Wkeno

Hvordan begynne å lære gymnastikk

Gymnastikk kan være det morsomste i verden, og det er god trening. Du får lære alle slags triks og også konkurrere med andre når du får mer avansert! Selv om det er tonnevis av argumenter du trenger å tenke på ulempene. Hvis du er klar til å ta opp denne morsomme fylt farlig sport, les videre.

Trinn

Hvordan begynne å lære gymnastikk. Forstå at gymnastikk er både en fysisk og følelsesmessig krevende sport som krever en fleksibel, sterk kropp.
Hvordan begynne å lære gymnastikk. Forstå at gymnastikk er både en fysisk og følelsesmessig krevende sport som krever en fleksibel, sterk kropp.
 1. 1
  Forstå at gymnastikk er både en fysisk og følelsesmessig krevende sport som krever en fleksibel, sterk kropp.
 2. 2
  Finn et lokalt treningssenter. Spør om de har klasser for din aldersgruppe / ferdighetsnivå, enten de konkurrerer, hvor mange timer per uke er nødvendig, hvor mye klasse koster, enten det er et rekreasjons klasse eller et lag (et lag er mye mer intens), og hva læreren til student ratio er.
 3. 3
  Start ut med det grunnleggende. Prøv for eksempel å gå på balanse bjelke, eller prøve en forward roll på gulvet. Spør alltid din instruktør for pekere. Arbeidet med å gjøre en cartwheel og en håndstående - to grunnleggende trekk i gymnastikk.
 4. 4
  Arbeider konsekvent på deler for å hjelpe din fleksibilitet.
 5. 5
  Arbeidet med å bygge din styrke, inkludert arm, skulder og rygg styrke, core musklene, og leggmusklene. For eksempel inkluderer pull-ups, push-ups, v-ups, crunches, håndstående mot en vegg i din styrke condition rutine. Sørg for å strekke først.
 6. 6
  Hardt arbeid! Disiplin er nøkkelen i denne sporten. Det tar tid og repetisjon for kroppen din å lære og huske turene, så fortsette å jobbe til du får det riktig. Hvis du får frustrert, sitte ned et øyeblikk, får en drink, så gå tilbake og prøve på nytt.
 7. 7
  Følg trenerens instruksjoner så presist som du kan. Husk at din coach kan virke svært krevende, men er egentlig bare prøver å hjelpe deg.

Tips

 • Sørg for at du holder deg hydrert mens du gjør gymnastikk. Det vil bidra til å holde musklene fra å bli skadet.
 • For kvinners gymnastikk, bør du vurdere å ta en ballett eller yoga klasse for å forbedre fleksibiliteten og kvaliteten på dansen din på gulvet, samt saldoen på bjelken. For menn gymnastikk, kan det være lurt å ta en vekttrening klassen til å hjelpe med din kjernevirksomhet styrke - noe menn gymnastikk er avhengig av daglig.
 • Husk at du ikke trenger å gjøre kunstnerisk gymnastikk. Rytmisk gymnastikk krever stor fleksibilitet. Noen mennesker liker det mer fordi de ikke trenger å bekymre deg for å skade seg selv.
 • Ikke gi opp fordi du ikke kunne gjøre deler på en dag. Gymnastikk krever mye tid og repetisjon!
 • Alltid fokus på å gjøre ditt beste. Konkurrer med deg selv, og du vil se forbedring.
 • Ikke vær redd for å snakke opp for deg selv hvis du har en vanskelig tid med en ferdighet. Hvis du er usikker på hvordan du gjør noe eller føler du ikke kan utføre flyttingen trygt, be om hjelp!

Advarsler

 • Fjern alltid sokkene før du gjør gymnastikk. Bare føtter tillate deg å bevege seg mer fritt og trygt.
 • "Rips" er en vanlig, men likevel smertefulle delen av gymnastikk. Rips er da en del av det ytre laget av huden på håndflaten er "dratt" fra resten av hånden din. De oppstår når for mye friksjon kommer mellom hånden og bar. Det er virkelig ikke en måte å unngå revner, de er en del av å være en turner. Rips leges over tid og blir vanligvis hard hud. Selv om noen mennesker kan hevde at grep kan unngå revner, de var ikke ment å unngå revner, og vil ikke. Du trenger ikke grep til du kommer til et høyere nivå. Kritt blir ofte brukt til hendene for å hjelpe deg grep på bar, men du trenger ikke for mye. Et overskudd av kalk kan skape en høy mengde av friksjon og føre til mer rips.
 • Turn er en farlig sport. Beinbrudd eller avrevne muskler kan alt skje i turn. Seriøst vurdere om du tror du kan håndtere smerte godt. Som nybegynner har du sannsynligvis ikke vil opprettholde noen skade, men det er likevel viktig å forstå risikofaktorene.

Ting du trenger

 • Grips for barer (en gang godkjent av treneren din)
 • Athletic tape (for forstuet ankler etc. eller "dratt" hands on barer)
 • Frie vekter (valgfritt)
 • En trikot eller andre komfortable klær du kan bevege deg i