Wkeno

Hvordan å motivere deg selv til å gå til gym

Bli med et treningsstudio er enkelt. Noen ganger, altfor enkelt som løftene gym selgere slå til visjoner om en nylig svelte deg minus alt det harde arbeidet i mellom. Ofte, etter å ha signert på at stiplede linjen og du forplikter deg til en kontrakt for en viss tid, det kommer en plutselig erkjennelse av at du har gjort en faktisk forpliktelse, og at selv om du ikke respektere det ved å slå opp, lommeboken vil fortsatt være aktivt medvirkende. Snarere enn grimaser hver gang du få øye på din gym medlemskap kort, eie inntil ditt engasjement og holde motivasjonen om å snu opp jevnlig og oppnå det du opprinnelig drømt du ville gjøre.

Trinn

Hvordan å motivere deg selv til å gå til gym. Gjør en økonomisk realitet sjekk.
Hvordan å motivere deg selv til å gå til gym. Gjør en økonomisk realitet sjekk.
 1. 1
  Ta på deg gymtøy. Utsiktene til å gå på treningsstudio og presser deg selv kan være skremmende, så bryte det ned i mindre trinn. Lag en forpliktelse til å ta på deg gymtøy og komme til gym, og hvis du ikke føler for å trene, ikke. Fortell deg selv at du kan bare gå hjem så snart du kommer dit. Men oddsen er, når du er der, vil det ikke være for vanskelig å overbevise deg selv til å gjøre 15 minutter med trening. Bare 15 minutter. Når du er ferdig med de 15 minuttene forplikte deg til å gjøre bare en annen 10. Hold presser deg trinnvis.
 2. 2
  Opprett en ny vane sløyfe med belønninger. Folk som velger enkle signaler og sette opp belønninger er mer sannsynlig å trene regelmessig. En god kø for å gå på treningsstudio kan være å sette nøklene i henhold gym klær, slik at du ikke kan forlate huset uten håndtering av dem (og forhåpentligvis bringe dem med deg). En god belønning ville være å unne deg en latte eller noe lignende, etter at du går til gym. Til slutt vil hjernen din forutse belønning og krever prosessen (gå til gym) som fører opp til det. Som blir sagt, bør lønnen ikke være så usunt at det utligner dine gym pågående innsats!
 3. 3
  Gjør en økonomisk realitet sjekk. Vurdere kostnadene til deg om ikke å gå på treningsstudio. Hver måned ikke deltok betyr at pengene er bortkastet uten noe i retur. Og noe utstyr, private treningsøkter eller klær som du allerede har kjøpt er mer kostnadseffektivt uten fordeler vunnet av deg. Telleapparat opp det totale beløpet for en liten sjokk effekt - noen av de kostnadene du kan ha pådratt allerede:
  • Sko, utstyr og klær. Hvis du ikke eier retten workout klær eller sko, har du mest sannsynlig kjøpt utstyr for å gjøre ditt besøk til gym mer effektive. Cross trenere eller joggesko kan kjøre opp til 150€ et par. Også kan kjøpe dyre boksehansker eller joint bukseseler legge opp raskt.
  • Personlige treningsøktene. I noen tilfeller når du registrerer deg for en gym medlemskap, har du kanskje falt for å legge inn noen økter med en personlig trener, spesielt hvis du var følelsen motivert på den tiden. Har du gjort bruk av det? Nei? Hva venter du på da?!
  • Barnepass eller barnepass. Mens noen treningssentre tilbyr gratis barnepass, kan det hende du allerede har enten betalt for barnepass på treningsstudio eller avskallede ut deigen for barnehage. I så fall er dette en forferdelig mulighet til å la gå til spille, disse timene gratis fra barna!
 4. 4
  Prøv klærne på. Hvis pengene du allerede har brukt ikke motivere deg, kanskje prøver å presse inn et par i jeans og likevel ikke klarer det vil. Få ut alle disse flotte klær du skulle ønske du kunne passe inn i, pluss de du har på deg, men strekker unforgivably, og bruke dette som en motivator for å få deg tilbake i gym. Ta noen bilder av det du prøver å bære stramme klær og henge dem der du ser dem som visuelle påminnelser om hva som må skje.
  • Identifisere hvilken størrelse du virkelig ønsker å være. Hvis du brukte til å bære en mye mindre størrelse i videregående skole, men har svulmet opp siden, ikke kaste inn håndkleet og bare innrømme til den nye størrelsen. Gym trening kan bidra til å gjenopprette en figur du vil være stolt av og kan også bringe tilbake ungdommelig energi. Selvfølgelig være realistisk om den størrelsen du ønsker å være - Velg en størrelse som er sunt og passe til kjønn, alder og kroppstype.
 5. 5
  Kjøp noen fine gym utstyr for å bestikke deg med. Hvis du ikke allerede har gjort det, ta turen til en butikk som lagerfører workout klær i funky stiler. Kjøpe noen viktige brikker i lyse farger eller kule stiler som du vil føle deg godt på seg. Siden gym er det eneste stedet du kan bruke disse godbitene, har du en ny grunn til å gå.
 6. 6
  Vær realistisk om hvor ofte du kan gjøre det til gym. Hvis du startet med ideen om å snu opp på 5 am hver ukedag, men fant ut at dette var virkelig vanskelig å opprettholde mens sjonglerer barn, arbeidsplaner og dine night owl måter, så det er på tide å oppdatere forventningene heller enn helt gi det hele opp. En annen ting å vurdere er hvor gym er - folk er mer sannsynlig å trene når gym ligger i nærheten av deres hjem eller arbeidssted. Hvis dette ikke er tilfelle for deg, undersøke ha ditt medlemskap overføres til en nærmere gym hvis det er en del av en franchise.
  • Se på livet ditt tidsplan. Hvor har gym en plass i den? Trenger du virkelig å være der for alle de TV-programmer? Kunne ikke noen andre plukke opp Freddie på fredager? Eller kanskje din java programmering og drikke klubben er nå ikke gjør for deg hva det en gang gjorde, og du kan tilbringe den timen på treningsstudio i stedet? Det er alltid litt tid sted til overs, merke ned de gangene du vil delta på gym i kalenderen eller digital dagbok og ikke ignorere disse faste tider uten en veldig god grunn involverer en krise eller sykdom. Holde å sette timer utvikler en vane at du ikke vil gi slipp på.
  • Benytt deg av rare timer. Hvis gym er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, bruker de ulike timer når trafikken står stille og du kan komme dit i halv normal tid til å passe i treningen. Lagt bonuser inkluderer enkel å finne en parkeringsplass, fred og ro og mindre distraksjoner.
  • Ikke svette bommene. Alle savner ting nå og da, men hvis du har begynt å bruke manglende gym besøk som en grunn til å aldri gå tilbake igjen, det er bare en politimann ut. Aksepter at du gikk glipp av et par økter, og deretter komme rett tilbake på det gym hest.
  • Hvis du har vært syk, la deg av. Ingen skal være trener når de er uvel, enn si spre bakterier rundt.
 7. 7
  Ta et blad fra de som trener til OL. De fleste sportsfolk opprettholde klare, realiserbare mål som er nådd på kort sikt heller enn å sette endeløse langsiktige mål uten midlertidige stadier. Tar sikte på å sette deg et minimum mål og deretter øke baren når du har lykkes møtt som mål for en periode. Redusere gym tid, slik som å øke den. Kanskje fem dager i uken var for ambisiøs - hva med å kutte den tilbake til en gang i uken og se hvordan du klarer det for nå? Minst vil du være å snu opp og når den ukentlige turn-up er godt etablert, kan du tenke på kanting det opp noen.
 8. 8
  Buddy opp. Spør din venn til å komme sammen og bidra til å holde deg motivert. Å gå på treningsstudio med en venn er ofte en morsom tur, og det er dobbelt så motivasjonen for å komme dit, og å holde det gående. Kanskje planlegge i en post-workout kaffe og prate å øke glede av besøket.
  • Finner du ikke en interessert venn? Vurdere å samarbeide med noen fra jobben. Hvis du har en lignende arbeidsplan, kan du løse for å dra til treningsstudioet umiddelbart etter arbeid eller under lunsjen, hvis praktisk. Eller få en venn på treningsstudioet og er enige om å slå opp på samme tid sammen.
  • Spør din ektefelle, partner eller kjæreste sammen. Du kan også lage noen vennlige ved å se hvem som kan slippe vekt eller bygge muskler raskere.
  • Inviter hele familien. Gjør en pakt om å møte på treningsstudio hver kveld (eller fem kvelder i uken) for en times trening. Ta denne forestillingen ett skritt videre ved å opprette en sporing diagram som du kan henge på kjøkkenet som sporer trening eller vekttap for ytterligere motivasjon. Ikke bli begeistret familie medlemskap ennå selv - se hvordan ting fremgang før gaffel ut enda mer penger.
 9. 9
  Slå opp. Kanskje du kommer til gym regelmessig, men det har blitt ho-hum, en kjedelig rutine. Ved å prøve noe nytt på treningsstudioet og få av vanlig utstyr, kan du være i stand til å gjenopplive din motivasjon for å holde det gående. En kropp som er vant til en stille nivået på trening eller rutine trenger nye utfordringer og det gjør ditt sinn. Holde kroppen gjette og du vil fortsette å forbedre kondisjon og ende opp med å ha mer moro.
  • Prøv en klasse. Du har betalt for mer enn utstyr, så bla i forskjellige klasser og gi en en virvel. Mest sannsynlig din gym tilbyr et vell av morsomme klasser inkludert kryss trening cardio og vekter, kickboksing, Zumba og mer.
  • Bland cardio og vekter. Hvis du er en tredemølle rotte og slett lyst til å komme på, trykke på en knapp og sjekke ut i 45 minutter, bør du vurdere å blande opp rutine med bare jogging i 15 minutter og deretter sjekke ut de frie vekter.
  • Registrer deg for ekstra boot camp økter. Noen trenere vert avslapnings boot camp økter som ikke bare gir deg den ekstra fitness kanten, deltar på en av disse kursene kan du prøve noe nytt og morsomt (som å kjøre gjennom en hinderløype eller stansing en pose).
 10. 10
  Slutte å skylde på gym og dens "salg taktikk". Noen ganger er det lett å la harme stoppe deg fra å møte en forpliktelse til deg selv - det er dumt, men det skjer til tider. Det spiller ingen rolle om du tror det er feil av gym for overselling dydene - kanskje de gjorde det, kanskje de ikke gjorde det, men innerst inne et sted du ønsker å komme i form, og dette virket som en god måte å gjøre det. Ved å plassere skylden tilbake på treningsstudioet, er du ignorerer ansvar for å ta vare på din egen kropp. Treningsstudioet er en virksomhet og virkelig bryr seg ikke om du slår opp, på andre siden, er din egen sak deg, og du bør bry seg om å slå opp når det handler om selvutvikling.
 11. 11
  Ty til visualisering. Bruk mentale bilder å motivere deg selv. I ditt indre øye, se deg selv på treningsstudio trener og nyter det. Se deg selv å oppnå visse utfordringer som du ønsker å overvinne på treningsstudio. Til slutt, lukk øynene og se figuren du ønsker å forme med alle dine gym innsats, komplett med deg selv i et antrekk du lengter å bære.
 12. 12
  Lytt til musikk. Gjør gym besøker en anledning for seg MP3-spilleren eller iPod og lytte til favorittmusikken din, inkludert nye du ønsker å høre mer av. Musikk er en fantastisk motivator, og det er enda morsommere når du kan flytte til rytmen på samme tid. Mange idrettsutøvere trene til sin favorittmusikk som den har en positiv effekt på det limbiske system i hjernen, forårsaker dine følelser til å reagere positivt på øvelsen. Og hvis du ikke er så ivrig på musikk, kan du prøve lydene av naturen eller enkle instrumentaler.
 13. 13
  Arbeidet med resten av din generelle helse utover gym. Det er demotiverende å bust din gut på treningsstudio uten å se resultater. Og det kan være at kostholdet er å la deg ned eller du unnlater å få nok søvn hver natt. God helse og fitness er et resultat av å betale oppmerksomhet til alle behov fysiske og mentale, så det er viktig at du ikke neglisjere andre aspekter
  • Spise sunt. Hvis gym gir ernæringsmessige tjenester, gjøre bruk av dem. Kutt ned på junk food og eventuelle utskeielser som du vet er frata deg av sunne næringsstoffer.
  • Sove tilstrekkelig. Ingen mengde gym arbeidet vil gjøre opp for søvnmangel og herjinger det herjer på kroppen din over tid.
  • Minimere inntaket av alkohol og kutte ut sigarettene. Verken rekreasjonsbruk legger til din generelle helse.

Tips

 • Ikke la skala for å diktere humøret. Hvis du løfter vekter, kan du være å bygge muskler, som veier mer enn fett. I stedet bruker klær som en beregning-er buksa montering løsere eller bedre ennå, har du gått ned en størrelse? Og enda viktigere, hvordan er energinivået? Forbedringer i energi er alltid et godt tegn.
 • Ikke stokk med en øvelse. Prøv å blande det opp litt. Hvis elliptisk er alle som blir brukt, prøv sluttresultater som gode gamle tredemølle og kaste er litt stillestående sykkel tid også. Holder du kroppen gjette er en fin måte å, tro det eller ei, øke mengden av kalorier fett brent i en vanlig øvelse rutine. Du kan også bidra til å stimulere hjernen din fra kjedsomhet av å være på den samme gamle maskinen hele tiden.
 • Treningssentre kan gi store sosiale muligheter. Bruk gym tid som en måte å møte nye mennesker, spesielt hvis du tar en klasse.
 • Følg alltid gym regler om tørke ned utstyr og være høflig til andre brukere. Hvis du er nysgjerrig på gym etikette, se nærmere Hvordan ha god gym etikette.

Advarsler

 • Hvis du har feber, kaster opp eller har diaré, hoppe over gym. Det er en glipp for en veldig god grunn - å holde deg selv og andre sunne.