Wkeno

Hvordan å takle depresjon uten å søke profesjonell hjelp

Depresjon er en alvorlig og vanlig sykdom som berører mange mennesker, overalt. Følgende er kun ment som en serie med tips for å hjelpe en deprimert person (eller for å takle depresjon). Disse er svært kun> grunnleggende vellykkede teknikker begynne en ny jakten på lykke. Suksess er en prosess ikke en hendelse eller et mål. Her er en bane:

Trinn

Hvordan å takle depresjon uten å søke profesjonell hjelp. Gjøre noe for andre.
Hvordan å takle depresjon uten å søke profesjonell hjelp. Gjøre noe for andre.
 1. 1
  Gjøre noe for andre: Dette vil bygge selvtillit og skape takknemlighet i andre, men begynner i det små, ikke være ekstravagant eller ekstrem.
 2. 2
  Bruke positive affirmasjoner: Gjenta positive utsagn som "jeg kan gjøre det jeg er all right Alt blir bedre..." Finn andre ting som det å fortelle selv.
 3. 3
  Erstatte negative tanker med positive meldinger: Øyeblikkelig når en negativ tanke eller følelse vises endre ditt bevisste sinn: du kan bare tenke på én ting om gangen, så stoppe negative tanker ved å fylle opp med positive meldinger.
 4. 4
  Snakk med din nærmeste venn (er). Den første og beste skritt er å la folk du bryr deg om og bryr seg om deg hvordan du føler deg. Ved å gjøre dette, tar du en viss kontroll, bygge selvfølelse og voksende en støtte basen. Når du gjør dette, forteller bare noen / noen mennesker du kan definitivt stole på.
 5. 5
  Snakk med en rådgiver eller lege minst en gang. Ingen (med mindre en ekstrem tilstand befinner seg) vil ha deg "satt bort" på den første omtale av å være deprimert. Medisiner eller ytterligere rådgivning kan bli foreslått, men beslutningen om å ta disse anbefalingene er alltid ditt. Igjen, ved å gjøre dette tar du en viss kontroll.
 6. 6
  Få en ny hobby. Det kan virke som en off-the-cuff bemerkning, men tar en ny, morsom og interessant hobby øker motivasjonen din, gir deg en avledning og hjelper til med konsentrasjon. Dessuten kan en hobby være sosial, og hvis aktiv, kan hjelpe deg å sove.
 7. 7
  Skriv dine følelser. Prøv å forstå deg selv litt mer. Ikke vær redd for ærlighet. Hvis du har bekymringer for personvernet, skrive og deretter passende ødelegge skriftene. Forstå at depresjon kan være en svært ensom sykdom, og slik forståelse selv kan gjøre deg mer rolig med deg selv.
 8. 8
  Gjøre svart-hvitt beslutninger. Ikke utsette. Du enten vil eller ikke vil komme ut av sengen. Du vil eller ikke vil besøke din venns hus. Ikke tenk på det - gjør det! Det er ingenting å tape. Ta kontroll over deg selv.
 9. 9
  Lag en liste over ti ting du vil gjøre med livet ditt gjøre ditt aller beste for å jobbe mot dem. Når du er ferdig med å gjøre alt på listen din, gjør en annen.

Tips

 • Se pengene dine. En vanlig vane deprimerte mennesker er å gå på pengeforbruk.
 • Ha en dag ut med venner for å ta tankene på alt
 • Hold 10 ting enkelt og oppnåelig, hendelsesbasert. Ikke skriv "være et godt menneske", skriver "smile på servitrisen hver morgen", eller "møte [coco martin]".
 • Hos noen kvinner kan depresjon være forårsaket (eller forverret) ved lave hormonnivåer, oftest progesteron... og progesteron nivåer fall i perioder med stress (for eksempel helligdager). Progesteron bidrar til å holde serotoninnivået i å falle for lavt, og lavt serotonin kan føre til depresjon. Leger kan teste for lavt progesteron og foreskrive det (selv om mange leger er uvitende om koblingen med depresjon), det er også tilgjengelig uten resept, som gir deg en ide om hvor trygt det er når det brukes i henhold til instruksjonene. Indikasjoner på at en depresjon kan være progesteron relatert er: symptomene blir verre i de to ukene før mensen, under perimenopause / overgangsalder, eller etter fødselen. Angst-depresjon er mest sett, noen ganger ledsaget av alvorlige humørsvingninger og søvnløshet, og noen kvinner kan få mer hodepine / migrene. MERK: syntetiske gestagener som Provera, medroxyprogesterone, DepoProvera, og p-piller kan gjøre disse symptomene verre i stedet for bedre, vi snakker om progesteron spesifikt, ikke sin "erstatter". Progesteron er tilgjengelig som Progest krem ​​(en god merkevare) uten resept, og som Prometrium kapsler med resept, compounding apotek også gjøre ulike dose former (for eksempel Progesteron 50 mg / ml Lotion, forsterket).
 • Nyt arbeid. Hvis du ikke liker ditt arbeid, snakke med noen om hvordan de liker det. Hvis du føler du ikke kan nyte arbeidet ditt, finne nytt arbeid. Ved å gjøre dette, kan du begynne å forene så mye du kan med din livssituasjon.
 • Sjonglering er en stor hobby å ta opp. Det er gøy, det sosiale, og det eneste rekreasjon vist seg å øke mengden av grå materie i de områdene av hjernen knyttet til konsentrasjon og kognisjon.

Advarsler

 • Depresjon er en alvorlig og vanlig sykdom. Hvis du på noen måte føler du er i fare for deg selv, søke profesjonell hjelp. Aldri føler at du er den første eller eneste til å gå gjennom dette. Være rasjonelt som mulig. Respektere deg selv. Ta så mye kontroll over livet ditt som du kan..