Wkeno

Hvordan bygge en positiv holdning

Negative tanker kan påvirke deg mentalt og fysisk. Det finnes ikke noe slikt som en altfor positiv holdning, og disse er skritt som kan hjelpe.

Trinn

Hvordan bygge en positiv holdning. Aldri, aldri, sammenligne deg med folk.
Hvordan bygge en positiv holdning. Aldri, aldri, sammenligne deg med folk.
 1. 1
  Aldri, aldri, sammenligne deg med folk. Den peker ut de gode delene i person og gjør at du føler deg dårlig. Bare tenk på alle de gode kvalitetene du har også.
  • Hvis du føler at du ikke har noen gode egenskaper, bli med noen klubber eller sport lagene, eller til og med starte en. Dette kan gi deg et talent til å være stolt av.
 2. 2
  Minn deg selv det meste er mulig hvis du prøver hardt nok. Sett deg et mål og arbeide for å nå den.
 3. 3
  Sett et mål å få venner. Hvis du føler at du ikke har nok av noe i livet ditt, som for eksempel venner, lage et mål å få mer av det før du er fornøyd.
 4. 4
  Gi alt en sjanse før du forsømmelse eller avvise den. Det kan gi deg noe du er fornøyd med i livet ditt.
 5. 5
  Grooming. Utseende kan påvirke deg også hvis du føler deg stygg. Hold deg naturlig. Du bør endre frisyrer, klær og hvis du vil bruke den, utgjør, men det er det. Dette kan hjelpe deg å føle deg bra.
 6. 6
  Kommunisere behov. Hvis noen gjør at du føler negative, som en venn, fortelle hvem det er på en fin måte hvordan du føler deg. Prøv å løse problemet.
 7. 7
  Hold deg upbeat. Ikke la andre mennesker dra deg ned! Hva de sier er ALLTID sin mening.
 8. 8
  Gjøre hva som gjør deg glad og er ikke skadelig.
 9. 9
  Smile! Husk alltid å holde det vakre smil på ansiktet ditt. Smiling er faktisk bevist å holde deg lykkeligere når du er nede og dystert på en fryktelig dag. Hvis du er trist, smile! Hvis du er glad, smil! Det gjør deg til en gladere person og gir andre mennesker et bedre inntrykk av deg. Som jeg alltid sier, er det verre å glemme et smil enn vesken eller lommeboken.

Tips

 • Smile mye å gjøre deg lykkelig.
 • Husk # 8,9 til enhver tid.
 • Hold din holdning rett, skulder er tilbake, og gå 20% raskere enn vanlig. Denne holdningen gir deg trygghet.

Advarsler

 • Ikke være den personen som føles så godt om ham / henne selv at hun / han skryter konsekvent. Nøkkelen er å bli mer positiv, ikke å ha et stort hode
 • Aldri skade deg selv eller andre på grunn av hvordan negative du føler.