Wkeno

Hvordan bygge en snø pingvin

Når du har uteksaminert fra å bygge den allestedsnærværende snømann, er det på tide å armen ut og få virkelig kreativ. Penguins er naturlig skapninger av snø, så det er fornuftig å lage en pingvin fra snø og alt som trengs er litt crafty skulpturer basert på grunnleggende snømann.

Denne artikkelen inneholder instruksjoner for å endre en snømann slik at sluttresultatet ligner en stor hvit pingvin. Barna vil elske å hjelpe med dette.

Trinn

Hvordan bygge en snø pingvin. Sjekk snøforholdene.
Hvordan bygge en snø pingvin. Sjekk snøforholdene.
 1. 1
  Sjekk snøforholdene. Det er viktig å sørge for at du har riktig snø for snø skulptur. Det må være fast, men ikke for isete og heller slushy. Test det ved å rulle inn i en liten ball og se hvordan ballen danner og holder sammen. Hvis det danner lett og forblir i formen, er snøen godt å bruke.
 2. 2
  Rull en (veldig) stor ball av snø, akkurat som du ville gjort for å bygge en snømann. Dette vil danne basis av pingvinen. Når det blir stor, vil det begynne å bli kvadrat-off på hjørnene. Dette er helt greit, alle ujevnheter vil bli fikset senere.
 3. 3
  Sett stor snøball med den flateste siden opp. Nå gjentar forrige trinn for å opprette en ny ball av snø, bare gjøre dette en omtrent to tredjedeler av den første. Ordne dette nye snøball på toppen av basen (forsiktig, det er tungt!).
 4. 4
  Gjør en siste snøball for pingvinen hode. Dette må man være mye mindre enn de andre to snøballer. Faktisk gjør det omtrent halvparten så stor som den andre. Det er også viktig at dette er så rund som mulig. Plasser på toppen for å danne pingvinen hode.
 5. 5
  Foreløpig ligner denne strukturen en tradisjonell snømann. Fra dette trinnet og framover, blir det en pingvin. Grab snø og fylle hullene mellom snøballer med denne snøen, jevner bunken med snø inn i en sammenhengende, strømlinjeformet overflaten. Fortsett med å legge snø i mellomrommene mellom snøballer før de ligner den typiske pære-formet som en pingvin kropp. Barna vil nyte dette trinnet som det er lett og givende å holde forme den.
 6. 6
  Legg til pingvin føtter. Samle snø fra rundt pingvinen base og form den til to store føtter. Plasser føttene stikker ut, en til høyre og en til venstre for pingvinen foran. Hvis du er ekstra motivert, bruke fingrene eller en pinne for å danne innrykk mellom klørne slik at de ligner svømmehud føtter.
 7. 7
  Craft pingvinen vinger. Penguins generelt holde vingene på sine sider, og så vil denne skulpturen. Fra mellom hodet og overkroppen delen, begynner å forme en groove som antyder foldet vingene. Fortsett å skjære ut i sporet til det er tydelig. Pakke snøen fast på den nye "vingen" område, slik at hvert tillegg satt før du legger mer. Fortsett å pakke lett inntil vingene er synlig atskilt fra kroppen. Gjenta på den andre siden.
 8. 8
  Nå opprette nebbet. Dette trinnet krever den letteste berøring og mest tålmodighet. Samle snø og forme den til en kjegle-lignende struktur. Pakk den godt inn i hendene til det føles solid. Trykk forsiktig den til front-bunnen av pingvinen hode. Å holde den der med en hånd (lett), samle snøen med den andre for å pakke den mot hodet og "lim" den der. Det spiller ingen rolle om den ekstra snø ødelegger den runde formen på hodet, men denne vil være løst. Nøye legge mer snø til nebbet holder godt fast. Små nebb er anbefalt fordi lengre nebb tendens til å bryte lett.
  • Dette trinnet kan utføres noe mer solid om en pinne brukes som støtte i nebbet. For å bruke en pinne, finne en av en passende lengde for et nebb, pluss ekstra lengde for å rote inn i hodet på pingvinen. Poke pinnen inn pingvinen hode på nebbet nivå, deretter pakke snø rundt nebbet, forme den til et nebb form som du går.
 9. 9
  Forsiktig øse bort noe av det overskytende snø brukes til å sementere nebb, og glatt resten slik at nebbet flyter naturlig inn i hodet.
  • Vær tålmodig og vedvarende. Nebbet er den vanskeligste delen av å lage snø pingvin og det kan falle av akkurat når du tror du har fått det riktig. Bruk en meget svak touch når sculpting det og la det stå før du legger noe annet i hodet.
  • Hvis hodet er blitt misdannet på dette stadiet, vil det må omgjøres til å gjenopprette sin rundhet. Mer snø kan bygges på etter behov.
 10. 10
  Lag en hale. Lag en annen nebb-aktig struktur, men større, og fest den til baksiden bunnen av pingvinen basen. Hvis det er enklere, bare danner halen direkte fra baksiden av pingvinen basen på snøen.
 11. 11
  Legg ansiktstrekk til snø pingvin. Kreativitet er oppmuntret her. Føl deg fri til å legge til tilbehør som skjerf og luer. Legg øyne og øyenbryn selv.
 12. 12
  Ta et skjermbilde av din unike snø skulptur. Gratulerer, du har gjort en snø pingvin.
 13. 13
  Ferdige.

Tips

 • Sørg for at snøen er rett type for snø skulptur.
 • Du kan dekorere den. Vær kreativ!
 • Ha tålmodighet når du gjør nebb. Det tar tid og en lett berøring, og det er ansvarlig å falle og brekke noen ganger

Advarsler

 • Bruk riktig mengde klær for å være ute i snøen. Det anbefales at du bruker god vanntett, men fleksibel hansker heller enn å berøre snø med bare hendene, for å bevare varmen og for å forhindre frostskader. Og en termos med varm kaffe eller sjokolade kan bidra til å holde deg varm hvis treningen i seg selv ikke gjør susen!

Ting du trenger

 • Snø av riktig konsistens
 • Hold deg
 • Eyes (småstein, runde biter av en kjøtt skuff, leketøy øyne, osv.)
 • Tilbehør