Wkeno

Hvordan bli en overachiever

Overachievers er vanligvis den "vinnere" av denne gale universet som vi lever i. De er mennesker som blir tatt opp Harvard og Yale, folk som kommer opp med banebrytende ideer, folk som skriver bøker som 1984. Dessverre for både deg og den menneskelige rase, ikke alle er en overachiever. Men det finnes måter å bidra til å gjøre overgangen.

Trinn

Hvordan bli en overachiever. Har konsistens i livet ditt.
Hvordan bli en overachiever. Har konsistens i livet ditt.
 1. 1
  Har konsistens i livet ditt. Det betyr at du bør hver dag til samme tid. (En idé er å holde en vekkerklokke satt til, si, 04:00 på skrivebordet.) Du bør bestrebe seg på å våkne opp på samme tid og gå til sengs på samme tid hver dag, selv i helgene, slik at du får ikke den vanlige "mandag krasj."
 2. 2
  Ikke stole helt på din skole / jobb. Dette kan høres ut som det står i kontrast til det som tidligere skrevet, men fakta er at ingenting er permanent. Sjansene er at du vil slutte eller trekke seg fra jobben din eller oppgradere fra skolen før Reaper kommer, sigd i hånden. Så selv om det er en god idé å utmerke seg i disse områdene, er det en forferdelig idé å stole på dem. Ta din utdanning og økonomi i egne hender. Faktisk, hvis du er klar for utfordringen, kan du prøve å lære et andrespråk. Å vite noe som fransk er bundet til å være et pluss, uansett hvordan du skjære den.
 3. 3
  Henge ut med folk som vil være en god innflytelse. Bo hos dem med faktiske talent, imidlertid. Stick med smarte folk og kreative mennesker, og deres ideer kan bare smitte over på deg.
 4. 4
  Ikke noen gang bli fanget opp med gruppepress. Du kan være litt irritert at foreldrene holder forelese deg på faren for stoffer og konsekvensene av ubeskyttet samleie, men de har eksistert lenger enn du har. Det er sannsynlig bedre å lytte til dem i stedet for dine venner på visse "ømfintlig" problemer.
 5. 5
  Hold en daglig planlegger. En daglig planlegger, også kalt en "agenda bok," er en verdifull ressurs i ethvert yrke. For de av dere i skolen, det kan du beholde en kopi av tidsplanen og en oversikt over dine lekser hver dag. For de av dere som arbeider på arbeidsplasser, kan den brukes til å holde rede på avtaler, holde deg på sporet, registrere din økonomi, osv. Det er virkelig en gudegave å ha en, fordi det frigjør minne for andre, mer viktige oppgaver.
 6. 6
  Være uavhengig. Stole på andre for å hjelpe deg ut er en dårlig vane å komme inn. Ta initiativ og gjøre ting selv! Tross alt, litt hjelp nå og da er nyttig, men hvis du våkner opp en dag og finne deg selv håper på harde livet at din bror vil la deg være for "en natt", og du har gjort det for en mens, har du gått galt et sted.
 7. 7
  Gå til vitenskap messer eller leirer. Den Canada Wide Science Fair eller Shad dalen og Deep River Science Academy kan være gode måter å vise at du er en noen.

Tips

 • Har en fremtid sett i tankene. Det hjelper alltid å ha en plan for å falle tilbake på hvis ting plutselig slår mot deg, det er derfor ha ditt liv som en del konsistens og en annen del eventyr er en så god idé!
 • Ikke la noen fortelle deg at du er rar eller teit. Den virkelig store menn i samfunnet har nesten aldri vært de høyest graderte mennesker, eller den mest populære, eller noe av det. De har vært de freaks! De uavhengige barn som kan tenke seg episke landskap og fantastiske historier og oppfinnelser.

Advarsler

 • Folk vil noen ganger bli irritert med overachievers
 • * Noen ganger blir en "overachiever 'eller' perfeksjonist 'er ikke alle det sprakk opp til å være. For mye av en god ting (får toppkarakterer, blir involvert i fritidsaktiviteter, etc.) kan være en dårlig ting (dyp psykologisk skade, tidvis med effekter på fysisk helse, og ofte ledsaget av søvnmangel.)