Wkeno

Hvordan bekjempe med en pinne

Enkel og effektiv bekjempelse strategi med en stokk eller pinne-lignende våpen. Kali stokker, paraplyer, spaserstokker, brekkjern.

Trinn

Hvordan bekjempe med en pinne. Finn en praksis pinne som er behagelig for deg å holde.
Hvordan bekjempe med en pinne. Finn en praksis pinne som er behagelig for deg å holde.
 1. 1
  Finn en praksis pinne som er behagelig for deg å holde. Et kutt-ned kosteskaft vil fungere. Pinnen skal være omtrent avstanden mellom armhulen og håndleddet.
 2. 2
  Øv svingende pinnen i figur-åtte mønstre. Eller kutte en X i luften flere ganger for samme effekt. Flytte fra albuen og skulderen i stedet for håndleddet.
 3. 3
  Hold venstre håndflaten vendt ut fra kroppen. Husk dette er ditt forsvar, som det er bedre for mindre hånd for å bli rammet enn hånden du holder staven i.
 4. 4
  Øv raske slag og inndragninger fra flere kammer posisjoner: Over venstre skulder, over høyre skulder, fra din venstre hofte. Finn slagene som du kan levere kraftfullt fra hver av disse utgangspunktene steder.
 5. 5
  Forestill deg selv kjemper en motstander.
 6. 6
  Stå litt siden måter knærne bøyd som om om å slå ned. Sørg for å alltid ha en visning av hele situasjonen rundt deg hvis du kjemper mer enn én motstander.
 7. 7
  Gode ​​målområder for pinnen er: kronen på hodet, sidene av hodet og nakke, collarbones, armer, håndledd, knoker, albuer, hofte bein, knær.
 8. 8
  Lær hvordan du kan levere streiker villedende. Du kan synes å levere en forehand streik til hans venstre kragebeinet og virkelig svinge ned og knuse hans kneskålen.
 9. 9
  Praktisere en enkel etterbehandling sett. Dette kan være så enkelt som to figur-åttere. Øv levere ett slag, og deretter utføre etterbehandling sett. Gjør dette om og om igjen og om igjen med flere start blåser.
 10. 10
  Praksis vinkel fotarbeid. Vinkle ut i en 45 graders vinkel med venstre fot, levere et slag og utføre etterbehandling sett. Gjøre det igjen på høyre side. Gjør det samme stepping tilbake i en vinkel med høyre og venstre fot, og til siden med venstre og høyre fot.

Tips

 • Lær for å gi lav-line spark (spark til den nedre ekstremiteter av kroppen, opp til kneet). Levere disse spark med tåa, den indre kanten og utenfor kanten av skoen.
 • De samme prinsipper kan alle bli anvendt til kniven.
 • Lær hvordan å bære en sekundær våpen som kniv i venstre hånd. Øv gjør et åttetall med stokken - forehand, backhand - og deretter en forward stikke med kniven.
 • Hit gjenstander som stolper, trær, hengende dekk. Et innlegg i kjelleren med teppe pakket rundt det er en stor target. Så er en tennis ball hengende fra et tau.

Advarsler

 • Ikke drep noen, minst av alle dine partnere.
 • Vær bevisst på loven.
 • Vær forsiktig så du ikke å såre noen.
 • Prøv å ikke gjøre en rot.

Ting du trenger

 • En Stick