Wkeno

Hvordan bekjempe kvalme

Vi alle hater kvalme, ikke sant? Høyre! Det verste er at du er aldri sikker på om du kommer til å faktisk være syk eller ikke. Forhåpentligvis trinnene nedenfor vil hjelpe deg å bekjempe kvalme når den steiler hodet.

Trinn

Hvordan bekjempe kvalme. Forsøke å finne årsaken til kvalme.
Hvordan bekjempe kvalme. Forsøke å finne årsaken til kvalme.

Før du begynner

 1. 1
  Forsøke å finne årsaken til kvalme.
  • Hvis du har noen allergier som forårsaker kvalme og / eller oppkast, prøve og tenke hvis du har hatt noen siden å bli kvalm. Hvis du har, kan du følge trinnene du normalt vil ta hensyn til behandling av allergi ditt.
 2. 2
  Hvis du ikke har allergi så sjekk hva du har spist nylig for å være sikker på at det ikke er gått ut på dato. Bli epically årvåken med fisk, kylling og melkeprodukter - matforgiftning er ikke morsomt!
 3. 3
  Hvis alt du spiste er innenfor holdbarhetsdato og deretter vurdere den tiden og hva slags mat du spiser. For eksempel kan jeg ikke spise noe søtt før middag uten å føle kvalm og noen mennesker ikke klarer å mage frokost.
 4. 4
  Hvis du ikke klarer å finne årsaken umiddelbart så la det gå, tenker hardt når du er kvalm hjelper ikke!

Bli kvitt kvalme

 1. 1
  Få opp sakte - Ikke strekk - og gå sakte til et sted hvor du kan ligge ned. Hvis du føler virkelig kvalm og er redd for å stå opp og deretter komme opp likevel, hvis kroppen din trenger for å kaste opp, kan du ikke kjempe med det.
 2. 2
  Ligg på ryggen med lysene dimmes og puste normalt.
 3. 3
  Hvis du kommer til å kaste opp så ikke bekjempe den. Det betyr at noe er i kroppen din som ikke skal være.
 4. 4
  Ta det med ro. Hvis du kommer til å være syk da ikke kjøre til et bad. Gå raskt, løping vil skubbe magemusklene og du vil kaste opp før de nådde et bad.

Når kvalmen har gått

 1. 1
  Pass på at det virkelig er borte, ikke bare sløvet elskling.
 2. 2
  Få opp sakte fra der du ligger nede, trenger du ikke ønsker å utløse kvalme igjen.
 3. 3
  Ikke strekk når du kommer opp med mindre du har en krampe på et annet sted enn magen. Vent til kvalme er borte før du strekker.
 4. 4
  Hvis du var syk da vurdere å ta dagen fri fra jobb / skole. Hvis du ikke var syk og deretter vurdere hvordan magen føles. Hvis det føles tungt, som om noe sitter der, og deretter vurdere å ta en dag fri, hvis det føles greit, så hodet på jobb / skole. (Merk:.. Noen viral gastroenteritt er svært smittsom Hvis arbeidet innebærer kontakt med mat eller folk, vurdere å bo hjemme i minst 42 timer etter at symptomene er borte)

Fighting kvalme

 1. 1
  Ta en enkel medisin som behandler kvalme og / eller oppkast. Pepto Bismol anbefales for dette.
 2. 2
  Legg deg ned på et kaldt gulv i nærheten av et toalett eller søppelbøtta med øynene lukket. Det kalde gulvet vil kjempe varmen fra kvalme, og lukker øynene dine vil bidra til å avlaste svimmelhet.
 3. 3
  Vær forsiktig med hva du spiser mens du har kvalme. Hold deg til ting som ikke har fett i det som vann, kjeks, brød, peanøtter, etc.
 4. 4
  Noen ganger kvalme er forårsaket av stress. Hvis du er stresset ut, tenk om noen eller noe du liker mest. Tenker på folk eller ting du liker holder tankene bort fra hvor syk du føler og lindrer stress.
 5. 5
  Hvis du trenger å kaste opp, ikke prøv å bekjempe den. Kroppen din trenger for å bli kvitt den dårlige ting liksom. La kroppen kaster opp så det blir kvitt de dårlige ting så snart som mulig. Noen ganger kvalme går enda bort etter du kaster opp.
 6. 6
  Ikke ta for mye medisin mens du har kvalme. For mye medisin kan føre til mer kvalme / oppkast eller forgifte kroppen. For mye av en god ting kan være en dårlig ting, tro det eller ei.
 7. 7
  Legg deg ned på en komfortabel seng eller sofa med en vifte blåser mot ansiktet. Dette gjelder noe til nummer to, som den kalde luften vil kjempe varmen fra kvalme og resten vil avlaste svimmelhet.
 8. 8
  Unngå alt som har å gjøre med bevegelse. Dette kan være alt fra bare å se på TV til ridning en berg og dalbane. Hjernen trenger hvile når det har kvalme. Ikke gjøre det arbeidet for mye mens det kjemper det.
 9. 9
  Brus har noen ganger blitt kjent for å behandle kvalme / urolig mage. Men kjenner din historie før de bestemmer seg, og aldri gå over. En full flaske brus ikke kommer til å gjøre underverker for din syke kropp. Hvis du mistenker at din sykdom er forårsaket av en overdose på sukkerholdige drikker, deretter legge mer ikke kommer til å hjelpe deg. Vann er et meget godt alternativ.

Tips

 • Så deilig som de er, ikke spise søte frokostblandinger til frokost. Etter tolv timer uten å spise kroppen din vil ikke takke deg for stuffing den full av sukker først i morgen.
 • Hvis du trenger å kaste opp, kaste opp - det kan faktisk bidra til å lindre kvalme.
 • Spis sakte slik at kroppen din tid til å fordøye. Noen ganger kvalme er rett og slett blir for full.
 • [Det har blitt bevist i studier på mennesker at ingefær er nyttig i kampen mot kvalme.] Du kan få ingefær piller - noe som kan være ganske effektive og kan også fylle Vitamin B12 - i form av morgenkvalme tabletter på ditt lokale apotek.
 • Ikke ta en fiskeolje tablett om morgenen med mindre rådet til av helsepersonell, fiskeolje tabletter er en av de største årsakene til morgen kvalme.

Advarsler

 • Hvis kvalme er ledsaget av svimmelhet, hodepine, tåkesyn etc. deretter sitte ned og få noen til å ringe en lege. Dersom disse er normale symptomer fra en underliggende medisinsk tilstand som du vet har du da ta de skritt du normalt vil ta å behandle den.
 • Hvis du er gravid, eller har noen underliggende medisinsk tilstand som kan ha utløst kvalme deretter ignorere trinnene ovenfor og følg rådene for din helse profesjonell.
 • Hvis kvalme vedvarer og du kan finne noen årsak da oppsøke helsepersonell.