Wkeno

Hvordan å miste vekt og få muskler raskt

Ønsker du å gå ned i vekt raskt? Deretter må du bygge muskler mens du er på diett.

Trinn

Hvordan å miste vekt og få muskler raskt. Kutt ut sukker og hvitt mel.
Hvordan å miste vekt og få muskler raskt. Kutt ut sukker og hvitt mel.
 1. 1
  Løfter vekter. Hva folk flest ikke vet er at løfte vekter, ikke cardio, er årsaken til økningen i fett tap. Folk tror at vektløfting skaper bare muskler og cardio er nødvendig for å gå ned i vekt. I sannhet, motstand trening og vektløfting hjelpe brenne fett mye raskere. Så snart du plukker opp vekter, er du setter mye press på musklene i kroppen din, slik at de må jobbe ut hardere. Når du slapper disse musklene vil vokse til å gjenopprette seg selv. Kan du se hva som skjer? Kroppen din blir nødt til å brenne kalorier for å vokse musklene. Så mens du ikke trener du fortsatt brenne fett. Visste du at ca 3 pounds av muskler forbrenner like mange kalorier som en 1 mile jogge - og det er når du sitter rundt! Dette er fordi, så snart muskelen er utviklet, det krever kalorier for å bevare dets størrelse og utseende. Derfor, jo mer muskler du lager, jo mer du er klar til å brenne fett og kalorier. Kalori telling vil vise seg å være en ting fra fortiden som du slipper å bekymre deg for om hver carb du spiser. Så ja, bodybuilding rutiner er ansvarlig for fett tap.
 2. 2
  Kutt ut sukker og hvitt mel. Hvis du gjør det, vil du mest sannsynlig være å kutte ned på overflødig mettet fett som går med disse to matvarer. Tillat deg selv en luksus - mørk sjokolade ville være en god en.
 3. 3
  Gjøre andre body building rutiner for å forbrenne kalorier. Begynn sakte, så du ikke bare haug på vektene og tror dette kommer til å få deg slank og dratt abs. Du må jobbe med moderat tunge vekter for lave reps å brenne kalorier, så å bygge opp mer muskler du kan ta ned reps og bygge opp vekten så motstanden er høyere.
 4. 4
  Starte og opprettholde riktig vekt trening og et fornuftig kosthold som en del av din fitness plan.

Tips

 • Lære mer om kosthold og trening ved å lese bøker fra bokhandelen din.

Advarsler

 • Husk at mindreårige ikke skal løfte tunge vekter som det kan sette for mye press på leddene.
 • Løfte vekter øker blodtrykket i kroppen din som kan ha noen alvorlige kroppen effekter hvis fortsatte utover kroppens nåværende evner.

Ting du trenger

 • en diett plan
 • en vekt løftene rutine
 • noen vekter eller tilgang til et treningsstudio
 • VANN