Wkeno

Hvordan å miste vekt med refleksologi

Vekttap gjennom refleksologi er en populær og behagelige måten å gå ned i vekt. Forskjellige trykkpunkter på føttene kan brukes til å utløse en rekke reaksjoner i kroppen din som bidrar til vekttap. Trinnene nedenfor forteller deg hvordan du kan supplere din vekttap programmet med refleksologi, slik at du kan miste vekt trygt og oppnå ønsket vekttap mål raskere.

Trinn

Hvordan å miste vekt med refleksologi. Støtt din venstre fot med høyre hånd og bruke venstre tommel til å arbeide milten refleks.
Hvordan å miste vekt med refleksologi. Støtt din venstre fot med høyre hånd og bruke venstre tommel til å arbeide milten refleks.

Foot refleks poeng for vekttap

For refleksologi vekttap, må du finne trykkpunkter som tilsvarer ditt milt og fordøyelsesorganer. Arbeid vekttap refleks poeng i minst fem minutter hver dag.

 1. 1
  Støtt din venstre fot med høyre hånd og bruke venstre tommel til å arbeide milten refleks. (På diagrammet er det den avlange området som er angitt på ytterkanten av foten mellom mellomgulvet linje og midje linje.) Stimulering av milten reduserer sult.
 2. 2
  Arbeid magen og bukspyttkjertelen refleks poeng ved cradling din venstre fot med høyre hånd og trykke hvert punkt med venstre tommel. Når du kommer utenfor grensen for refleks området, slår hendene og arbeide refleks poeng tilbake i motsatt retning. Stimulere disse punktene gjør at kroppen kan absorbere mer næringsstoffer fra maten du spiser, så selv om du spiser mindre mat, du får maksimal næringsverdi mulig fra hva du spiser.
 3. 3
  Husk å jobbe refleks punkt for galleblæren fordi galleblæren lagrer galle, fordøyelsessystemet væske kontinuerlig utskilles av leveren din. Gallen emulgerer fett i delvis fordøyd mat, som bidrar til vekttap.
 4. 4
  Styrk dine viktigste endokrine kjertler, som vil fremme balansert hormon og hensiktsmessig appetitt. Dine endokrine kjertler er ansvarlig for din reaksjon på stress, så legge press på refleks poeng for skjoldbruskkjertelen din (ved foten av stortåen), hypofysen (i midten av undersiden av stortåen) og binyrer (mellom livlinjen og mellomgulvet linje) vil bidra til å balansere din emosjonelle og fysiologiske stress. Jo mindre stress du har, jo bedre sjanse har du til å bo på kostholdet ditt.
 5. 5
  Få en god natts søvn hver natt ved å arbeide på avslapping svar.
  • Arbeid høyre tommel over mellomgulvet linje, fra innsiden til utsiden kanten av venstre fot.
  • Mens du gjør dette, rock tærne frem og tilbake over venstre tommel.
  • Kant høyre tommel sammen mellomgulvet linjen hver gang du bøyer tærne over.

Hånd refleks poeng for vekttap

Hånd refleksologi for vekttap er ideell for folk på farten, eller for de gangene det ikke er mulig for deg å fjerne dine sko og sokker for å gi deg selv fotsoneterapi. Se i hånden diagrammet for å finne de viktigste refleks punkter på hendene som hjelper forenkle vekttap.

 1. 1
  Fungerer på samme orgel og kjertel refleks punkter i hendene som du gjør for dine føtter. Finn den eksakte trykkpunkter på hånden diagrammet for ditt: milt (under lillefingeren på venstre hånd), fordøyelsesorganer (under lunge og bryst området på begge hender), galleblære (puten under lillefingeren på høyre hånd) og nøkkelen endokrine kjertler (midten og bunnen av tomlene på begge hender).
 2. 2
  Påfør en fastere trykk refleks poeng på hendene og trykk dypt, men ikke så dypt at du føler smerte.
 3. 3
  Edge eller "krype" fremover i minuttet stadier, som om å trykke på pinnene inn i en nålepute og opprettholde kontinuerlig kontakt med huden din. Reflekser i hendene er plassert i et mye mindre område enn på føttene, så arbeider langsomt og metodisk over alle aktuelle områder.

Tips

 • Ved hjelp refleksologi å miste vekt bør ikke være en total erstatning for andre vekttap tiltak, og det bør anvendes som et supplement til dem. * Det er lurt å tenke ut en diett og treningsprogram for å hjelpe deg å nå dine vekttap mål gjennom refleksologi.
 • Hvis du har valgt å bruke en profesjonell utøver å gå ned i vekt med refleksologi, kan du fortsatt supplere dine økter med selvtillit refleksologi flere ganger i uken. Din refleksolog kan hjelpe deg å komme opp med en plan for å hjelpe deg mellom øktene. Dette vil variere avhengig av dine vekttap mål, tilstanden til kroppen din, stressnivået (som faktisk kan fortelle kroppen din til å holde på fett), og hvor lenge du har vært over ønsket vekt.
 • Du kan også ta kontakt med en øre refleksologi diagram for å finne de samme refleks punkter som svarer til kroppens systemer som vil hjelpe deg å miste vekt.
 • Vekttap er akselerert og din idealvekt er lettere å vedlikeholde hvis du får minst 7 timers søvn hver natt.

Advarsler

 • Refleksologi terapi er ikke tilrådelig for folk som har følgende betingelser: dyp venetrombose, Tromboflebitt, cellulitt på føttene eller ben, akutt infeksjon med høy feber, slag og ustabil graviditet.

Ting du trenger

 • Fotsoneterapi diagram
 • Hånd refleksologi diagram