Wkeno

Hvordan beskrive deg selv

Selvportretter er vakre fordi de viser hvordan vi ser oss selv. Våre ord er forskjellig fra andre. Vi kan ikke legge merke til ting andre gjør. Vi vet at våre gode kvaliteter. Vi vet at våre dårlige poeng. Vi kunne gå på i timevis når det gjelder å beskrive oss selv, men det er lettere å la noen ting til fantasien. Beskriver deg selv kan virke utfordrende, men vanligvis ordene er rett foran deg.

Trinn

Hvordan beskrive deg selv. Først analysere hvilken type beskrivelse du gir.
Hvordan beskrive deg selv. Først analysere hvilken type beskrivelse du gir.
 1. 1
  Først analysere hvilken type beskrivelse du gir. Svar åpenbart ville være annerledes på en dating quiz versus en jobbsøknad. Når det kommer til business, gjerne snakke om dine prestasjoner og sterke punkter.
 2. 2
  Vær ærlig om din fortid og hvem du er som person. Det er alltid lurt å la sannheten bli avslørt nå enn å risikere konflikt videre nedover veien. Unngå å late som om du er noen andre.
 3. 3
  Gjør en fysisk beskrivelse er den enkleste delen. Når det kommer til dette, trenger du bare grunnleggende fakta som hårlengde og farge, øyne, skyggen av huden, og andre fysiske egenskaper. Hvis du ikke er komfortabel med å dele vekten din, opt for kreative uttrykk som «kosete" eller "fluffy". Dette forteller personen hva du kan forvente. En rekke personer kan selv velge å ta et bilde.
 4. 4
  Bruk din personlighet som en nøkkel. Fortelle folk hva du verdsetter. Dette gir dem en idé om hva du kan forvente. Smil til det gjør vondt. Oppmuntre humor. Gjør alt du kan for å hjelpe andre. Være pålitelig. Være en venn. Være en god person, en som er utadvendt, hyggelig og morsom å være rundt. Folk vil se hvem du er uten at du trenger å si et ord.
 5. 5
  For å øve beskriver deg selv, prøv å skrive spørsmål og fylle dem inn. Internett inkluderer alle typer undersøkelser og tester basert på personlighet og interesser, blant annet. Det finnes også de som er basert på ting du verdsetter.
 6. 6
  Holde dine personlige spørsmål til deg selv. Ikke alle der ute du kan stole på. Det er ikke en fullstendig fremmed virksomhet hvor mye inntekten er, hvor mange barn du har, hvor du jobber, etc. gi viktige opplysninger om deg selv når du fullt ut stole på noen. Ikke hopp inn hver ny mulig sammenheng å være naiv. Praktisere forsiktighet. Det er viktigere enn du noensinne kunne vite.
 7. 7
  Noen ganger Internett kan være et sted å beskrive deg selv når det gjelder jakt etter en kompis / forhold. Så igjen, kan du bruke eksempler for å beskrive deg selv for andre grunner. Her er noen eksempler:
  • Age 2: Jeg kan gå og snakke. Jeg er høy for alderen min, men fortsatt ikke kan nå de cookies på toppen av skapet. Jeg har brune øyne og brunt hår. Jeg er nesten ute av bleie stadiet, men du må tilgi en anledning feil.
  • 12 år: Jeg kan holde pusten under vann i tre minutter, spytte vannmelon frø 25 fot og gjøre ekle lyder med mine armhulene. Jeg begynner å like jenter mye, men jeg er ikke helt sikker på hvorfor. Jeg er nesten fem meter høye, har jeg virkelig langt brunt hår og brune øyne. Jeg bruker briller noen ganger, men egentlig ikke trenger dem.
  • Alder 19: Jeg har vært i marinen i to år. Jeg er seks meter høy, har kort brunt hår og brune øyne. Jeg tjenestegjorde i krigssonen, gjorde mange modige ting, og vant en hel kiste full av medaljer.
  • 24-åring. Jeg er en grad student ved Harvard, med en dobbel mastergrad i internasjonal politikk og kjernefysisk vitenskap. Jeg har brunt hår med endene farget lilla, og slitasje bestemorsbriller over mine våte brune øyne.
  • 40 år: Jeg er en nylig skilt PhD, bare å starte en meget lovende jobb som kontorist på min lokale K-Marts TV salgsavdeling. Men jeg forventer at min utdannelse og erfaring til å overbevise ledelsen om å fremme meg, og i et år eller så, bør jeg være leder kontorist av avdelingen. Jeg har grått og brunt hår som jeg kam hell over min skallet flekk, og slitasje blå kontaktlinser over mine brune øyne.
  • 65 år: Jeg er en dobbelt-fraskilt PhD, og ​​for de siste 25 årene har hatt en svært ansvarsfull jobb som leder kontorist av min lokale K-Marts TV avdelingen. Jeg har grått hår på hver side av hodet mitt, og mine tykke briller omtrent skjule mine brune øyne.

Tips

 • Hold en pågående listen. Du vil aldri virkelig være i stand til å fullstendig definere selv, men som ulike egenskaper kommer til tankene skrive dem ned.
 • Hold positive. Ikke mate egoet ditt, men prøver å være ydmyk mens beskriver deg selv. Hvis du er for stolt når du beskriver deg selv til andre, kan folk ikke ønsker å være rundt deg.

Advarsler

 • Husk alltid å bruke personlige detaljer sparsomt når det gjelder fremmede, bare for å være på den sikre siden.