Wkeno

Hvordan bygge en overlevelse ly i et skogsområde

Når du er tapt i skogen, himmelen begynner å se regn, og det begynner å bli kaldt, kan det være en god idé å bygge noe du kan holde deg varm i for en natt. Du trenger en ly så her er noen tips.

Trinn

Hvordan bygge en overlevelse ly i et skogsområde. Vet at det er nesten alltid en måte å bygge et krisesenter i ørkenen, og at det ikke er veldig vanskelig å gjøre.
Hvordan bygge en overlevelse ly i et skogsområde. Vet at det er nesten alltid en måte å bygge et krisesenter i ørkenen, og at det ikke er veldig vanskelig å gjøre.
 1. 1
  Vet at det er nesten alltid en måte å bygge et krisesenter i ørkenen, og at det ikke er veldig vanskelig å gjøre.
 2. 2
  Hvis det er natt, ikke flytte fra der du er. Det er veldig lett å gå seg vill i mørket, og blir skilt fra det området du vet kan bli enda mer skremmende.
 3. 3
  Finn et område fritt for store steiner og røtter. Bygg din ly i en grøft er en god måte å holde seg ute av vinden, men regn kan gjøre deg ønske du hadde jobbet med en lett bris. Det er også farlig hvis du er i regionen utsatt for flash-flom, så hold ut av grøfter.
 4. 4
  Finn et tre, stein, fjellvegg, eller andre store objektet for å være base for ly. Det bør være høy nok for deg å krøke bak, og bred nok til å imøtekomme din hviler kroppen.
 5. 5
  Begynne å samle tre. Det er ditt viktigste overlevelse verktøyet. Du vil bruke den for brann, din ly og forhåpentligvis for å gjøre noen feller for dyr. Få alt du kan finne.
 6. 6
  Starter med de større trestykker du har samlet, lener dem mot objektet. Som du sitter igjen med mindre og mindre pinner, begynn skrå dem over de større for å unngå hull. (. Husk at noen hull er greit) Bruk nok pinner til å sørge for at det ikke er noen hull, ellers vil det være vanskelig å dekke disse med blader. Ikke glem å legge igjen en inngang / utgang hull
 7. 7
  Gjør din ly vind-og vanntett. Det er to måter å gjøre dette. Hvis du er i snøen, hoper snøen opp rundt den. Selvfølgelig, hvis det ikke har begynt å snø ennå, kan du ikke gjøre det. I stedet dekke ly med bladene. Første tørre blader, så våte gjørmete blader hvis du kan få dem. Dette vil holde ly isolert, og stoppe det fra å falle fra hverandre. Lå pinner på toppen av bladene, slik at de ikke blåser bort med den første vind.
 8. 8
  Vær kreativ. Nesten alt du kan finne har en potensiell bruk i å bygge et krisesenter. En netto kan være nyttig for å lage en hengekøye (nyttig i varmt vær) og tau har hundrevis av bruksområder.

Tips

 • En gapahuk er et gjennomsnitt og enkel måte å lage ly, satte en tverrbjelke i mellom to trær ca. 6-8 meter fra hverandre. Lå noen pinner på en nedadgående vinkel og grave dem litt ned i bakken for å unngå bevegelse og skyve fra bunnen av pinner. Ta gran buer og dytte dem ned i pinner med start fra toppen. Vegger valgfrie og alltid bygge en brann i fronten av leiren din med trekull.
 • Hvis du har tid før det blir mørkt, starte en brann.
 • Hvis det ikke ser ut som regn, kan det hende du ikke trenger å bygge en vanntett husly for den første natten.
 • Hvis du er i en jungel, holde deg selv opp fra bakken er et MUST, siden insekter under vil ha ekle biter og du kan fange dødelige sykdommer. Har et myggnett, og hvis du ikke er i stand til, finne et anlegg som kan fungere som en erstatning frastøtende. Gni mudderet over eksponert hud for å unngå solen brenner.

Advarsler

 • Ikke vandre for langt fra ly og vente på redningsmannskaper å nå deg. Spare energi ved å holde på ett sted.
 • Bygg ikke brann for nær din stick ly i tilfelle gnister tenne den.
 • Vær forsiktig med splinter. De er en plage, og noe smertefullt - definitivt ikke noe du ønsker å bremse deg ned.
 • Alltid holde seg borte fra brannen. Minste avstand er 6 fot.