Wkeno

Hvordan å tisse i en flaske

Forhåpentligvis er du aldri i en situasjon hvor du må tisse i en flaske, men det kan skje. La oss si du er i byen og ikke kan finne et offentlig bad, og ønsker ikke å urinere på gaten. Eller, kan du være på veien (kanskje på en buss eller et tog) og ikke kan finne et bad eller gå av bilen i tide. Tisser i en flaske kan være den eneste måten å avlaste deg. Her er hva du skal gjøre.

Trinn

Hvordan å tisse i en flaske. Velg en flaske med vid hals hvis du kan.
Hvordan å tisse i en flaske. Velg en flaske med vid hals hvis du kan.
 1. 1
  Velg en flaske med vid hals hvis du kan. Tømme den.
 2. 2
  Finn et privat område. Dette kan være vanskelig, avhengig av omstendighetene. En ting du kan være i stand til å gjøre er å finne et teppe eller artikkel av klær til å holde over deg selv for personvern. Hvis du har en venn som kan holde den opp som en gardin, ville det være enda bedre.
 3. 3
  Åpne din fly hvis du er iført bukser. Kvinner må kanskje trekke ned sine bukser noe for å tilpasse flasken. Hvis du er iført et skjørt, vil ting bli mye enklere.
 4. 4
  Urinere i flasken.
  • For menn, bør dette være relativt enkelt.
  • Hvis du er en kvinne, sette flasken åpningen så nært som du kan få det til urinrøret. Prøv å lage en tett forsegling mellom huden og munningen av flasken. Hvis du har noen toalettpapir, kan det hjelpe å bruke noen i tilfelle det er lekkasje. Del din kjønnsleppene litt og hold flasken opp i nærheten av din urethral åpningen.
 5. 5
  Stopp før flasken er helt full. Starte på nytt med en annen flaske.
 6. 6
  Dumpe flaske urin hvis mulig. Hvis ikke, bør du oppbevare den på et trygt sted der ingen vil forvirre den med en drink. Sett den i en plastpose slik at ingen berører flasken direkte ved et uhell.
 7. 7
  Vask hendene. Hvis du ikke kan, bruke rensemiddel eller alkohol pads. Selv bare et vann skylle vil hjelpe.

Tips

 • Hvis du pleier om avhending av flasken separat fra urinen til resirkulering, og legger til alkohol eller andre desinfeksjonsmidler for å drepe bakterier før limingen vil hindre foreldede urin lukt når du åpner den opp neste.
 • Det er mange trakt-type produkter på markedet for kvinner som gjør det enklere for deg å urinere stående eller i en flaske.

Advarsler

 • Plassere glans tett i eller ved munningen av flasken din kan forårsake overtrykk og søl ved vannlating i flasken.
 • Hvis du ikke har erfaring med urinering i en flaske, kan du få en liten bit av urin på deg selv. Hvis du forventer å måtte gjøre dette, øve hjemme.

Ting du trenger

 • Flaske
 • En trakt (for kvinner) ved behov
 • Markør (for merking flasken) (valgfritt)