Wkeno

Hvordan bli tynn

Etter å ha problemer med å balansere dine matvaner og helse? Denne guiden gir deg noen enkle tips i å opprettholde sunne matvaner for å holde kroppen "tynne". du kan også følge pyramiden!

Trinn

Hvordan bli tynn. Spise riktig mengde mat.
Hvordan bli tynn. Spise riktig mengde mat.
 1. 1
  Moderering. Når serverer ditt eget måltid, er det best å ha akkurat nok mat på tallerkenen din for å unngå over-spising. Hvis du ikke klarer å gå på diett, på grunn av helsemessige eller viljestyrke problemer, ikke! Spise akkurat nok mat til å holde dempe sult, så stopp.
 2. 2
  Balansere. Alltid prøve å balansere dine måltider i henhold til grunnleggende ernæringsmessige kategorier. For eksempel bør det være en god blanding av proteiner, vitaminer, mineraler, fiber, karbohydrater, fett, etc. i dine måltider hver dag.
 3. 3
  Variety. Å spise en rekke matvarer fra hver enkel mat gruppen vil ikke bare gagne ernæring, vil det også hjelpe deg å holde klar av junk food cravings.
 4. 4
  Unngå munchies. Spise junk food mellom måltider er ikke bra for deg. Men snacking på sunn mat mellom måltidene, i tillegg til å kutte ned størrelsen på måltidene dine, kan bidra til å øke stoffskiftet. Dette vil la kroppen brenne kalorier på en raskere hastighet.
 5. 5
  Utøve. Ernæringsfysiologer og andre relaterte fagfolk anbefaler trening som en viktig del av enhver diett eller vekttap plan. Også, viser hver eneste moderne kosthold plan det som et krav. Trening er også en viktig komponent i å holde tynn, men dette kan ta noen form for aktivitet eller bevegelse som å gå. Leger anbefaler 30-60 minutter (avhengig av intensitet) med aerobic aktivitet minst fem dager i uken for å gå ned i vekt.
 6. 6
  Holde fokus. Gjør ditt beste for å ta tankene bort fra mat. Uansett hvor du velger å tilbringe tid, gjøre det unna junk food. Gjør det vanskelig for deg selv å snack på junk food.
 7. 7
  Spise riktig mengde mat. Spise riktig mengder matvarer holder deg sunn og frisk. Alltid holde øynene vidåpne, og husk at du må være i tipp-topp form.
 8. 8
  Unngå restauranter. Prøv å ikke gå nær steder som kan være dårlig for kostholdet ditt, for eksempel restauranter og gatekjøkken. Spisesteder som ikke tilbyr sunne menyelementer og måltider bør unngås.
 9. 9
  Spis fullkorn i stedet for bearbeidede seg (hel hvete brød i stedet for hvitt, for eksempel) og mindre kokte grønnsaker i stedet for mer-cooked. Jo mer bearbeidet mat er, jo høyere glykemisk indeks, eller mer sannsynlig at kroppen er å gjøre den om til fett.
 10. 10
  Spis en sunn frokost. Å ha et egg i morgen er en av de beste måtene å miste vekt, som høykvalitets protein holder deg mettere lenger. Noen undersøkelser har vist at en stor frokost og mindre lunsj og middag kan være sunnere enn en annen kombinasjon. Dette er fordi etter faste gjennom natten, trenger kroppen energi og vil brenne som mat heller enn å lagre det.
 11. 11
  Prøv å begrense rødt kjøtt i kosten (biff og svinekjøtt) til en eller to ganger i uken. I stedet spiser kylling, kalkun eller fisk (ikke stekt!) For å få lean protein. Lean protein er mindre sannsynlig å slå til fett. Når du legger kjøttet til måltidet, del det til 1/4 av tallerkenen din. Dette får du akkurat passe mengde protein om dagen.

Tips

 • Ikke hopp over måltider som frokost, for du faktisk vil opp i vekt, som kroppen din trenger vil minske og når du spiser frokost igjen, vil kroppen din lagre alt fettet.
 • Hvis du bare prøver å holde kroppen fin og tynn spise mindre porsjoner hver dag, men spiser en tre måltider om dagen hver uke. Og ikke glem å trene!
 • Hvis du er seriøs om å holde fokus, kan det være nyttig å unngå steder som kinoer, fester, restauranter og andre sammenkomster som fokuserer på mat. Eller bare ikke spise noe mat der.
 • Legg enzym kosttilskudd til kosthold siden de er katalysatoren som brenner maten inntatt.
 • Hvis du ikke kan holde tritt med ditt daglige kosthold, eller du ikke vet hvor mye du spiser, kan du lage et diagram. Sjekk om det når du har spist så mye som du skal.
 • Unngå å spise rett før stoffskiftet bremser ned. For eksempel, ikke spise sent på kvelden, før du sover, og ikke spise før noen lang periode med inaktivitet. Gjør du det utløser kroppens mekanisme for å lagre fett.
 • Vekt og helse er direkte relatert, men kroppsfett og helse har tettere bånd. Ideell fettprosent er basert på kjønn og høyde. Det er best å oppsøke lege og / eller ernæringsfysiolog for å finne din ideelle kroppen fett prosentpoeng.
 • Hva du kan også prøve er på noen dager å spise en veldig sunn frokost, og deretter rask resten av dagen. Frokost er nøkkelen til vekttap, og du vil miste vekt raskere hvis du gjør dette.
 • Bor tynn krever den rette balansen mellom kalorier inn og kalorier ut.

Advarsler

 • Spiser for lite vil rane kroppen for sine ernæringsmessige behov.
 • Ikke vær for opptatt med å følge noen diett, plan, eller spise vane. Det er plass i de fleste friske dietter for en dessert nå og da.
 • Ikke overdriv. Holde en jevn inntak av ernæring og unngå faste. Fasting, eller snarere bor borte fra mat i lange perioder gjennom en dag, vil sulte kroppen din. Når kroppen din er utsultet på mat, slår den metabolske tannhjul og fokuserer på å lagre fett i stedet for å brenne kalorier.

Ting du trenger

 • Ernæring diagram, den nye amerikanske næringspyramiden guide, og / eller bøker om ernæring
 • Personlige tidsplan for planlagte måltider
 • Øvelse plan
 • En partner eller en gruppe mennesker som kan være i stand til å hjelpe deg (valgfritt)