Wkeno

Hvordan bli mer fantasifull gjennom introspeksjon og tenkte

Ralph Waldo Emerson sa en gang at "Fantasien er ikke et talent av noen mennesker, men det er helsen til hver person." Noen gang lurt på akkurat det som gir en person en aura av kreativitet og intelligens? Har du noen gang ønsket å ha fantasi av store kunstnere og forfattere? Selv om du ikke vil bli akkurat som dem, følgende er noen tips og ideer som kan hjelpe deg på veien til større fantasi.

Trinn

Hvordan bli mer fantasifull gjennom introspeksjon og tenkte. Realiser ditt potensial som menneske.
Hvordan bli mer fantasifull gjennom introspeksjon og tenkte. Realiser ditt potensial som menneske.
 1. 1
  Realiser ditt potensial som menneske. Du er en person, akkurat som Frank Herbert og Stanley Kubric og mange andre kjente og beryktede forfattere og kunstnere. Einstein var et menneske, som var Galileo. Når du innser at du er like menneskelig og like dyktige som alle andre, har reisen din til å låse opp din indre kreative sinn begynt.
 2. 2
  Finn din tanke og fantasi. De kommer fra sinnet. Hjernen din er en komplisert labyrint av nervebaner og elektrokjemisk aktivitet. Det er innenfor dette rotet av kompleksitet at dine tanker er opprettet. Fantasifulle mennesker har lignende hjerner til din (unntatt savants), og tankene kommer fra de samme stedene.
 3. 3
  Bestemme din avenue tilnærming. Noen mennesker bruker sin intelligens til å forfølge skriving, mens andre blir dyktige i matematikk eller sculpting, eller en myriade av andre aktiviteter. Undersøke hva du liker og ikke liker og bestemmer selv hvordan du ønsker å dra nytte av din egen fantasi. Ingen er noe mindre eller bedre enn den andre, det som teller er hvordan du velger å utforske stier innenfor din valgte feltet av talent eller lidenskap.
 4. 4
  Praksis, forskning, og tenke på. Si du har besluttet å bruke fantasien til å skrive. Gjør hva mange store forfattere gjør: forskning på emnet av materialet blir skrevet, og skrive utkast. Nøkkelen til denne metoden for å låse opp din fantasi er å tenke. Jo mer du tenker på noe, og jo flere måter du nærmer deg et emne, jo større vokser i dette området. Tenk på den på samme måte som gjæring av vin, den eldre eller mer moden det blir, jo mer gjæret blir det. På samme måten kan tanker gjære og forbedre med tid og praksis.
 5. 5
  Utøve din evne til spontant å skape. Alle kan ta en boks med Lego-klosser og skape en bygning, romskip eller robot, forutsatt at de setter sitt sinn til det og ikke begrense sin idé om strukturen til det som allerede er kjent. Prøv å skrive hva det er du tenker på, ikke nøl med eller bruke bevisst mental anstrengelse og ikke bli hemmet i av hva du har blitt lært opp til å tenke er "den rette måten": Tross alt, Albert Einstein sa en gang " Fantasi er viktigere enn kunnskap. " Øv på evnen til å tenke på nye ting spontant, selv om dette er i strid med de ovennevnte skritt, er spontanitet avgjørende for din generelle evne til å skape og tenke.
 6. 6
  Stille tankene og tenke tenkning. Bli bevisst på dine tankeprosesser. Tenker du på de riktige tingene? Øv meditasjon for å hjelpe deg å konsentrere deg om din ønsket emne, eller bare meditere å hvile hjernen, en uthvilt hjerne er mye som en uthvilt kropp, dens funksjoner er rask, frisk og mer nyttig og spennende.
 7. 7
  Tenk helt i strid med logikk. Har du en venn som snakker tilfeldige, latterlige fraser som synes å trosse logikk og rasjonell tanke? Din venn kan være mer fantasifull enn deg. Prøv din venns ikke-logisk tilnærming til andre områder av livet ditt, for eksempel, kan du prøve å løse et problem med bare pingviner og Mason krukker. Kanskje du kan bygge en bolig som består utelukkende av cola bokser eller blyanter. Visualisere noen fordeler til en slik merkelig ting. Bruke dette til din tankeprosess.
  • Les Hvordan løse et problem, og for flere ideer. Hvis du liker å finne kreative løsninger, vurdere å kontakte din lokale Odyssey of the Mind samfunnet for mer informasjon: Odyssey of the Mind er et langsiktig kreativ konkurranse for studenter som oppfordrer one-of-a-kind, alternative løsninger.
 8. 8
  Forstå at nøling er normalt og kan overvinnes. Skrivesperre er en notorisk nemesis til forfattere, og en kreativ nedgangen slår den største av kunstnere. Dette er en form for sommel, ideen om at noe kunne gjøres senere, eller at noe ikke kan gjøres fordi du "vet ikke den riktige måten å gjøre det." Prøv en ny tilnærming: bevisst gjelder trinnet ovenfor til situasjonen. Er boken din karakter ikke går? Innføre et tilfeldig element, for eksempel en ny venn, en død eller muligens en invasjon, og visualisere din karakters reaksjon. Det kan kaste innsikt i hvordan å gå videre med historien din, og du kan lagre eller skrap den latterlige revisjon du har gjort og begynne på nytt.
 9. 9
  Alltid være klar over selv. Ofte forfattere mister seg selv i sine verk, og de forfølge et resultatløst banen i sitt forfatterskap. Ofte når akselerasjon skjer, klarer forfatteren å gi tilbørlig hensyn til troverdighet av jakten sin. Gjør det til en vane å stille spørsmål, og svare enten spontant eller med betydelig tanke.
  • Les hvordan du fortelle hva slags tenker du er, hvordan du åpner din bevissthet, og hvordan du trene deg opp i tide bevissthet for flere ideer.
 10. 10
  Vær deg selv. Hvem bryr seg om hva andre synes. Ingen mennesker er helt like. Det er greit å føle seg sjenert om et talent, hobby eller din personlighet. Mange mennesker føler det slik. Bruke fantasien kan hjelpe deg å bli mindre engstelig. Uttrykk deg selv til andre mennesker og de vil mest sannsynlig akseptere deg for den du er avhengig av hva de gjør eller ikke liker.