Wkeno

Hvordan å våkne opp sent og fortsatt gjøre det i tide

Alle har et sted å være på et bestemt tidspunkt. Og til slutt, vil du våkne opp sent. Les videre for å lære noen viktige tips for å gjøre det i tide!

Trinn

Hvordan å våkne opp sent og fortsatt gjøre det i tide. Ta en rask, kald dusj.
Hvordan å våkne opp sent og fortsatt gjøre det i tide. Ta en rask, kald dusj.
 1. 1
  Ikke være optimist. Nøkkelen her er å ikke undervurdere hvor lang visse oppgaver vil ta deg. De vanligvis ta lengre tid enn du oppfatter.
 2. 2
  Ta en rask, kald dusj. Det kalde vannet vil oppmuntre deg til å stresse. Hvis mulig, hoppe vaske håret. Peke dusjhodet ned så den peker til brystet. Arbeid opp en rask skum og skyll. De eneste stedene som faktisk trenger såpe er armhulene og skrittet området. Dette bør ta deg ikke mer enn fem minutter.
 3. 3
  Få kledd så raskt som mulig. Ikke kast bort tiden rotet. Bare velg et vanlig antrekk, rette opp i noen sekunder i speilet, og gå til neste trinn. Dette bør ikke ta mer enn 10 minutter. Eller prøve å plukke ut ditt antrekk kvelden før, så får kledd vil ta 2 minutter.
 4. 4
  Kort tendens til håret ditt. Ta den enkleste ruten du kan. Hvis du har langt hår, pusse det opp i en hestehale (spesielt siden du ikke vaske det). Prøv å bruke ikke mer enn tre minutter på dette. På vei ut av badet, grip din tannbørste og tannkrem til å ta med deg. Du kan pusse tennene etter du kommer dit du skal gå.
  • Grab din makeup, også. Hvis dukke opp frisk-faced er uakseptabelt, men hold deg til det helt grunnleggende: pulver og mascara. Alt annet kan gå i samme pose som tannbørsten din.
  • Påfør deodorant raskt, eller kaste den i posen også.
 5. 5
  Drikk et glass vann eller melk (noe som ikke krever forberedelse) og hente noe du kan spise mens du går rundt. En granola eller energi bar er ideell, men i et knipetak, vil noen cookies gjøre. På dette punktet, er det bedre å sette en liten bit av noe ikke-så-sunn i magen enn å ikke spise noe i det hele tatt. Plus, vil spise hjelpe kvitte seg med morgen pusten til du kan børste. Av alle disse valgene, vil et eple vekke deg opp, pusser tennene, friske pusten, og gi deg sårt tiltrengte fruktsukker for å få motoren i gang, til du kan hente noe mer omfattende.
 6. 6
  Ta tak i ting du trenger. Dette inkluderer vanligvis nøkler, lommebok, telefon, og kan også omfatte bøker, en dokumentmappe, en laptop, osv. Deretter går!

Tips

 • Uansett hvor sent du er, sørg for å sjekke deg selv i speilet for å sørge for at du ser semi-presentabel.
 • Bruk en genser eller fleece over et krøllete skjorte. Det eneste som vil vise er krage uansett.
 • Hvis du virkelig ønsker å sove i, organisere klær, veske (eller hva), og din morgen verktøy (kam, sjampo, etc.) før du går i dvale.
 • Holde noen tidlig morgen nødvendigheter - en dag igjen av medisin, en granola bar, ekstra deodorant, tannbørste og en sample-size tannkrem, etc. i en liten kurv i bilen (eller i en bag i nærheten av døren) hvis du har en tendens til å forsov. Sørg for å oppdatere alt som har en utløpsdato (medisiner og mat for eksempel) på en jevnlig basis.
 • Hvis du er virkelig sent, vurdere å ringe inn syk. Eller bare innrømme sannheten, ringe å si at du forsovet og ta deg tid å komme i.

Advarsler

 • Ikke barbere eller bruke sminke i bilen.
 • Sørg alltid for å ha alt du trenger der du vet hvor det er, hvis du glemmer noe viktig du kan ende opp med å gå hjem og være sent.
 • Ikke kom inn med en dårlig holdning fordi du var sent. Det er ikke deres skyld at du ikke hørte alarmen.
 • Ikke prøv å bli en NASCAR driver på motorvei i et forsøk på å gjøre det til kontoret i tide. Over en ti kilometer lange turen forskjellen mellom å kjøre på 50 miles per time og 70 miles per time er ca tre og et halvt minutt. Det er ikke verdt vesentlig økt risiko for en lang forsinkelse ved å bli stoppet av politiet, forårsaker en ulykke, eller være en selvopptatt trussel på veien.