Wkeno

Hvordan bli positivt gjennom tilgivelse

Tilgivelse er viktig å bevare ens helse, for å finne indre balanse og for å opprettholde et positivt forhold. Noen ganger er det vanskelig å tilgi. Hvordan kan vi nå tilgivelse?

Trinn

Hvordan bli positivt gjennom tilgivelse. Ta situasjonen som den er og akseptere at mest sannsynlig, er det ingenting du kan gjøre for å endre det.
Hvordan bli positivt gjennom tilgivelse. Ta situasjonen som den er og akseptere at mest sannsynlig, er det ingenting du kan gjøre for å endre det.
 1. 1
  Ta situasjonen som den er og akseptere at mest sannsynlig, er det ingenting du kan gjøre for å endre det.
 2. 2
  Bestem dere for kjærlighetens vei, positivitet og helse.
 3. 3
  Bestem deg for lykkelige forhold.
 4. 4
  Se nøye på alle problemer. Vet hvor skal handlet og hvor tilgivelse er riktig.
 5. 5
  Finn din tanke om tilgivelse. Hva er dine mål? Hva er din vei? Hva er dine fiender (motstandere)? Som skadet deg? Hvordan kan du komme til harmoni? Hva er veien for rettskaffenhet? Hva gjør din kjærlighet til alle vesener fortelle deg?
 6. 6
  "Min tanke om tilgivelse er..." Tilgi din nabo, deg selv eller livet. "Jeg tilgir kosmos, at livet mitt er så vanskelig noen ganger. Jeg tilgi meg selv at jeg ikke er perfekt. Jeg tilgi..."
 7. 7
  Finn med dine medmennesker å finne en måte som alle parter kan leve med. Finne et kompromiss som er akseptabel for alle sider. "Den positive måten er..."
 8. 8
  Husk alltid: Vi lever i én verden. Alt henger sammen med alt, materielt, åndelig og følelsesmessig. Vi kan til slutt bare være lykkelige sammen. En verden av kjærlighet, fred og lykke fordeler alle.

Tips

 • Uten tilgivelse deg herde inne. Du blokkere din energi av lykke. Du setter dette i alle dine fremtidige relasjoner. Det er veldig viktig å få tilgivelse. Selv om det er noen ganger meget vanskelig. Tilgivelse er å bli frisk på innsiden. Jesus lærte å elske sine fiender. Det første trinnet er å komme til tilgivelse. Uten tilgivelse, vil det alltid være krig i verden. Hvis vi ønsker fred, bør verden lære å tilgi.
 • Den store hemmeligheten til lykke er at det er til 90% avhengig av innsiden av en person. Vi trenger å strukturere vår indre positivt hvis vi ønsker å være lykkelig i våre liv. Hvis vi forstår den indre lykke som det viktigste målet i livet vårt, kan vi også erkjenne den rette veien til lykke. Vi kan utvikle vår personlige vei til lykke, leve etter de riktige prinsipper og så en dag feire sin avling. Selv om hver person har sin egen måte å lykke, i hovedsak alle mennesker har de samme prinsipper i livet: positiv tenkning, leve sunt og kjærlig samspill med andre mennesker.

Advarsler

 • Hvis et problem påvirker deg følelsesmessig, er det godt å gjøre en nyttig ritual. Tenk først om problemet. Tenkning fører til konstruktivt engasjement med problemet. Du innser at du kan gjøre noe. Du er ikke et hjelpeløst offer. Du kan leve som en vinner.
 • For å løse følelsesmessige problemer er en kreativ prosess. Du må føle deg akkurat det du trenger nå. Hva er for tiden den beste måten å løse problemet, for å finne indre ro og positivitet? Folk er forskjellige og krever ulike strategier.