Wkeno

Hvordan bli frisk fort

Så, du sitter fast hjemme syk med noe å gjøre, og ønsker å bli frisk fort. Her er noen fenomenale tips for å komme tilbake på føttene.

Trinn

Hvordan bli frisk fort. Resten er avgjørende.
Hvordan bli frisk fort. Resten er avgjørende.
 1. 1
  Resten er avgjørende. Holde sengen og hvile mye. Stå opp hver gang en stund for å strekke musklene dine slik at du ikke blir for stiv. Prøv å få noen naps i hver dag. Søvn hjelper å føle deg bedre, og jo mer søvn du får, jo raskere vil du gjenopprette. Hvis du ikke kan sovne bare ligge i sengen og hvile øynene.
 2. 2
  Ta medisinen din. Hvis du har en resept fra legen, bruk den. Ikke hopp over en dose selv om det kan smake dårlig. Ikke gå over grensen heller. Bare bruke for mye tid som du er ment å bruke den. Hvis legen har foreskrevet det, kan det gjøre en stor forskjell for deg.
 3. 3
  Får massevis av vitamin C. Appelsiner, epler, kiwi, og andre high-sitrusfrukter er stor for å få godt raskt. Også frukt og grønnsaker generelt er flott å spise mens du er syk, som næringsstoffer i dem vil hjelpe deg å komme tilbake på føttene raskere enn bearbeidet mat som er fylt med sukker.
 4. 4
  Kom deg ut i solen. Hvis det er en fin solskinnsdag, ta en stol og sitte ute i oppkjørselen for en liten stund med en bok eller et magasin. Slikke solen. Sollys gjør det mulig for kroppen å produsere vitamin D som er bra for skjelettet. Dessuten er varmen fra sollyset trøstende, og litt frisk luft har aldri skadet noen! Vel, hvis det er kaldt og ingen sol skinner det ikke vil være en veldig god idé å gå utenfor.
 5. 5
  Ta jevnlige dusj / bad. Dette vil bidra til å vaske av eventuelle bakterier på huden din, holde deg ren, og dampen fra det varme vannet vil hjelpe tømme nese / hals passasjer hvis de er litt kvalm fra sykdommen din. Og hvis du tar en dusj det bidrar til å holde bakterier på kroppen din
 6. 6
  Gi kroppen din tid til å komme. Vent til du er helt bedre før du begynner å gå på jobb / skole eller gjør anstrengende ting igjen. Hvis du begynner å arbeide hardt igjen uten å gi kroppen den nødvendige tid til å heles, kan du bare få enda mer syk.

Tips

 • For en sår hals, drikke brus, eplejuice, eller honning og sitron te å slappe av halsen.
 • Hydrat selv. Drikk mye vann.
 • Gjør ikke over gjør det ta tid.
 • Hvis du kaster opp alt du spiser, er det beste å spise kjedelig mat.
 • Hvis du har en kald eller sår hals, hold hodet over en bolle med dampende vann. Sette et håndkle over hodet og bollen. Pust.
 • Texting dine venner er en god måte å snakke med folk uten å spre bakterier og få dem syke også. Det vil også hjelpe deg å ikke bli lei mens du bor hjemme hele dagen.
 • Hvis du har et sår / kløe i halsen, prøve å drikke varmt saltvann.

Advarsler

 • Få foreldrenes tillatelse hvis du ønsker å ta noen medisinske legemidler.
 • Kontakt legen din hvis du er konstant syk.
 • Følg instruksjonene på baksiden av medisinflasker og pakker.