Wkeno

Hvordan å opprettholde motivasjonen når du sliter

Hindringer er de fryktelige tingene du ser når du tar øynene av målet ditt -. Henry Ford


Aldri, aldri, aldri, aldri gi opp -. Winston Churchill


Etter å ha blitt motivert i utgangspunktet, det kommer den andre delen - bor motivert når du ikke føler den samme spenningen som du gjorde i begynnelsen. Kanskje noe nytt har kommet inn i livet ditt og din gamle målet er ikke så mye av en lenger. Kanskje du hoppet over en dag eller to, og nå kan du ikke komme tilbake til det. Kanskje du skrudd opp og fikk motet.

Hvis du kan få deg opphisset igjen, og holde det gående, vil du få det til slutt. Men hvis du gir opp, vil du ikke. Det er ditt valg - oppnå målet, eller slutte. Her er hvordan du kan stoppe fra å slutte, og komme til målet ditt.

Trinn

Hvordan å opprettholde motivasjonen når du sliter. Squash negative tanker og erstatte dem med positive meldinger.
Hvordan å opprettholde motivasjonen når du sliter. Squash negative tanker og erstatte dem med positive meldinger.
 1. 1
  Hold deg tilbake. Når du starter med et nytt treningsprogram, eller noen nye mål egentlig, vanligvis du er raring å gå, full av spenning, og med entusiasme som ikke kjenner noen grenser. Du har ingen følelse av selv-begrensning, og tror du kan gjøre noe. Det er ikke lenge, men før du lærer at du har begrensninger, og din entusiasme begynner å blekne. En stor motivator er at når du har så mye energi i begynnelsen av et program, og ønsker å gå ut - holde tilbake. Ikke la deg gjøre alt du ønsker å gjøre. Bare la deg gjøre 50-75 prosent av hva du vil gjøre. Og planlegge ut en fremgangsmåte der du sakte øke over tid. For eksempel:
  • Hvis du ønsker å gå i gang, kan det hende du tror du kan kjøre tre miles i begynnelsen. Men i stedet for å la deg gjøre det, starte med bare å kjøre en mil. Når du gjør det mile, fortell deg selv at du kan gjøre mer! Men ikke la deg selv. Etter at treningen, vil du være ute frem til neste treningsøkt, når du vil la deg gjøre 1,5 miles. Hold den energien avgrenset, utnytte den, slik at du kan ri den ytterligere.
 2. 2
  Bare start. Det er noen dager når du ikke føler skal ut døren for en joggetur, eller finne ut budsjettet, eller hva det er du skal gjøre den dagen for målet ditt. Vel, i stedet for å tenke på hvor vanskelig det er, og hvor lang tid det vil ta, fortell deg selv at du må bare begynne. For eksempel, bare ta på deg joggesko og lukke døren bak deg. Deretter flyter det alt naturlig. Det er når du sitter i ditt hus, tenker løping og trøtt, at det synes vanskelig. Når du starter, er det aldri så vanskelig som du trodde det ville være. Dette tipset fungerer godt hver gang.
 3. 3
  Hold deg ansvarlig. Hvis du har forpliktet deg offentlig, gjennom en online forum (prøv Googles Chat Forum!), På en blogg, i e-post eller ved personlig fremmøte, holde ansvarlig for den gruppen av mennesker. Forplikte seg til å rapportere tilbake til dem daglig, eller noe sånt, og hold deg til den! At ansvarlighet vil hjelpe deg til å ønske å gjøre det bra, fordi du ikke ønsker å meddele at du har sviktet.
  • Tenk selv drastiske tiltak for ansvarlighet. Gi noen en sum penger, og de kan bare gi det tilbake litt etter litt hver gang du treffer gym, eller for hver krone tapt, eller hver mil å kjøre. Du kan også sette opp en kontrakt!
 4. 4
  Squash negative tanker og erstatte dem med positive meldinger. Dette er en av de viktigste motivasjon ferdigheter, og det er viktig å praktisere den daglig. Det er viktig å starte, og å gjenkjenne negative selvfølelsen. Bare tilbringe noen dager å bli klar over hver negativ tanke. Så, etter et par dager, prøver squashing de negative tankene som en bug, og deretter erstatte dem med en tilsvarende positiv tanke. Squash, "Dette er for hardt!" og erstatte det med, "Jeg kan gjøre dette! Hvis det sutrer på TV kan gjøre det, så kan jeg!" Det høres banal, men det fungerer. Virkelig.
 5. 5
  Tenk på fordelene. Tenke på hvor vanskelig det er noe som er et stort problem for folk flest. Waking tidlig lyder så hardt! Bare tenke på det gjør deg sliten. Men i stedet for å tenke på hvor vanskelig det er noe som tror, ​​om hva du vil få ut av det. For eksempel, i stedet for å tenke på hvor vanskelig det er å våkne tidlig, fokus på hvor bra du føler når du er ferdig, og hvordan dagen blir så mye bedre. Fordelene med noe vil hjelpe energi deg.
 6. 6
  Få glade igjen! Tenk på hvorfor du mistet din begeistring, og deretter tenke på hvorfor du var spent i første omgang. Kan du få det tilbake? Hva gjorde du ønsker å gjøre målet? Hva gjorde du opptatt av det? Prøv å bygge det opp igjen, refokusere selv, få energi.
 7. 7
  Les om det. Bare les en bok eller blogg om målet ditt. Det vil inspirere deg og reinvigorates deg. For noen grunn, hjelper lesing motivere og fokusere du på hva du leser om. Så les om målet ditt hver dag, hvis du kan, spesielt når du ikke føler deg motivert.
 8. 8
  Finne likesinnede venner. Staying motivert på egen hånd er tøff. Men hvis du finner noen med lignende mål (løping, slanking, økonomi osv.), se om de ønsker å samarbeide med deg. Eller partner med din ektefelle, søsken eller beste venn på det mål de prøver å oppnå. Du trenger ikke å gå etter de samme målene - så lenge du er både presser og oppmuntre hverandre til å lykkes. Andre gode alternativer er grupper i ditt område (en del av en løpende klubb, for eksempel) eller online fora der du kan finne folk å snakke med om dine mål.
 9. 9
  Les inspirerende historier. Inspirasjon kan komme fra andre som har oppnådd det du ønsker å oppnå, eller som i dag gjør det. Les andre blogger, bøker, blader. Google målet ditt, og lese suksesshistorier. Du vil snart vokse til å elske å lese suksesshistorier.
 10. 10
  Bygge på dine suksesser. Hvert lille skritt på veien er en suksess - feire det faktum at du selv startet! Og så gjøre det i to dager! Feire hver liten milepæl. Ta den vellykkede følelsen og bygge videre på det, med en annen baby trinn. Legg 2-3 minutter til øvelsen rutine, for eksempel. Med hvert trinn (og hvert trinn skal vare ca en uke), vil du føle deg enda mer vellykket. Gjør hvert steg virkelig, virkelig liten, og du vil ikke mislykkes. Etter et par måneder, vil dine små skritt legge opp til en betydelig framgang og en stor suksess.
 11. 11
  Bare komme gjennom de lave punktene. Motivasjon er ikke en konstant ting som alltid er der for deg. Den kommer og går, og kommer og går igjen, som tidevannet. Men innser at mens det kan gå bort, betyr det ikke gjøre det permanent. Det vil komme tilbake. Bare holde ut og vente på at motivasjonen til å komme tilbake. I mellomtiden, les om målet ditt, be om hjelp, og gjøre noen av de andre tingene som er oppført her før din motivasjon kommer tilbake.
 12. 12
  Få hjelp. Det er vanskelig å oppnå noe alene. Enten det er å slutte å røyke, kjører en maraton eller skrive en avhandling, er det viktig å finne din støtte nettverket, enten i den virkelige verden eller online, eller begge deler.
 13. 13
  Kartlegge utviklingen. Dette kan være så enkelt som å krysse av i kalenderen, eller lage et enkelt regneark, eller logge dine mål ved å bruke online programvare. Men det kan være svært givende å se tilbake på fremgangen din og se hvor langt du har kommet, og det kan hjelpe deg til å holde det gående - du ønsker ikke å ha for mange dager uten en X! Nå, vil du ha noen dårlige karakterer på diagrammet. Det er OK. Ikke la noen få dårlige karakterer stoppe deg fra å fortsette. Streber i stedet for å få gode karakterer neste gang.
 14. 14
  Belønn deg selv ofte. For hvert lille skritt på veien, feire din suksess, og gi deg selv en belønning. Det hjelper å skrive ned passende belønning for hvert trinn, slik at du kan se frem til disse belønningene. Ved riktig, betyr dette en) det er i forhold til størrelsen på målet (ikke belønne gå på en 1-mile kjøre med en luksus cruise i Bahamas), og 2) det ikke ødelegge målet ditt - hvis du er prøver å gå ned i vekt, ikke belønne en dag med sunn mat med en dessert binge. Det er selvødeleggende.
 15. 15
  Gå for mini-mål. Noen ganger store eller langsiktige mål kan være overveldende. Etter et par uker, kan vi miste motivasjonen, fordi vi har fortsatt flere måneder eller et år eller mer igjen å oppnå målet. Det er vanskelig å opprettholde motivasjonen for et enkelt mål for en så lang tid. Løsning: bryte det ned i mindre mål underveis.
 16. 16
  Få en trener eller ta en klasse. Disse vil motivere deg til minst dukke opp, og til å ta affære. Den kan brukes til noen mål. Dette kan være en av de dyrere måter å motivere deg selv, men det fungerer. Og hvis du gjør noen undersøkelser, kan du finne noen billige klasser i ditt område, eller du kanskje vet en venn som vil gi coaching eller rådgivning for gratis.
 17. 17
  Aldri hoppe over to dager på rad. Denne regelen tar hensyn til vår naturlige tendens til å savne dager nå og da. Vi er ikke perfekte. Så, du savnet en dag... nå den andre dagen er over deg, og du føler deg lat, fortell deg selv "Nei Du vil ikke gå glipp av to dager på rad!".
 18. 18
  Bruk visualisering. Visualisere vellykket utfall i stor detalj. Lukk øynene, og tenke på nøyaktig hvordan vellykket resultat vil se, vil føle, vil lukte og smake og høres ut som. Hvor er du når du blir vellykket? Hvordan ser du ut? Hva har du på deg? Form som klart et mentalt bilde som mulig. Nå her er den neste tasten: gjør det hver dag. For minst et par minutter hver dag. Dette er den eneste måte å holde denne motivasjonen som går over en lang tidsperiode.
 19. 19
  Vær klar over din oppfordrer til å slutte, og overvinne dem. Vi har alle oppfordrer til å stoppe, men de er for det meste bevisstløs. En av de mest kraftfulle ting du kan gjøre er å begynne å være mer bevisst på de lyster. En god øvelse er å gå gjennom dagen med et lite stykke papir og sette et telleapparat mark for hver gang du får en trang. Det gjør rett og slett du klar over lyster. Da ha en plan for når de oppfordrer truffet, og plan for det på forhånd, og skrive ned planen din, fordi når de oppfordrer truffet, vil du ikke føler for å komme opp med en plan.
 20. 20
  Finne glede igjen. Ingen kan holde seg til noe for lenge hvis de synes det er ubehagelig, og er bare belønnet etter måneder med slit. Det må være morsomt, glede, glede i det, hver dag, eller vil du ikke ønsker å gjøre det. Finn de lystbetonte ting -. Skjønnheten av en morgen kjører, for eksempel, eller tilfredsstillelse i rapporteringen til folk som du ferdig enda et skritt på veien, eller deliciousness av et sunt måltid Leve i øyeblikket. Så tenk om fremgangsmåten for din fremtid, og hvordan du kan glatte dine drømmer i hvert øyeblikk fremover...

Tips

 • Finn en sang som gjør at du føler deg bra. For eksempel er det en spesiell sang som får deg til å føle deg bra om deg selv eller gir deg besluttsomhet? Lytt til en positiv sang som har meningsfulle og muntre tekster. Skru opp volumet full guffe og synge av hjertens lyst deretter komme i gang igjen. Du kan også lytte til musikk mens du kjører ved hjelp av en bærbar spiller.