Wkeno

Hvordan å treffe en slowpitch softball

Hvis du er ny på Slowpitch softball, her er noen skritt for å forbedre din treffende. Det vil bidra til å praktisere denne med reelle mugger, så vel som i en vatt bur.

Trinn

Hvordan å treffe en slowpitch softball. Ta flere svinger for å varme opp.
Hvordan å treffe en slowpitch softball. Ta flere svinger for å varme opp.
 1. 1
  Velg et balltre. Pass på at det er en juridisk balltre for liga. Din trener eller manager vil nok sjekke det ut først. Flaggermusen bør ikke være for lang eller for tung for deg å ha god kontroll og føler deg komfortabel svingende det. Bat hastighet er mye viktigere at størrelsen av flaggermus i hvor godt eller hvor langt du vil treffe ballen.
 2. 2
  Gripe balltre. Hvis du bat righty, vil du sette din høyre hånd over venstre og motsatt hvis du bat lefty. Grip nær håndtaket, men føler seg fri til å kvele opp hvis du trenger større kontroll.
 3. 3
  Ta flere svinger for å varme opp. Sørg for at du er klar for å treffe noen og få musklene klar til å svinge hardt. Svinge hele veien gjennom og praktisere god teknikk.
 4. 4
  Gå inn i røren eske i en holdning som føles behagelig. De fleste mennesker stå direkte parallell til home plate. Du vil ønske å justere avstand fra hjemmet plate å gi deg plass til å slå ballen hvis innsiden, men ikke så langt unna at du ikke kunne nå en pitch på utsiden av platen. Du vil ønske å ha god balanse og bevege føttene ca skulder lengde fra hverandre. Sørg for at ryggen din fot (en nærmest catcher) er godt plantet som du vil bruke denne foten å presse og få makt som du svinger.
 5. 5
  Ta en eller to svinger i røren eske. Sørg for at din swing dekker home plate. Banen må gjøre det over home plate så sørg for at du står der ballen passerer du mellom brystet og midten av låret. Du kan holde opp en hånd hvis du trenger mer enn et par sekunder for å få sett og så bare senk den når du er klar.
 6. 6
  Hold øynene på ballen. Ballen blir nødt til å bue mellom 6-12 fot og land bare forbi home plate. Bestem så raskt som mulig om dette vil være en pitch at du vil være i stand til å treffe godt. Mange ganger kan du ta kontakt med en pitch som er utenfor streiken sonen, men det vil ikke være din beste hit så prøv å ikke svinge mot dem. Hvis banen er flat (ikke bue 6-12 fot), selv om den krysser plate, trenger du ikke å svinge, og banen vil bli kalt en ball. Hvis du ikke kommer til å svinge, slappe av og gå ut av rører boksen når ballen krysser plate. Sørg for at flaggermus er tilbake og klar til å gå hvis du planlegger å svinge.
 7. 7
  Svinge fort på ballen, svingende balltre nivå eller svært svakt oppover. Husk bat hastighet er nøkkelen her, og sørg for å svinge gjennom ballen. Målet ditt er å prøve å få fat med balltreet for å møte midt på ballen. Du vil få mer tid til å vente fordi ballen kommer inn i en langsom bue, så sørg for at du tiden din swing til å ta kontakt med ballen som den krysser streik sone og hvor du treffer ballen best. Stride mot pitcher som du svinger for å øke fart og bat hastighet. Linje stasjoner er raske og vanligvis vanskelig å fange med mindre han blir opplyst på en Fielder så det er derfor du ønsker å svinge nivå. Hvis du dukker opp ballen (slå ballen høyt i luften) uten stor avstand, er du svinger opp for mye. Pop ups vil gi fielders tid å komme under ballen til å gjøre det ut så justere swing hvis nødvendig. Også, ikke svinge ned heller da dette vil føre til en grounder og vil også gi fielders en bedre sjanse til å komme deg ut. Hvis du treffer en foul ball (ball som ikke er mellom de hvite linjene som strekker seg til utmarka gjerde) du kan ha svingt for tidlig, eller du kanskje ikke har truffet ballen holdent. Også prøve å sørge for at du gjør kontakt med ballen på sweet spot av ballen eller på den bredeste delen. De fleste metall softball flaggermus har en større sweet spot som gjør det lettere å treffe ballen godt.
 8. 8
  Hvis du er i et spill, vil du løpe til første og lytte eller titte på ditt første base treneren å avgjøre om du bør kjøre til andre eller bo på først. Alltid kjøre forbi posen hvis treneren ikke vinker deg på. Hvis dette er praksis. Få en bat tilbake og gjør deg klar til å treffe igjen.

Tips

 • Tillit er viktig, slik at hver gang du går inn i rører boksen, tror at du vil få en god hit.
 • Øve for å bli en bedre hitter. Konsentrer deg om å svinge gjennom ballen og svingende nivå. Jo flere plasser du ser på jo bedre vil du være i stand til å bestemme hva som er baller og som streiker. De fleste er pull hitters (rammet til venstre felt hvis du er en righty eller høyre felt hvis du er en lefty), spesielt i slowpitch softball så bli en god pull hitter først. Når du har ned det grunnleggende, så kan du jobbe på treffer ballen til motsatt felt
 • Pass på at du velger den tyngste bat du kan svinge raskest. Begge er viktige, men det er bedre å ofre litt bat vekt for en raskere swing.
 • Ikke vær redd for å ta en pitch eller to med mindre du er ned til din siste streik. På den siste streiken, svinge hvis det er nær. Selv om du får ut kan du være i stand til å flytte en løper over. I tillegg kan noen mugger bli motløs hvis de har problemer kaster streik så ikke gi dem ett enkelt ved å svinge på en dårlig bane.

Advarsler

 • Sørg for at du er klar for andre mennesker, dyr og gjenstander før svingende. Flaggermus kan skade!

Ting du trenger

 • Bat
 • Softball (er)
 • Pitcher eller pitching maskin
 • Batting hansker (spesielt hvis du tar mange svinger)