Wkeno

Hvordan å miste vekt med vitaminer

Vitaminer er avgjørende for god helse. Ikke bare supplere de gjør din ernæringsmessige innspill når du følger en lav-kalori diett, men de kan også øke stoffskiftet og aktivt øke din vekttap!

Det er fint til, men hva er vitsen hvis du ser utvasket og usunn? Det er der de vitaminene kommer inn

Trinn

Hvordan å miste vekt med vitaminer. Ta kolin å forbrenne fett.
Hvordan å miste vekt med vitaminer. Ta kolin å forbrenne fett.
 1. 1
  Ta kolin å forbrenne fett. Dette vitamin er svært viktig! Hvis dine nivåer av kolin er for lav, har en tendens til fett å bli blokkert i leveren. Gode ​​kilder inkluderer eggeplommer, hvetekim og peanøtter. Kolin er den viktigste ingrediensen i leticin.
 2. 2
  Legg jod i kostholdet ditt for å stimulere skjoldbruskkjertelen og fremme en sunnere, raskere stoffskifte. Den beste kilden til jod er i Sea-Tare, som er lettest tilgjengelig.
 3. 3
  Ta inositol. Denne vitamin fungerer med kolin å forbrenne fett. Gode ​​kilder er soya, egg og nøtter.
 4. 4
  Supplere din diett med krom. Den behandler karbohydrater og reduserer sultfølelse. Studier har vist at det å øke vekttap når kosten.
 5. 5
  Pass på at du spiser nok av vitaminer B2, B3, B5 og B6. Alle disse B-vitaminer holde stoffskiftet i gang (veldig viktig for vekttap) og sikre en sunn skjoldbruskkjertelen. Gode ​​kilder inkluderer hvetekli, egg og havre.
 6. 6
  Øke dosen av vitamin C. Dette hjelper kroppen å omdanne glukose til energi, og stopper den fra å bli lagret i kroppen din! Gode ​​kilder omfatter solbær, brokkoli, appelsiner og jordbær.
 7. 7
  Den beste vekttap kosttilskudd er multivitaminer og multi-mineraler. I tillegg til dette, visse essensielle fettsyrer kosttilskudd som inneholder omega 3 og omega 6. For praktiske formål, kan du også bruke noen protein pulver, når du ikke kan spise ordentlig mat. Alt annet, fra vår erfaring, fungerer bare på kort sikt, og bør unngås.
 8. 8
  Prøv Q10. Koenzym Q10 er nødvendig for riktig funksjon av enzymer i mitokondriene som direkte virkning mitokondriene evne til å produsere ATP [1]. Q10 og ATP går hånd i hånd. Lav CoQ10 tilsvarer lav ATP produksjon og lav cellulær energi. Høyere ATP betyr en høyere metabolisme, som kroppen omdanner mer mat til energi i stedet for fett!

Tips

 • I tillegg til vitaminer, drikke rikelig med vann for å fylle opp kroppen med væske tapt i løpet av dagen.
 • Vitaminer bør brukes i kombinasjon med en egnet diett og mosjon plan
 • Utmerket vitamintilskudd kan bli funnet på nettet eller i spesialbutikker

Advarsler

 • For mye av en god ting kan være dårlig også. Tar overskytende mengder av visse vitaminer kan føre til helseproblemer også. Vit hvor du skal begrense matvarer som kan forårsake overflødig vitamin inntak med visse vitaminer. Et eksempel på dette ville være å ta store mengder vitamin A, noe som fører til hypervitaminosis A.
 • Noen av disse vitaminer kan være skadelig, så selv om det er et vitamin på sokkelen, vær forsiktig. Hvis du har en skjoldbrusk problem, bør du oppsøke lege. Tar Jod kan være svært skadelig, spesielt hvis du allerede tar stoffskiftemedisin.