Wkeno

Hvordan brenne fett på menn

Det er mange måter å trene og redusere fettlagrene i kroppen, tingen er, alle er rett: hvis du trener nok du vil ned i vekt! Hvis du spiser bare løk du vil ned i vekt! Ideen er å gjøre det på en slik måte at du kroppen holder seg i balanse i hele ditt liv stil endring og gjør at vekten til å bo utenfor. Det er et liv endring og dumme dietter vil ikke fungere - vil du og kroppen din vil bli ute av balanse.

Trinn

Hvordan brenne fett på menn. Avhengig av størrelse og mobilitet må du starte mykt.
Hvordan brenne fett på menn. Avhengig av størrelse og mobilitet må du starte mykt.
 1. 1
  Avhengig av størrelse og mobilitet må du starte mykt. Du kan føle litt av en pleb løfte litt vekter, men du må gjøre det. Du må bremse starte din kropp. La det få vite hva du har i vente for det og du vil ikke skade deg selv.
 2. 2
  Gå til gym! Nå trenger ikke gå pumping dine våpen! Begynn med lys matte arbeid løsne opp, strekke ut og sette kroppen din opp for oppgaven fremover.
 3. 3
  Nå for de første tre ukene, gjør tre gym besøk og en full body trene. Pass på at det ikke er for tung!
 4. 4
  Når de tre ukene er opp, deler du kroppen i deler: armer og bryst, rygg og ben, core. Nå har du tre separate økter!
  • Mandag armene og brystet, det er best å holde disse to sammen som du vil trene med hverandre.
  • Tirsdag kjerne, matte arbeid, crunches, strekninger, osv. Ikke jobbe deg tilbake Ikke> idag - du vil påvirke det arbeidet du har gjort på brystet og armene!
  • Onsdag rygg og ben. Vær oppmerksom på dine ryggøvelser - du må bekjempe bryst øvelse med ryggskole eller vil du ende opp med en krum rygg. Bena er sterke. De kan plukke deg opp slik at du må trene dem godt for å oppnå fordeler.
 5. 5
  Nå er det opp til deg hvor mange ganger i uken du trener: bare sørg for at du ikke trener det samme området mer enn én gang i 36 timer, slik at du gir deg selv tid til å reparere.
 6. 6
  Nå hvis du holder deg til et godt kosthold og holde opp treningen, vil du se forskjeller, løse klær, mer energi og en fjær i trinn din!
 7. 7
  Lykke til, kan du gjøre det! Ikke følger en persons bibel. Velg det som passer for deg. Hvis du tar en ting fra dette så er det en fordel.

Tips

 • Plukk en skjorte fra din garderobe som er veldig stramt, er dette din første målet, gå for det. Når du kan bære den konstante rundt i butikker, har du treffer mål en! Nå satt en annen, etc., etc.
 • Ingen pop eller øl
 • Pass alltid på å løfte riktig. Ellers kan du være å gjøre mer skade enn godt.

Advarsler

 • Trene og etter en god spise plan kan gjøre deg mer attraktiv for det motsatte kjønn, så vær forsiktig!