativ. Mange brytere er ikke så sterk som de fleste, men slo sterkere brytere på grunn av sine tekniske bryting stiler. Men noen brytere er veldig sterk.
 • Øvelse gjør mester. Hvis dine beveger seg under en kamp ikke er helt gjort gjennom muskel minne, så du er for treg til å vinne store turneringer. Gjentagelser gå gjennom bevegelser og kombinasjoner vil tillate deg å umiddelbart reagere på situasjonen.
 • Når du er i din holdning, bør albuene være mellom lårene og aldri gå inn utenom dem, eller det er en mulighet for å komme under hekta.
 • Lær hvordan du kan reversere et trekk.

Advarsler

 • Bryting kan føre til mange skader som alle andre kontaktsport. Vær smart, og ha riktig utstyr.
 • Tenk positivt og tro på deg selv! Hvis du ikke gjør det vil du helt sikkert mislykkes.
 • Wrestling er et stort engasjement, og hvis du ønsker å virkelig utmerke det bare blir mer krevende. Hvis du kommer til å sette høye mål for deg selv at du er villig til å jobbe og ofre for det. Husk at all suksessen har en pris.
 • Det er viktig å ta en varm dusj med såpe etter at du forlater matte for å hindre hudsykdommer som impetigo, ringorm, eller staph infeksjoner.
 • Kaster et raserianfall når du mister vil gjøre at du ser umoden.
 • Hvis du mister en kamp, ​​tar den elegant - hvis de var sterke nok til å slå deg på matten, har de en god sjanse for å skade deg hvis du prøver å gjengjelde.
 • Hvis du er i en wrestling rom med mange andre brytere / bryting parene er det viktig å spre seg og gi hverandre rom. Hvis du kjører inn i et annet par når bryting levende, break, flytte, og deretter starte på nytt.
 • Ikke bli cocky, bare fordi du kan kjempe betyr ikke at du kan slå opp noen som ikke gjør det, vil du sannsynligvis ende opp med en brukket nese.

Ting du trenger

 • Bryting sko
 • Hodeplagg
 • Knebeskyttere (valgfritt)
 • Munnstykket (Hvis du har tannregulering)
 • Singlett (Hvis du skal bryting konkurransedyktig.)
 • hårnett (Hvis du har langt hår)