Wkeno

Hvordan behandle kvinnelig hårtap

Både unge og eldre kvinner kan være utsatt for hårtap. Det er ikke engang uvanlig for kvinner å oppleve forbigående hårtap på grunn av graviditet, men denne typen hårtap vil løse seg selv når svangerskapet er over. På den annen side, permanent håravfall er relatert til arvelighet, kan skadelige hår behandlinger eller en medisinsk tilstand være et slag for en kvinnes selvtillit. Heldigvis finnes det ulike medisiner og medisinske behandlinger som kan gi en løsning på permanent hårtap. Denne artikkelen gir noen behandlingstilbud - pluss taktikk for å skjule pinlige hårtap i mellomtiden.

Trinn

Hvordan behandle kvinnelig hårtap. Forstå hvordan håret vokser.
Hvordan behandle kvinnelig hårtap. Forstå hvordan håret vokser.
 1. 1
  Forstå hvordan håret vokser. Normalt en person mister naturligvis 100-150 tråder om dagen. Hvert hår vokser i en periode på 2-6 år, går gjennom en kort sovende periode og deretter faller ut som hårsekken presser gjennom et nytt hår. Når nye hårene ikke erstatte den gamle, eller når håret kommer ut i klumper eller seksjoner, er det klart grunn til bekymring.
 2. 2
  Vet at kvinnelig hårtap kommer fra en rekke årsaker - Noen midlertidige, noen permanent.
  • Midlertidige årsaker inkluderer graviditet, angst og stress, for mange sterke behandlinger (farging, bleking), for mye manipulasjon, sykdom, sykdom og infeksjoner i hodebunnen. For eksempel kan du oppleve bare flekker kjent som traction alopecia fra konsekvent iført visse frisyrer som gris haler eller mais rader. En annen type hårtap, oppstår telogen effluvium plutselig og kan resultere i hendene fulle av hår kommer ut.
  • Permanent kvinnelige mønster Hårtap (androgenetic alopecia) oppstår som et resultat av arv og hormonelle forandringer og dessverre blir ikke reversert naturlig. Kvinner vanligvis ser håravfall begynne på områder av deler, hvor deler blir bredere.
   • Kvinne mønster baldness oppstår først og fremst i de frontale områder, så er det generelle generelle håravfall, noe som resulterer i en kontinuerlig tynning av hele hodet med hodebunnen blir mer og mer synlig.
 3. 3
  Prøv noen av følgende foreslåtte behandlinger:

Hair extensions

 1. 1
  Legg hair extensions laget av menneskelig eller syntetisk hår for å skjule hårtap. Denne løsningen er hensiktsmessig for midlertidig eller permanent hårtap.
  • Clip-in extensions har lite kammer som festes til eksisterende hår og er lett å påføre. Disse utvidelsene er fjernet hver natt.
  • En profesjonell hår stylist kan legge til mer permanente utvidelser ved hjelp av veving, pyntebånd eller liming med lim. Disse koster mer enn clip-in extensions og siste 5:58 måneder.

Kvinners Rogaine

 1. 1
  Bruk Rogaine for permanent hår tap på grunn av arvelighet. Rogaine er en US Food and Drug Administration godkjent behandling for kvinner som har litt tynt hår i front.
 2. 2
  Kjøpe kvinners Rogaine over-the-counter eller online. Du kan kjøpe én måneds forsyning, eller spare litt penger og kjøpe en fire-måneders forsyning.
 3. 3
  Vask og håndkle-tørt hår.
 4. 4
  Fyll dropper med en milliliter av Rogaine løsning, bruke den direkte til hodebunnen og massere det inn.
 5. 5
  La Rogaine tørke helt før du bruker noen hårprodukter.
 6. 6
  Påfør løsningen to ganger om dagen. Det kan ta to måneder eller lenger for å se resultater.
 7. 7
  Fortsett å bruke Rogaine ubestemt tid, hvis det fungerer, for å unngå en gjentakelse av hårtap.

Kirurgi

 1. 1
  Ta kontakt med en kirurg som er spesialist på hårtransplantasjon prosedyrer for permanent hårtap. Disse prosedyrene kan være egnet for kvinner som har hår tap på grunn av arvelighet, brannskader eller traumer.
  • En hårtransplantasjon innebærer å fjerne hundrevis av hårsekkene og pode dem inn balding områder. Podet håret vil falle ut før det gror til.
  • Skalp klaff kirurgi innebærer å fjerne en del av sunn hodebunn og plassere det over en balding området.
  • Skalp reduksjon kirurgi innebærer å fjerne den delen av skallet hodebunn og strekker grenser, normal hodebunnen over fjernet området.

Naturlige behandlinger

 1. 1
  • Trening øker blodsirkulasjonen til alle områder av kroppen, inkludert hodebunnen. Noen studier har vist at økt blodsirkulasjon til skalp kan bistå i stimulering av follikler til å begynne å produsere hår igjen.
  • Det finnes en rekke naturlige urte og olje rettsmidler, de fleste som er aktuell, er at de involverer bruk løsninger direkte på hodebunnen med effekten av å åpne opp lukkede follikler og øke sjansen for hår produksjon. Disse har varierende grad av suksess, avhengig av den enkelte.
  • Parykker kan gi ikke-permanent lettelse for lider og, heldigvis, skal disse regnes som akseptable motetilbehør i dag.

Tips

 • Det er normalt å oppleve innledende hår Shedding etter bruk av Rogaine. Dette er et tegn på at produktet virker.
 • Du kan klippe, farge og stil human hair extensions som ekte hår.

Advarsler

 • Hårtransplantasjon kan ikke være egnet for tynning i hele håret fordi det transplanterte håret kan falle ut på grunn av kvinnelige mønster baldness.
 • Rogaine er ikke egnet for kvinner med alvorlig hårtap.
 • Hårtransplantasjon kan koste 14 930€ eller mer, og kan kreve ytterligere prosedyrer.