Wkeno

Hvordan å motivere deg selv til å gå ned i vekt

Så, har du prøvd disse "super rask!" dietter, de som er ment å bare ta et par uker, og det viser seg, disse to ukene er for lang. Det skjer med alle. Her er en god måte å motivere deg selv til å feste med diett og bli frisk igjen.

Trinn

Hvordan å motivere deg selv til å gå ned i vekt. Lag en liste over hvilke typer mat som du skal unngå for enhver pris.
Hvordan å motivere deg selv til å gå ned i vekt. Lag en liste over hvilke typer mat som du skal unngå for enhver pris.
 1. 1
  Lag en liste over hvilke typer mat som du skal unngå for enhver pris. Prøv å huske dette, eller bære den med deg når du kjøper matvarer. Når du finner deg selv nå for mat fra kjøleskapet eller dagligvarebutikk midtgangen, stoppe og tenke på et øyeblikk. Husk hvor dårlig du ønsker å gå ned i vekt. Tenk hvis du absolutt må ha denne maten, eller hvis du bare vil ha det. Tenk nøye om du vil ha nytte av det, og om det vil hjelpe deg å nå målet ditt. Hvis hjernen din forteller deg at "NEI!", Så stopp! Ikke spis den maten. Strekke seg etter noe sunt, eller hoppe over det helt. Det vil være vanskelig, men til slutt vil det lønne seg.
 2. 2
  Skriv ned hvorfor du ønsker å gå ned i vekt, og hva dine mål vekt er. Gjør et par kopier-stick ett til kjøleskapet, en på øvelse maskin eller bilnøklene, og holde en i lommeboken din.
 3. 3
  Velg en enkel vekttap plan for å begynne å miste vekt. Velg en som passer din livsstil, dersom planen krever at du går utenfor og du er stort sett en innendørs person, velg en annen plan for å unngå å miste motivasjonen. Hvordan du kan øke din vekt miste potensial i de tingene du gjør døgnet rundt. Holde henvise til hvorfor du gjør det, er hva målet ditt og hvordan du har tenkt å oppnå det.
  • Når du velger et vekttap plan, velg en som er fleksibel med tidsplanen og har en grad av moro og disiplin. Hvis du er en sosial person, og ønsker noen andre å motivere deg til å gå ned i vekt, få et vekttap partner.
  • Vurdere en diett plan og kjøre den av ernæringsfysiolog din. Pass på at det er sunt for kroppen din og gjør at du kan få alle de nødvendige næringsstoffene.
 4. 4
  Forme kroppen din med trening og øvelser. Det er mange trenere som vil investere tid og energi for din motivasjon og suksess, og for pengene. Hvis du ikke ønsker å gå den veien så se etter måter å dramatisk brenne overflødig fett på en gang. De sier at vekttrening vil brenne mer fett enn cardio trening. I cardio, stoffskiftet er økt, cellene reise raskere å fjerne overflødig fett fra kroppen din. I vekttrening, brenner du av fett, ved å konvertere dem til muskelmasse. Menn og kvinner er forskjellig bygd, hvis du er en kvinne, prøver å gjøre lave reps med en viss motstand. Hvis du er en mann, prøv å presse dine evner til å oppnå et platå og brenne mye fett i ett skudd. Jo raskere du ned i vekt jo raskere du er til å komme til målet ditt, og jo mer du er å få motivert.
 5. 5
  Få raske vekttap tips hvis du sliter med å gå ned i vekt. Noen gode kilder for vekttap tips er rett under nesen din, og du kan lett bruke dem til å motivere deg. Bli med i en støttegruppe eller finne tips i bøker og blader. Bare vær forsiktig så du ikke faller byttedyr til reklame ordninger! Alltid sjekke med legen din før du starter en ny og intens diett eller begynne å snakke noen form for piller.
  • Magasiner og slanking bøker inneholder en rekke vekttap råd og tips. Noen TV-show er ramping opp toppen dollar til luft fitness og ernæringsmessige informasjon for den gjennomsnittlige person. Når du har ressurser lagt til arsenal mot vekttap er det ingen måte å ikke miste vekt.
 6. 6
  Gjør hva kjendiser gjør for å se bra ut. Det bør komme til deg at kjendiser gjør alt tenkelig for å se bra ut på et bilde sett fra trinnene i skrivende stund til kirurgiske prosedyrer for å skjule sin buk fett eller bli kvitt cellulitter. Ta kjendiser som modell og motivasjon, slik at du følger hva hun eller han gjør for å se sitt beste. Kjendisblader inneholder mange sunne tips relatert til vekttap og slanking. I tillegg til det, kan du lære mye om deg favoritt skuespiller eller skuespiller!

Tips

 • Husk å være realistisk. Hvis du har en venn som er unaturlig liten og du vil være deres størrelse, glem det! Finne noen som er lik bygge din, men er i form. Dette vil hjelpe deg mye.
 • Få et kjøpesenter kompis som ikke vil la deg kjøpe usunn mat, eller ringe noen som kan hjelpe fraråde deg fra å spise det tredje stykke kake.
 • Ikke få motet! Hvis du gjør det, snakk med din beste venn og fortelle dem hva du går igjennom. De vil lytte og prøve å hjelpe. Ikke vær sjenert med folk du elsker.
 • Gjør den personen som du prøver å ende opp i nærheten av samme størrelse som noen som du faktisk vet. Ikke prøv og ender opp med samme størrelse som en filmstjerne, du vet ikke hva de spiser, eller hva de har gjort for å bli så små.
 • Vann er også svært viktig. Pass på at du drikker minst 8 glass per dag.

Advarsler

 • Ikke overstadig på søtsaker når du føler deg nedfor eller utslitt! Holde seg sterk.
 • Skulle du ha noen helsemessige bekymringer, sjekk først med en lege eller helsepersonell før han gikk i noen plutselige endringer i kosthold eller fitness rutine.

Ting du trenger

 • En pålitelig venn for å holde deg på sporet
 • Sunn mat
 • Et sted å trene minst tre ganger i uken