Wkeno

Hvordan å slappe av i senga

Gjenværende i sengen, betyr ikke alltid. Noen kan spise frokost på sengen, liker andre å se på TV eller lese en god bok, mens støttet opp med to puter. Noen elsker å slappe av i sengen, omgitt av sine barn, snakke med dem.

Trinn

Hvordan å slappe av i senga. Kontroller at du har en komfortabel seng av ditt valg, (jeg.
Hvordan å slappe av i senga. Kontroller at du har en komfortabel seng av ditt valg, (jeg.
 1. 1
  Kontroller at du har en komfortabel seng av ditt valg, (jeg. E. Minne skum, vannseng, luftmadrass, etc.) som du allerede liker å bruke og kjenner godt.
 2. 2
  Sett opp en dag i uken, bare for å "slappe av" i senga. Det bør være en dag når du ikke trenger å gå på jobb. Hvis barna er i skolealder, sørg for at det ikke er skolen den dagen heller.
 3. 3
  Velg din metode for sengen avslappende.
  • Alle bør stå opp, vaske, og ha frokost. Da kan de dra til sengen for litt avslapning og rekreasjon.
  • Forbli i sengen, og vente til ungene kommer scrambling opp på sengen, og ønske dem velkommen med åpne armer.
 4. 4
  Vent til klemming og kyssing, og ler er sunket. Deretter la hvert barn til å snakke om ting som interesserer dem. Lytt til hver av dem, hvis det er mer enn ett barn. Snakk med dem om dine interesser. Dele med dem, og ler med dem. Gjør det til et veldig spesielt øyeblikk.
 5. 5
  Se å se om de tok en bok med dem. Hvis ja, så les det til dem, eller hvis de er gamle nok til å lese, har dem lese den for deg!
 6. 6
  Slapper av i sengen med dine små, er et øyeblikk som du aldri vil glemme. Det er også en gang bare for alle, også referert til som en "spesiell tid '.
 7. 7
  Vet at resten av uken kan fylles med eller, men denne ene dagen, er den spesielle dagen for dere alle. En tid til å bare slappe av i senga sammen!
 8. 8
  Visualisere i sengen din: Lå i sengen med komfort posisjon, kan du lukke øynene, eller gjøre øynene dine fokusere på enkelte punkt i rommet (fortsatt gjøre dem avslappet), så tenk i tankene dine vakre ting (liggende, dyp blå himmel...), eller om din fremtid: hva er din visjon? Hva vil du gjøre i 5 år, 10 år, minn deg selv-image-hvor er du når du er perfekt-etc. Å forestille gode ting gjør at du føler deg avslappet. Og dette er også en god forberedelse for fremtiden!

Tips

 • Hvis barna er småbarn, så kan du snakke med dem. Les dem illustrerte bøker, snakke om bildene, vis dem fargene. Ideen er å dele et øyeblikk, satt et øyeblikk til side bare for å slappe av i sengen og nyte hverandre.