Wkeno

Hvordan coxswain en roing sprint

Den steerer, teknikk trener, motivator og leder, styrmann i sporten Roing er ingen enkel jobb. Spesielt i en 2000 meter regatta konkurranse.

Trinn

Hvordan coxswain en roing sprint. Forbered din rase plan kvelden før, gjennomgå med treneren din og deretter medlemmene av båten.
Hvordan coxswain en roing sprint. Forbered din rase plan kvelden før, gjennomgå med treneren din og deretter medlemmene av båten.
 1. 1
  Forbered din rase plan kvelden før, gjennomgå med treneren din og deretter medlemmene av båten. Har roere tenke på hvordan båten føles når du ringer et bestemt trekk eller be om teknisk endring. Visualisere løpet hjelper før løse usett problemer som kan oppstå under løpet og bringe roere tilbake til en kraftig mental fokus på løpet på hånden.
 2. 2
  Ta en skiftenøkkel, din cox-boks, en flaske med vann (for roere etter løpet), og et par flip flops (det er vanligvis svært gjørmete på lanseringen området) forut for sin tid
 3. 3
  Samle båten. Angi et tidspunkt ca 45 minutter før planlagt å starte og gjøre det klart at å forlate teltet / trailer er forbudt etter innstilt tid.
 4. 4
  Når du får beskjed av trenere, har roerne står ved båten før du gir kommandoen for å plukke den opp.
 5. 5
  Å ha roere løfte båten av stativene og på sine skuldre si,
  • "Hands on" (roere sted hendene på båt
  • "Opp en tomme!"
  • "Og ut!"
  • "Vis split. Ready! Og Down! (Roere viser splittet motsatt rigger deres) # Gå i retning av å lansere nettstedet. Sørg for å spørre den offisielle / coach for å sette i baugen eller akterenden først. Hvis du trenger å slå den, fortelle hekken / bow (hva er nærmest deg) for å spinne i rundt mot "meg". Når du må vente fortelle din mannskap til "Bring it down midjen og ned!" som det er mer behagelig å holde for en lang tid. sørge for at det er ingen rundt deg som du spinner båten!
 6. 6
  Som du er på havna hyle "easy!" og til slutt "Veie nok" til å slutte å bevege seg på kanten av kaien.
 7. 7
  (For å sette båten i vannet) Walk den til kanten! Opp over hodene klar.... up! Svinge den ned til midjen, klar til kast.
 8. 8
  . På de fleste regattaer trenerne vil bringe deg de årer. Få av dock raskt! Det vil være andre båter venter på å starte! Når du er klar si "Kjør årer ut" "En fot inn og ned!"
 9. 9
  Så snart slag (den personen som setter tempoet) er klar, forteller båten (gjennom cox boksen selvfølgelig) å presse av eller lene seg unna og gå båten nedover dock. Sving båten som anvist på land og hodet ned kurset.
 10. 10
  Gjør varme ups (hard 10 og 20-tallet) å varme opp, starter praksis. Forbli rolig, avslappet og i kontroll.
 11. 11
  Spinn båten som ledes av tjenestemenn i motorbåter linje opp for starten, fortell dine roere å sitte opp på halv eller trekvart lysbilde (starten sekvens [første fem slag] er forskjellig for hver trener, men det er vanligvis sammen 3/4, 1/2, 3/4, forlenge, FULL) og lytte etter start kommandoen. Hvis poenget ditt er å si off TOUCH BOW (eller TOUCH 2 SEAT) til lett skifte til styrbord eller babord. Starteren vil vanligvis ha samtalen OBS.... GÅ å kunngjøre løpet.
 12. 12
  12. Under løpet, la roere vet hvor langt de har gått, hvor de andre båtene er, når sprint er, og gjøre det veldig klart når de er ferdige. Ta strøm titalls for trenerne, kropp swing sammen, noe du kan tenke på. Husk at alle båter annerledes inspirert. En god Coxwain vil finne ut hva som gjør en båt tick. Det er godt å ta en fem å ro gjennom mål bare for å være sikker.
 13. 13
  Etter løpet, vinner eller taper, holde hodet høyt, forteller roerne å holde fatningen og hvis det er å snakke, fortelle dem "vi kommer til å diskutere det på land".

Tips

 • Kjenn din selvfølgelig godt på forhånd! Hver detalj finner du vite!
 • Spør hjerneslag sete for hjelp
 • Bruk stemmen din til å roe lysbilde, eller slå på trykk. Dens våpenet...
 • Hvis du justerer kurs, holde hånden hevet å la tjenestemenn vet du ikke er klar
 • Det er virkelig gode nettsteder og taleopptak av Coxies på sider som Coxswaincafe.com, Row2k.com, etc. Google Coxie sidene for mer!
 • Husk babord og styrbord ved å tenke på bokstaven slutt: PS = fra venstre mot høyre i den rekkefølgen. Bare incase det var tvetydig port = Coxies igjen. styrbord = Coxie rett
 • Kjenn din bue nummer og type hendelse eksempel (8 Senior, 4 Lettvekt)
 • Ikke ta noen holdning. Hvis det er snakker i båten, minne dem om at: "Dette er hva du har jobbet for. Hva er problemet, Alex?
 • Stern er den siden med fin (sort styring enhet under vann) og siden du sitter i

Advarsler

 • Ikke skrap opp bunnen av lagets båt. Det er uhøflig
 • Det er ingen måte å håndtere en krasj. Tenk fremover!