Wkeno

Hvordan å stoppe å plukke dine skorper

Plukke skorper er en vanskelig vane å bryte, spesielt hvis du er lei eller bekymret. Hvis du har en dårlig vane å plukke dine skorper, er dette artikkelen for deg.

Trinn

Hvordan å stoppe å plukke dine skorper. Begynn ved roten årsaken til problemet - såret.
Hvordan å stoppe å plukke dine skorper. Begynn ved roten årsaken til problemet - såret.
 1. 1
  Begynn ved roten årsaken til problemet - såret. Så snart du får et sår eller skrubbsår, rydde det opp med en antiseptisk tørke og sette en bandasje over det å beskytte det mens det gror.
 2. 2
  Hvis du ikke klarer å bandasje det, prøv å gni fuktighetskrem inn i skorpe som det helbreder. Skorper føles stram og kløende som de leges, og fuktighetskrem kan bidra til å lindre dette. Skorper holdes fuktig vil vanligvis la mindre arrdannelse. Den lille hud massasje som følger med å bruke fuktighetskrem vil også øke sirkulasjonen og hjelpe det til å gro skikkelig.
 3. 3
  Bytt ut din vane med en annen mindre destruktiv en, som å sitte på hendene eller kruseduller. Les en bok eller prøve sjonglering, prøv et puslespill, noe!
 4. 4
  Gjør det vanskelig å gjøre. Bruk hansker, redusere belysning av speil eller feste plaster på alle fingrene.
 5. 5
  Utfordre deg selv til x antall timer eller dager uten å plukke. Øke antall timer eller dager med hver utfordring. Belønne deg selv for store prestasjoner.
 6. 6
  Sørg for at du får færre skorper ved å hindre urenheter ved å bruke sunn hud produkter for å rense huden skikkelig. Sikre at alle produkter som brukes på huden din ikke forurenser huden eller forårsaker kviser som er fristende å plukke på og få skorper.

Akryl fingernegl metode

 1. 1
  Prøv akryl negler. Få dem tykk og rund. Ikke bekymre deg om lengden.
 2. 2
  La neglene være ditt sikkerhetsnett for når du prøver å plukke. Det vil være vanskeligere å plukke fordi du er nødt til å skrape med tykkere negler, og det er smertefullt. Tynne negler er skarpe og du kan enkelt skjære av skorpen.
 3. 3
  Praktisere positiv aksept. Hold hånden din ved å trykke på scabbed området eller beveger hånden over skorper og fortelle deg selv at du elsker deg selv, din hud, og at du ønsker å beskytte huden din. Prøv denne teknikken før sengetid og når du våkner opp om morgenen. Eller når du tar deg selv plukke stoppe og tenke gjennom at du elsker deg selv. Fokusere på ett lite område, og la det gro.
 4. 4
  Ikke bekymre deg hvis du ikke klarer å plukke bare fortsette å prøve, uansett hvor mange ganger du ikke lykkes. Hvis du er vellykket bare én gang du kan gjøre det igjen. Det vil ta lang tid å angre vane først. Du vil etter hvert redusere plukking. Når du har noen sår som er helt leget være stolt av deg selv at du har oppnådd noen healing og til slutt vil helbrede hendene fra å være destruktiv, tankene dine fra å føle seg elsket og huden din fra konstant følelse ubeskyttet mot deg selv. Det er en time til time prosessen og deretter dag til dag og til slutt vil du jobbe opp til ikke å gjøre dette vane i det hele tatt.

Tips

 • Tenk på arr som vil danne hvis du holder plukke at skorpe. Hvis du bildet en massiv stygge arr hver gang du kommer for en skorpe, vil du snart få ideen om å plukke skorper ut av hodet ditt.
 • Ta en fingernegl fil og glatter ut overflaten av skorpen ned i nærheten selv med omkringliggende hud. Deretter, når hånden gnir over skabb, vil det ikke være så mye av en fristelse til å plukke på den, pluss det vil være vanskeligere å finne et sted å plukke.
 • Sett bandasjer over skorper på den måten du ikke kan ha å se på dem, og de vil gro til et punkt der de ikke kan bli plukket. Bruk også vanntette bandasjer slik at du kan holde dem på i flere dager og motstå fristelsen til å plukke.
 • Klippe neglene korte! Dette vil gjøre det vanskeligere å plukke uten merke.
 • Sett lotion på skorper for å holde dem myke og ikke så lett å plukke.
 • Ta tankene av skabb. Prøv å slappe av eller sovne.

Advarsler

 • Konstant plukking av skorper øker sannsynligheten for infeksjon og arr.