Wkeno

Hvordan å stoppe sommel med visualisering

Det er mange oppskrifter for å få slutt sommel. Men mange av dem ikke fungerer - som et spørsmål om faktum, noen av dem er ganske vanskelig å komme i gang med!

Følgende metode er enkel å starte, og kan være svært effektive. Det er løst basert på Viktor Frankl er "paradoksal intensjon 'teknikk, og også på arbeidet til Milton Erickson og Ernest Rossi.

Trinn

Hvordan å stoppe sommel med visualisering. Hva er det du ønsker å gjøre?
Hvordan å stoppe sommel med visualisering. Hva er det du ønsker å gjøre?
 1. 1
  Hva er det du ønsker å gjøre? Vurdere den ønskede handlingen en "prosedyre", og skille den opp i mindre "oppgaver", som om du skulle lære den til en trainee. Skriv en kort oversikt eller tegne et flytskjema hvis det hjelper deg å avklare ting.
 2. 2
  Deretter sitte oppreist i en komfortabel stol og forestill deg at du starter med den første oppgaven. Kjør gjennom hele handlingen grundig i fantasien din. Samtidig, være klar over dine følelser: du opplever noen av de følelsene som har gjort prosedyren vanskelig å begynne å gjøre? La oss kalle disse dine "hemmende følelser '.
 3. 3
  Fortsette å arbeide gjennom oppgaven i fantasien din: gjør det med kraftig vilje og fokus, samtidig som vi opplever det hemme følelse samtidig. Prøv å holde hemme følelsen kommer når du fortsetter. Du kan selv prøve å intensivere hemme følelsen så mye som mulig mens du tenke deg å gjøre oppgaven med fokusert og urokkelig besluttsomhet. Fortsett til du har nådd slutten av den første oppgaven. Gjenta dette et par ganger.
 4. 4
  Følg den samme metoden med hver av de andre oppgavene i prosedyren til du har utført hele prosedyren i fantasien din. Gjenta etter behov.
 5. 5
  Begynne å gjøre det til en vane å gå gjennom disse trinnene når du merker en "hemme følelsen" om noen tiltak du må gjøre. Lag en vane å forfølge noen følelser av 'blir blokkert "eller" følelsen for lat "du tilfeldigvis å oppleve i løpet av dagen, og ved hjelp av denne metoden på dem, og pass på å utføre oppgaver i fantasien din med stor vilje, hensikt og fokusere.
 6. 6
  Etter å ha gjort dette for en stund, vil du sannsynligvis begynne å finne at det har blitt for lett å bare gå gjennom en prosedyre i fantasien din: de hemme følelser vil ikke være sterk nok til å tilby en god utfordring lenger. Så, vil neste steg være å bruke den samme metoden, men å faktisk gjøre de oppgavene med ekte action, arbeider med kraftig vilje og fokusere mens du prøver å holde hemme følelsen så sterk som mulig.
 7. 7
  Gjør dette til din nye hobby. Begynne å jakte for og og gå etter disse "hemmende følelser", og se hvor mange du kan "scorer" hver dag. Det er et utfordrende nytt spill du kan spille regelmessig.

Tips

 • Du kan gi deg selv med en ekstra grad av motivasjon ved hjelp av Best meg technque av selvhypnose til pre-oppleve gevinsten av et langsiktig mål, og dermed redusere eller eliminere behovet for "viljestyrke."
 • Hvis det fungerer bedre for deg, kan du lukke øynene mens du gjør prosedyren i fantasien din. Det er ikke nødvendig, selv om.
 • Det er viktig at du bruker denne metoden når du er oppreist og opprettholde god holdning. Ikke gjør det mens du er i en slumping, lute eller liggende stilling.

Advarsler

 • Ikke bruk denne metoden under kjøring eller mens du gjør noe der du trenger for å se hva du gjør.