Wkeno

Hvordan å senke høyt blodtrykk ved hjelp av langsom pusting med musikk

Langsom pusting har blitt erklært et gjennombrudd i naturlig blodtrykk behandling, men det har fortsatt ikke fått utbredt bruk. Kunne 225€ prislappen på den ledende langsom pust enhet være en grunn til skepsis? Nå kan det ikke lenger være noen unnskyldning. Dette enkelt og praktisk guide, forfriskende fri for mumbo-jumbo, vil vise deg hvordan du kan få fordelene av langsom pusting på egen hånd ved hjelp av musikk.

Trinn

Hvordan å senke høyt blodtrykk ved hjelp av langsom pusting med musikk. Spill milde musikk (for eksempel klassisk eller rhythm and blues) og få så komfortabel og avslappet som mulig (tenk på Oahu).
Hvordan å senke høyt blodtrykk ved hjelp av langsom pusting med musikk. Spill milde musikk (for eksempel klassisk eller rhythm and blues) og få så komfortabel og avslappet som mulig (tenk på Oahu).
 1. 1
  Spill milde musikk (for eksempel klassisk eller rhythm and blues) og få så komfortabel og avslappet som mulig (tenk på Oahu).
 2. 2
  Pust sakte og dypt (gjennom nesen), men holde seg til en behagelig pris. En kort pause mellom puster og inhalerer faser er normalt.
 3. 3
  Gradvis utvide puster fase før det er omtrent det dobbelte av lengden på inhalerer fase. For eksempel, pust inn i 2 sekunder, pause, og så puster i 4 sekunder. Ikke tell eller bruke noen form for tidtaker. Eksemplet er bare for å illustrere den korrekte mønster.
 4. 4
  Når du er vant til dette mønsteret, gradvis bremse hastigheten på puste. Ikke farten til et punkt av ubehag. Hvis du føler noe press i det hele tatt, må du tilbake av. Husk at du må være avslappet å få fordelene.
 5. 5
  Fortsett i 15 minutter. Gjenta fire eller fem ganger i uken. Det er alt som trengs.

Tips

 • Aldri prøve å telle pusten eller følge en tidtaker. Det er der de fleste former for puste instruksjon gå galt. Du kan ikke slappe av mens du teller eller fokusere på tid. Hvis du planter innhalere / puster forholdet 1 til 2 fast i tankene dine, vil du bruke riktig metode.
 • Sakte pust til musikk er særlig effektiv. I stedet for en tidtaker, vil selve musikken fungere som en regulator, og pusten din vil automatisk justere seg til beat, bidrar til å holde den glatt og regelmessig.
 • Det kan føles vanskelig i begynnelsen, men det vil raskt bli andre natur. Det kan også bli ekstremt avslappende og hyggelig, selv nesten avhengighetsskapende. Mange bruker langsom pusting for disse fordelene alene.
 • Hvis du liker å gjøre abdominal pust det er fint, men ingen bestemt stil av pusting er nødvendig for langsom pusting å senke blodtrykket. Bare puste den måten som er mest behagelig for deg.
 • Hvis du har hodetelefoner, kan du oppleve at de fokuserer på musikk og hjelpe isolere deg fra forstyrrende lyder. Men du kan få gode resultater uten dem.
 • For musikken valg, klassiske adagios eller larghettos er ofte ideelt, men se opp for de tallene som plutselig eksploderer i 1812 Overture. Husk, du prøver å senke blodtrykket! Andre typer musikk som kan fungere like godt er new age eller ambient. Du kan også bruke chants eller et hav bølge CD eller noe avslappende med en treg og vanlig tempo.
 • Langsom pusting krever avslapping å være effektiv: jo mer avslappet du er jo større fordeler.
 • Sakte puste veldig gradvis over tid. Selv om du vanligvis ikke skal telle, kan du sjekke hastigheten nå og da på slutten av en økt. Seks til sju åndedrag per minutt er en ideell rate å skyte for, men dette kan ta flere uker. Og du trenger ikke engang å gå så langt for å få fordelene. Kliniske studier viser at pusting som beskrevet på mindre enn 10 pust per minutt i 15 minutter per dag vil føre til å senke blodtrykket.

Advarsler

 • Ikke forveksle dyp pusting med anstrengende å puste. Pust rolig. Du trenger ikke å fylle lungene og dette vil bare føre til hyperventilering (som faktisk vil øke blodtrykket!). Hvis du noen gang føler ør eller omstendelig du må tilbake av.

Ting du trenger

 • En rolig og behagelig sted (din favoritt hvilestol?) Og en tid når du har minst 15 minutter uten støy og distraksjon.
 • Et stykke musikk som er svært skånsom og langsom tempo.
 • En timer (valgfritt) - bare for å signalisere slutten på 15 minutter (ikke å telle med).