Wkeno

Hvordan bli populær på sommerleir

Sommerleiren er et flott sted for å få nye venner og finne folk til å henge med. Selv om du har venner, bare anser det som en mulighet til å finne nye mennesker og kanskje starte opp på en av de sommer romanser.

Trinn

Hvordan bli populær på sommerleir. Trend-setting og følgende.
Hvordan bli populær på sommerleir. Trend-setting og følgende.
 1. 1
  Klær: Du kommer til å være i ørkenen, men du fortsatt ønsker å se bra ut. Ikke pakke i en søt liten koffert, som du kanskje gå for lange villmark turer i løpet av uken og rådgivere kan være lurt å ta med en ryggsekk til å bære en vannflaske, lunsj osv. Du kan ta to Duffel poser eller kofferter hvis nødvendig. Pakk trendy, men komfortable antrekk:
  • Pants: Noen forslag er lululemon capris og / eller shorts, minst ett par skinny jeans, og noen søte denim shorts.
  • Topper: Gå med hva som passer deg, slik at folk kan visualisere din personlighet. Forslag er lette topper som søte tank topper eller spaghetti stropp skjorter (hvis leiren tillater dem), t-skjorter og oversized grafiske t-skjorter. Dette er sommer, så får i mentaliteten til lyse farger og sette din egen personlige stil inn i blandingen.
  • Sko: Prøv et behagelig par leiligheter, Keds, osv. Dressing på en kul måte er flott, men hvis du kler deg som om du er på vei til skolen dans, du vil betale konsekvensen av å være ubehagelig. Husk at du skal vandre rundt mye, så komfortable sko er et must. Dessuten vil skoene sannsynligvis bli skitten og kan få havarerte under leiren, så la dine dyre sko hjemme.
  • Badedrakter: Hvis leiren har en innsjø, elv eller basseng hvor camperne ofte bade, vil du ønsker å delta i, så ta et par holdbare badedrakter. Plukk en søt likevel beskjeden badedrakt, ikke plukke et bitte lite avslørende badedrakt bare for å tiltrekke gutta. Noen leirer tillater ikke bikinier i det hele tatt, i så fall en en-brikke eller tankini er bedre. Du kan trenge mer enn én badedrakt, så ta en ekstra du kan bære mens første er skittent. Noen leirer krever også visse farger av badedrakter så sjekk leiren ensartede regler.
 2. 2
  Hygiene: Folk vil unngå deg hvis pusten stinker. Sørg for å ta alle nødvendige produkter: en kam, shampoo, balsam, detangler, munnvann, tannkrem, deodorant, etc. Du vil trolig få skitnere på leir enn du gjør hjemme. Ta så mange dusjer som er tillatt uten å være overdreven. Bor ren og søt er kjempebra, men prøver ikke å få OCD om hygiene. Tyggegummi eller tyggegummi kan hjelpe pusten for en kort stund, men noen leirer tillater ikke tyggegummi eller mints. Før en sosial begivenhet, må du ta en rask noen minutter i sovesalen å børste håret og tennene og bruke deodorant.
 3. 3
  Personlighet: Gå opp til folk og introdusere deg selv. Ikke le for hardt eller snakke for høyt bare for å dukke trygg, vil du virke usikker og falsk. Starte samtaler: be folk om å gå få iskrem med deg eller å gå til bassenget. Gjør din sosiale gruppen så stor som mulig. Det avhenger av hva slags venner du vil, men tar sikte på å være interessant. På leiren er det normalt minst hundre barn, og det vil være alle forskjellige typer mennesker å bli kjent med - uendelige muligheter.
 4. 4
  Sosialt liv: Folk vil bare vil henge med deg hvis du er både interessert og interessant. Still spørsmål og være forberedt på å svare på dem også. Husk at musikk er en flott måte å bringe folk sammen, så hvis du ikke er sikker på hva du snakker om, spør noen om deres favorittsanger eller band. Være positive, og hvis du er naturlig sjenerte, ta deg god tid, ikke automatisk skyve folk bort.
 5. 5
  Vær kreativ: Hvis det er ingenting å gjøre, så tenk på noe! Gjøre folk tenker på deg som en som kommer for å ha det gøy. Alle rundt leiren er det ting å gjøre, og du vil være høyt respektert hvis du kan ta de minste ting og gjøre dem om til en blast for alle.
 6. 6
  Trend-setting og følgende: Ikke vær nøyaktig ett og det samme som alle andre bare for skyld for å være populære. Hvis du planlegger å styrte en populær jente, ikke opptre akkurat som henne, folk vil tenke på deg som falske og desperat. Prøv heller å stille komme over henne ved å være deg selv og være bedre. Du trenger ikke å være hennes motsatte heller, hvis det ikke er den type person du er. Bare vær deg selv, og folk vil se at du kan ha noen gode kvaliteter, men ikke hun og ønsker å henge med deg i stedet. Hvis den jenta har en tett sammensveiset gruppe av "eksklusive" venner, prøver å inkludere forskjellige typer mennesker i gruppen din. Ikke vær en sau på grunn av popularitet, som det ikke vil fungere, og du vil bli sittende fast å være noen du hater. Husk at sosiale grupper av leiren er litt annerledes enn på skolen, så selv om det er en populær gruppe, sjansene er det vil ikke være helt hva du er vant til.
 7. 7
  Riding bussen: En av de enkleste ganger for å få nye venner er på bussen. Hvis du tar en buss, snakk med noen jenter før bussen går så når du går ombord i bussen spør en å sitte ved siden av deg. Hvis hun opphisset du spurte, og ber deg om å sitte med henne på turen hjem, vet du at hun liker deg. Ta med noen kortspill, magasiner med spørrekonkurranser, eller andre multiplayer aktiviteter å gjøre på bussen. Sjansen er at med mindre andre folk kom med en venn, er de trolig så kjedelig som du er. Du kan være i stand til å få venner før du selv gå av bussen!

Tips

 • Husk å sjekke været i området før du pakker, eller ta med klær for ulike typer vær. Det siste du ønsker er å bare ta med shorts og tank topper klær hvis det blir regn hele uken.
 • Det gjør vondt aldri å gå utover den coolness allerede etablert i leiren din. Hvis treningen er i, ta en offentlig jogge hver morgen. Hvis folk respekterer våghalser, gjør flips ut av stupebrettet. Bare ikke gjør noe for dumt eller farlig.
 • Inviter barna over til sovesal din for spill, henger ut, mat, etc. Ikke egentlig si "Lyst til å gå til hytta mi for å snakke og spille spill, og kanskje spise?" fordi det høres teit. Bare ta det opp tilfeldig i samtalen.

Advarsler

 • Ikke bli en drittunge fordi du er populær.
 • Du kanskje ikke så mye søvn etter oppholder deg og spille Truth Or Dare eller snakke med dine hytta mates. Hvis mangler et par timers søvn gjør deg gretten eller altfor trøtt, prøv koffein eller bare gå til sengs litt tidligere.