Wkeno

Hvordan bæsj når du står opp på et toalett

Hvis du er en typisk germaphobe, har du uten tvil fryktede å måtte gå til et offentlig toalett bort fra hjemmets bekvemmeligheter, spesielt hvis du må ha en tarmen bevegelse. Med et par skritt og litt øvelse kan du plukke opp en ny, ukonvensjonell måte som er et alternativ til "toalettpapir rundt setet knep".

Trinn

Hvordan bæsj når du står opp på et toalett. Finn toalettpapir og greie det beløpet som du tror vil være nødvendig for å tørke deg selv to eller tre ganger, og til å spyle ned toalettet.
Hvordan bæsj når du står opp på et toalett. Finn toalettpapir og greie det beløpet som du tror vil være nødvendig for å tørke deg selv to eller tre ganger, og til å spyle ned toalettet.
 1. 1
  Finn toalettpapir og greie det beløpet som du tror vil være nødvendig for å tørke deg selv to eller tre ganger, og til å spyle ned toalettet.
 2. 2
  Trekk buksen ned eller skjørt opp og plassere føttene som ville orientere bakenden rett over sentrum av toalettet.
 3. 3
  Ta din forberedt toalettpapir og legg den i den åpne delen av buksa. Hvis du er iført et skjørt, brette toalettpapir under haken eller under armen. La det være nok vev utsettes for tak, slik at du ikke berører klærne eller ansiktet når du er klar til å bruke vev.
 4. 4
  Flytt skjorter eller gensere ut av veien ved å holde plagg under armene eller ved å la plagget henge fremover.
 5. 5
  Sørg for at du kan se vannet i toalettskålen klart slik at du vet nøyaktig hvor du markere er.
 6. 6
  Len deg forover og bøy knærne. Du kommer til å være i en komfortabel knebøy posisjon, men ikke i en posisjon så lav som kommer til å bli slitsomt.
 7. 7
  Ta begge hendene og komfortabelt spre dine gluteus maximus folder fra hverandre slik at det er ingen eller svært lite rot.
 8. 8
  Bære ned, bringe haken til brystet. Naturligvis bør magen kurvet mot ryggraden din.
 9. 9
  Gjør en innsats for å gi en lang, hard push, men ikke presse for hardt.
 10. 10
  Slipp en boms kinnet mens du kommer for toalettpapir. Fortsette å bruke toalettpapir.
 11. 11
  Forutsatt at du vet hvordan du skal tørke deg riktig, bør hendene ikke har avføring på dem. Ta et sekund å se over hendene. Hvis hendene ikke har avføring på dem, trekker buksa opp eller la skjørtet ned. Hvis hendene har spor av avføring, tørk den delen av hendene med vev.
 12. 12
  Ta en siste ekstra stykke vev venstre, trippel brett den og skylle toalettet slik at hendene ikke kommer i kontakt med spaken.
 13. 13
  Til slutt, gni hendene sammen, kraftig, med såpe og vann i minst 20 sekunder.

Tips

 • Sett vev i toalettet før du akterdekk, så på den måten, når akterdekk faller i toalettet, vil det ikke være et stort plask.
 • Alltid ha ekstra toalettpapir i rekkevidde.
 • Kontroller at baksiden av buksa er ikke hviler mot baksiden av toalettsetet. Hvis gulvet er våt eller ser ut til å være svært skitne, rulle den nederste delen av buksa opp så høyt som du kan få dem eller ta nederst på buksa og gjør ett fold eller litt forbi kneet.
 • For å unngå harde flekker i fronten av toalettskålen, prøv å stå en liten bit lenger tilbake.
 • Tisse hardt slik at du er mindre sannsynlig å tisse til siden. Du kan også holde ekstra toalettpapir mot beinet mot siden av din tendens til å bli våt. Etter så mange prøver du vet hva ben vanligvis blir våt.
 • Kvinner: Når folk har avføring de nesten alltid urinere. For å hindre lekkasjer på baksiden av buksa, ta tak i baksiden av buksa og med venstre hånd eller mindre dominerende hånd, presse baksiden av buksa frem ut av veien og fortsett å urinere. Hvis tisse går på toalettsetet, ikke omstille din posisjon, men ignorerer det før du er ferdig med din bæsjer.
 • Spise et sunt kosthold som består av matvarer som inneholder mye magnesium, vitamin C og fiber, drikker mer vann og mindre brus vil gjøre for en kortere tid står opp og en raskere tur på do.

Advarsler

 • Unngå å lindre tarmer når du står opp om du er kvalm på tarmen.
 • Prøv å ikke sprute. Dette tar praksis. Når du er ferdig med å bruke toalettet, som høflighet, stoppe og se deg rundt omgivelsene dine for å forsikre deg om at du ikke har gjort et rot. Dette er spesielt viktig hvis du er en gjest i noens hjem. Forlate området minst like rent som du fant det.
 • Ta din mobiltelefon eller eventuelle gjenstander som kan falle ned i toalettet.

Ting du trenger

 • vev
 • såpe og vann
 • et toalett