Wkeno

Hvordan å kle for softball

Softball er en morsom og givende sport som alle kan spille. Men hvis du ikke kle på riktig måte, kan du få noen smertefulle skader. Les videre for å lære trinnene til dressing på diamanten.

Trinn

Hvordan å kle for softball. Ta hensyn til været.
Hvordan å kle for softball. Ta hensyn til været.
 1. 1
  Skaff uniform. Det finnes flere metoder til dette trinnet, avhengig av situasjonen.
  • For et spill: Hvis du skal ut å spille en organisert softball spillet, bør du selvsagt være iført samme uniform som alle andre. Dette er ikke bare å foretrekke, er det i reglene. Hvis du ikke bruker de samme skjorte og shorts som alle andre, kan du potensielt bli kastet ut av spillet, avhengig av oppmann skjønn.
  • For en praksis: Med mindre treneren din har spesifikke kjole retningslinjer for praksis, valgene er stort sett åpne. Det enkleste alternativet er rett og slett en behagelig t-skjorte og shorts. Pass på at den konstante er verken for stramt eller for løst fordi du trenger å ha et komplett utvalg av bevegelse for å være den beste du kan være.
 2. 2
  Ta hensyn til været. Softball spill kan ende opp med å bli spilt i ganske fryktelig klima, så sørg for at du sjekke time før du drar ut for softball. Hvis det er femti grader eller under, ville den beste ideen være å bære en skilpadde nakke, langermet skjorte under uniformen din, eller i det minste pakke en. Og hvis det er seksti eller over, ville en enkel under skjorta under uniformen være tilstrekkelig.
 3. 3
  Bruk glidere. er i utgangspunktet lår snitt leggings som beskytter det øverste beinet fra å få riper når du skyver. De bør passe ganske tett, og bør ha pads på hver yttersiden. De bør brukes under shortsen.
 4. 4
  Futt i skjorta. Pass på at du tar vare på deg skjorta rundt, og ikke bare i front. Oppmannen kan eller ikke kan ringe deg på det hvis skjorta er bare gjemt i front.
 5. 5
  Bruk klossene. Dine klossene skal ikke ha metall pigger, og bør passe deg godt. Skoene bør også knyttes før kampen, kan du selv ønsker å doble knute dem til å sørge for at de ikke kommer av. Vær oppmerksom på at det er faktisk mer enn én type klosser, sørg din er spesielt softball cleats, og ikke noen annen form.
 6. 6
  Eier en tettsittende hanske. Hansken din bør ikke være for stor eller for liten. Sørg for at du kan riktig knipse hansken stengt for å hente en ball før du går inn i et spill, noe som kan bety bryte det i. Her er noen ideer:
  • Sett en softball i hanske og deretter plassere den under madrassen. Sov på det gjennom hele natten, og det bør være fleksibel i morgen.
  • Mange sportsbutikker eier en olje som du kan sette på hansken din før du setter den i ovnen som gjør underverker for sin stivhet.
  • Plasser en softball i mitt, og pakk hanske helt i hyssing. Etter noen dager for å bli pakket opp, skal mitt være klar til å gå.
 7. 7
  Bruk softball sokker. Sokkene kan være hvilken som helst farge: så lenge hele teamet kamper gjennom et spill. På en praksis, er det ikke nødvendig å bruke sokker med mindre treneren din foretrekker det, eller hvis du ikke har glidere for noen spesiell grunn.
 8. 8
  Ikke bære smykker. Oppmannen kan ringe deg ut på det hvis du er iført smykker, og du kan gå glipp av din inning til flaggermus. Hvis du har pigger i dine ører som ikke kan fjernes uansett årsak, sette tape på ørene. Du har ikke lov til å bære noen smykker, som inkluderer ringer, halskjeder, metall hår pins / klipp, og øredobber.
 9. 9
  Ha en kneputen om nødvendig. Selv om det ikke er ment å, kan din kalv skrape bakken mens skli. Hvis du tror du kan komme til å gjøre dette, kan det være lurt å investere i en god kne pad. Mens du er i felten eller på feltarbeid, kan kneputen hvile på ankelen din. Men når du er på bat, bør kneputen har migrert til leggen din. Dette vil gjøre en last av god når du skyver. Det finnes to typer kneputer, hvorav den ene er plassert på kneet ditt. I de fleste tilfeller, folk holde den der selv når de ikke er opp til flaggermus.

Tips

 • Hvis du er en catcher, bør du ha skikkelig utstyr å bære før du går inn en praksis eller starte et spill.
 • Bruk hjelm når du er å treffe levende!
 • Kjøp en spesifikk hanske avhengig av din posisjon i infield. Hvis du er usikker på hvilken hanske å kjøpe, spør noen som vil vite.
 • Hvis du har spørsmål om uniformen, spør treneren din.
 • Mange folks hender blir irritert fra batting. Hvis du tror du er en av disse menneskene, bør du ha en eller to batting hansker, avhengig av skjønn.
 • Sørg for at du tar en liten ledelse avhengig av om catcher er bra eller dårlig.
 • Vær forberedt, ha være forberedt kan gjøre spillet / turnering / praksis går mye glattere!
 • Husk alltid å sette kneputen på leggen din hvis du batting.
 • Sørg for at tapen er på ørene hvis du er iført øredobber.

Advarsler

 • Hvis du prøver å fange uten skikkelig catcher utstyr, kan du skade deg selv til det punktet for å havne din softball karriere. Bruk alltid catcher utstyr når fanger, selv om det er en uformell pitching praksis.
 • Sliding uten glidere, en kneepad, eller sokker kan forårsake alvorlige skader. Aldri skyv uten riktig utstyr!
 • Når du går inn i et spill, sørg for at du følger alle kleskoder. Oppmannen har en rett til å ta deg ut av spillet hvis du ikke oppfyller standardene.