Wkeno

Hvordan bli en naturist

Det er mange fordeler til naturist eller nudist, livsstil, inkludert gleden av følelsen av sol over hele kroppen, uten tan linjer, og sunn selvtillit at naturisme gjenspeiler. Mange av oss synes det er for flaut å være naken selv foran kjære, enn si innlede en samtale med en kamerat vacationer på en nudist feriestedet. Omvendt, mange av oss er ganske behagelig å være naken men vet ikke hvordan eller hvor du skal praktisere naturisme. Den følgende veiledningen vil øke komforten med naturisme, og hjelpe deg å finne måter og steder å praktisere det.

Trinn

Hvordan bli en naturist. Bli komfortabel med nakenhet.
Hvordan bli en naturist. Bli komfortabel med nakenhet.
 1. 1
  Bli komfortabel med nakenhet.
  • Innse at nakenhet er naturlig. Vi er født nakne, og det er vår naturlige tilstand. Ja, folk har sex naken, men nakenhet i seg selv er ikke seksuell og avslørende klær er ofte mer seksuelt ladet enn bursdagen din dress. Tenk hvor usexy de groggy mandag morgen dusj kan være.
  • Tillat deg selv å nyte nakenhet. Nakenhet kan være behagelig for sansene: følelsen av luft eller vann som strømmer uavbrutt over hele kroppen vekker sansene og kan vekke. Dette er sunn og natural.You bør ikke føle skam å ha eller utforske disse seksuelle følelser. Undertrykke seksuelle følelser er usunn generelt, og undertrykke dem i sammenheng med naturisme fornekter sunne fordelene av en naturist livsstil.
  • Sove naken. Ikke toppløs eller i undertøyet ditt, helt naken (og ja, de sokkene må gå, også). Sleeping naken fremmer avslapning og dermed forbedrer kvaliteten på søvnen din. På varme netter, sove naken og hoppe bed-gulvbelegg, også, og se hvor god du føler deg fullt eksponert for friluft. Hvis du finner sover naken vanskelig, jobbe deg opp til det. Kaste ett plagg, for eksempel din pyjamas topp, og når du er vant til å sove uten det, kaste den neste stykke, og så videre til du sover naken.
  • Hold deg naken etter en dusj. Håndkle tørke og gå om resten av rutinen naken.
  • Bruke så mye tid som du kan rundt i huset naken - mens du spiser, mens du rengjør, og spesielt mens du slapper av, det være seg foran TV-en, med en god bok eller sole i hagen din.
  • Hvis du trener hjemme, gjør det naken.
 2. 2
  Finn et fellesskap. En online søk vil hjelpe deg å finne din nærmeste naturiststrand klubb eller stranden. Når du er komfortabel å være naken hjemme, ta neste skritt og besøke en naturist samfunnet.
  • Ikke la følelser av utilstrekkelighet hindre deg. Når du besøker en naturist samfunnet, vil du innse at alle er forskjellige på noen måte og at ingenting av det som er galt. Er de besøkende ikke bekymre kroppen sin, eller din, de er bare der for å nyte gleden av naturisme i et vennlig miljø.
  • Ta en naturist ferie. Frankrike er et utmerket naturist reisemålet. Hvis Frankrike er for langt, nærmere hjemmet, bør du være i stand til å finne klær-valgfrie alpinanlegg, naturlige fjellet varme kilder for nude soaking, og skinny-dipping flekker.
  • Fortsett å være naken når du kan. Sjekk ut din lokale lover angående å være toppløs i det offentlige, blant annet på parker, svømmebassenger og på stranden. På samme måte kan du delta i en av de morsomme nakne sykkelturer som finner sted verden over.

Tips

 • Sørg for å ha rikelig mengder solkrem når du er utendørs.
 • Naturisme er ofte enklere og mer moro når praktisert med en venn eller partner.
 • Hvis du er en jente og på menstruasjonssyklusen, ta forholdsregler før du sover naken.

Advarsler

 • Mange steder er offentlig nakenhet (nakenhet i et ikke-utpekt naturist område) lovlig, for eksempel i Storbritannia offentlig nakenhet er lovlig. Men dette er ikke så overalt: i Europa, nakenhet lover variere, men mange lokaliteter er å vedta en mer åpen holdning til enkel offentlig nakenhet og legalisere det, så lenge det ikke er noen hensikt å skremme eller vekke. Kontakt en lokal naturist organisasjon for å finne ut hva som er tillatt i det offentlige.
 • Cooking naken anbefales ikke, da det er mye lettere å bli brent. På samme måte kan det være vanskelig å behandle brannskader på kjønnsorganer og bakre regioner.