Wkeno

Hvordan avgjøre om surrogati i India

Surrogacy i Europa koster US44780€ til US59710€, og det kan være vanskelig å finne svangerskapsdiabetes surrogater. Surrogacy i Storbritannia koster US18660€ til US26120€. Surrogacy i India koster US11200€ til US18660€. Hva er fremgangsmåten for å utforske Surrogacy i India?

Trinn

Hvordan avgjøre om surrogati i India. Mange par har fulgt surrogati i India og har vært i stand til å ha sin egen genetiske barn, med hjelp av en indisk surrogatmor.
Hvordan avgjøre om surrogati i India. Mange par har fulgt surrogati i India og har vært i stand til å ha sin egen genetiske barn, med hjelp av en indisk surrogatmor.
 1. 1
  Mange par har fulgt surrogati i India og har vært i stand til å ha sin egen genetiske barn, med hjelp av en indisk surrogatmor.
 2. 2
  Kontakt IVF klinikker i India som støtter surrogacy.
 3. 3
  Dele med dem din journal.
 4. 4
  Gjennomgå kostnadene ved surrogati - I India er de vanligvis us11200€ til us18660€ (ikke inkludert reise). Få en full spesifiserte lister over alle kostnader for både et vellykket og et mislykket forsøk. Også be om ekstra kostnader (for eksempel, neonatalavdelinger kostnader hvis barnet er født før moden) som ikke omfattes av tilbudet du mottar.
 5. 5
  Bekrefte prisen på medisiner, da det kan være mye billigere enten på land eller i india. Hvis det er billigere i India, kan du velge å gjøre hele IVF syklus i India, og dermed tilbringe mer tid i India.
 6. 6
  Gjennom de tilgjengelige surrogat profiler og velg en.
 7. 7
  Planlegg en dato for behandling. Du må forskuddsbetale noen avgifter, sannsynligvis via bankoverføring. Vennligst ikke glem å få regninger.
 8. 8
  Planlegge en tid for å begynne IVF syklus, og bestemme om du vil gjøre det hjemme eller i india.
 9. 9
  Planlegg din reise til India. Du må bruke 5 til 10 dager i India.
 10. 10
  På dagen for overføringen vil du ha en mindre operasjon. Ikke tenkt på å gjøre mye annet den dagen - det er en relativt kort prosedyre som ikke krever en overnatting sykehusopphold.
 11. 11
  Diskuter med legen antallet og kvaliteten på eggene, og hvor mange vil bli overført til svangerskapsdiabetes surrogat. India loven tillater for tiden opp til 7 egg som skal overføres på en gang. Selv om dette øker oddsen for en vellykket graviditet, det øker også oddsen for en multippel graviditet. Tenk gjennom alle de implikasjoner og lage ditt eget valg.
 12. 12
  Hvis surrogacy er vellykket, må du gå tilbake til india. Kontakt surrogacy klinikk og din advokat for å lære hvordan å få en fødselsattest og pass for barnet ditt.
 13. 13
  India vil plassere de biologiske foreldre navn på fødselsattesten (i tilfelle av svangerskapsdiabetes surrogacy). Enda viktigere, må du diskutere med din konsulat eller ambassade hva som kreves for å få et pass for barnet ditt. For amerikanske Tiltenkt foreldre, er dette rimelig godt definert. For enkelte europeiske land, er det ikke så godt definert.

Tips

 • India er engelsktalende og derfor relativt lett å komme seg rundt. Men i motsetning til USA, prising av mange elementer (tepper, møbler, osv.) ikke faste og forhandlinger er ofte nødvendig.
 • Du må holde reiseplanlegging fleksibel; behandling datoer kan skifte etter et par dager basert på hvor raskt IVF syklus går framover.
 • Mens i India, holde seg borte fra vann fra springen, eller mat som har blitt vasket i vann fra springen, men ikke kokt. Høyere grad hoteller vil være trygge, vil gatemat være mindre trygg. Du ønsker ikke å bli syk i midten av en syklus.
 • I tillegg til lokale heterofile par, nesten alle indiske fasiliteter jobbe med homofile par og utenlandske par.
 • I planleggingen av din reise til India, husk at du sannsynligvis trenger et Visa - finn India ambassade eller konsulat for å sjekke.
 • Er det noen anlegg gir svangerskapsdiabetes surrogater, noen krever at du finne og bringe en svangerskapsdiabetes surrogat. Spør tidlig for å sørge for at dette er helt klart.
 • Mange anlegg har ventelister eller tider på flere måneder, så ta kontakt med dem tidlig.
 • Du kan eller ikke kan velge å jobbe med en medisinsk reisebyrå. Hvis du har erfaring med å reise internasjonalt og snakke med leger, trenger du ikke å gå gjennom en medisinsk reisebyrå. Hvis du ønsker å betale noen for å gjøre ting lettere for deg, kan en medisinsk reisebyrå hjelpe.

Advarsler

 • Ikke skriv i hver avtale sykehus eller medisinsk turisme selskapet tilsier. Sørg for at dine rettigheter blir tilstrekkelig bevoktet.
 • Ikke drikk vann fra springen, drinker med is, eller noen unpeeled grønnsaker. Vestlige magene er ikke vant til noen av bakterier, virus og bakterier i ubehandlet indisk vann - Vesten ofte blir syke. Du ønsker ikke dette i midten av syklusen din.