Wkeno

Hvordan å strekke for en skorpion i cheerleading

Hvis du er interessert i cheerleading, vil du sannsynligvis trenger å gjøre en skorpion hvis du er en flyer du ikke ønsker å trekke en muskel når du gjør en slik. Les videre.

Trinn

Hvordan å strekke for en skorpion i cheerleading. Lær å gjøre en skjev i ryggen, da dette er svært viktig.
Hvordan å strekke for en skorpion i cheerleading. Lær å gjøre en skjev i ryggen, da dette er svært viktig.
 1. 1
  Lær å gjøre en skjev i ryggen, da dette er svært viktig. Det strekker ryggen og er en god varm opp. Gjør det tre ganger før en skorpion.
 2. 2
  Få en sport band eller tau. Stå med bena litt fra hverandre. Hold tauet i begge hendene bak beina dine som du ville gjort med et hoppetau. Sett bånd rundt toppen av foten din (nær tærne) og trekk benet opp bak deg. Albuene bør være over hodet ditt, og peker foran deg. Få en venn til å hjelpe deg å fange din fot. Holder på å trene, og du vil snart gjøre en skorpion.
 3. 3
  Lå på bakken (mykt underlag) på magen. Plasser håndflatene på bakken, skulder-bredde hverandre. Forsiktig med armene, presse overkroppen opp fra bakken, og prøve å holde den der i 30 sekunder. Dette er en yoga positur og det er svært nyttig å strekke ryggen din.
 4. 4
  Balansere på din sterkeste fot. Stå på det for et øyeblikk. Bruk litt støtte om nødvendig. Du kan kjøpe en 3-D trekant med en flat topp å balansere på.
 5. 5
  Når du står på din sterkeste fot, løft det andre beinet i ryggen. Reach bak deg, ta tak i det, og trekke opp mot hodet. Bruk glatt, ikke jerky, bevegelser. Har noen hjelpe deg hvis nødvendig.

Tips

 • Sørg for å gjøre den tradisjonelle "touch tærne 'i 10 sekunder strekker rutine.
 • Ved arbeid på deg tilbake bøyer gå hendene opp og ned en vegg.
 • Arbeid på ryggen fleksibilitet-legging på magen og presser overkroppen opp og hoftene ned er en stor strekning for dette.
 • Hvis du har din rett deler det hjelper mye å få skorpion når du får i spagaten, lene deg tilbake i dem for å strekke ryggen din, kan du ankler og prøve å ta hodet med tærne. Denne strekningen vil hjelpe din skorpion.
 • Alltid strekke det vil hjelpe og alltid strekke armen og ryggen.
 • Prøv å ha skorpion på venstre ben, de fleste lagene har stå sine flygeblad på sitt høyre ben så dette vil være en fordel.
 • Du må være svært fleksibel.
 • Når du er hjemme å se på TV eller med en venn lei prøve å bøye ryggen slik at hodet berører føttene, som en smultring.
 • Tar en stunting klasse eller en yoga klasse vil hjelpe.

Ting du trenger

 • Noen å få øye på deg og hjelpe deg med å løfte beinet første gang