Wkeno

Hvordan du bruker hvitløk mot stress og giftstoffer for bedre humør

Hva kan du gjøre med stress i livet ditt (fra kjemisk-pakket hovedretter, til de ekstra ernæringsmessig mangelfulle kalorier fra cookies og chips)? Behandle stress på samme måte som du behandler folk med giftige holdninger, holde seg borte. Det betyr bor borte fra kjemiske tilsetningsstoffer og bearbeidet mat, når det er mulig.

Giftstoffer i alle former føre til raskere aldring (opphopning av irreversibel celleskade med samtidig tap av funksjon) og hindre riktig eller rask helbredelse. Hvitløk kan fungere som en mat kriger i din tilnærming til takle stressfaktorer, som en etasjer super-mat som kan gjøre en alvorlig innsats mot avgifte kroppen din samtidig som du øker humøret. Her er noen forslag til å bruke hvitløk som en flavorful krydder med sunne implikasjoner.

Trinn

Hvordan du bruker hvitløk mot stress og giftstoffer for bedre humør. Konsumere hvitløk for hjerte helse.
Hvordan du bruker hvitløk mot stress og giftstoffer for bedre humør. Konsumere hvitløk for hjerte helse.
 1. 1
  Ta hvitløk for øvre luftveisproblemer. Bedre pust og motstå eller minimere kaldt og influensa bakterier med hvitløk. Hvitløk inneholder allicin og alliin, kjemisk aktive forbindelser som forskere har funnet drepe bakterier direkte og stimulere å frigjøre killer celler som kan målrette kaldt og influensa bakterier. For å høste disse fordelene selv, må du være forbruker hvitløk regelmessig, og trolig minst én pære om dagen.
  • Du kan bruke den grønne delen og frø-topper, og holde pærer for bruk hele året rundt og plante noen fedd.
  • Hvitløk lagt til mat eller hvitløk kapsler kan avlaste nesetetthet når det tas daglig. Hvitløk tabletter kan også redusere slimproduksjon, for mye slim kan forårsake Airway innsnevring under en asthmatic angrep.
  • Under en, kan du bidra til å minimere konsekvensene ved å innta et halvt fedd hvitløk eller to hvitløk kapsler eller tabletter annenhver time. Symptomer på forkjølelse har vist seg å falle raskere for de som tar hvitløk over de som ikke gjør det.
  • I tillegg får, spise sunn mat, redusere stressfaktorer og redusere eller fjerne inntaket av tobakk og alkohol.
 2. 2
  Konsumere hvitløk for hjerte helse. Hvitløk har blitt funnet nyttig for hjertet og blodsirkulasjonen på to måter så langt. Først, dets svovelforbindelser (diallyl, disulfide (DADS)) bidra til å fremme blodstrøm ved å hindre blodplater kleber seg sammen og blodpropp. For det andre gir det lavere nivåer av og triglyserider i blodet. Totalt øker hvitløk kroppens nivå av antioksidanter som også bidrar til å senke hjertesykdom.
  • Allicin, eller 2-propen-1-sulfinothioic syre S-2-propenyl-ester, en organosulphur stoff som finnes i hvitløk, utvider blodkar, og kan bidra til å senke blodtrykket. Allicin er hvitløk forsvarsmekanisme mot angrep fra skadedyr, og er produsert av enzymatisk handling av alliinase på alliin på vevsskade. Merk at allicinase er irreversibelt deaktiveres under en pH på 3, og derfor er allicin ikke produseres i kroppen ved inntak av fersk eller pulverisert hvitløk.
 3. 3
  Bruk hvitløk som en mulig form for beskyttelse mot kreft. Forskning har vist muligheten av hvitløk for å forhindre celle-endringer som kan forårsake kreft, for å hindre tumorvekst, og for å drepe kreftceller. Dens rolle i å forsterke eller støtte immunsystemet ditt er muligens en del av sin makt mot kreft.
 4. 4
  Ta hvitløk for å aktivere leverenzymer som støtter din toksin filtreringssystem. Hvitløk er ansett å være bra for å bekjempe sykdom på grunn av enzymer som støtter din filtreringssystem. Kjent som en "prebiotic", kan hvitløk bidra til vekst av "gode" bakterier i fordøyelsessystemet, og bidra til å forebygge diaré. Hvitløk også forbedrer fordøyelsen og forbedrer absorpsjon av mineraler.
  • Unngå å forårsake din egen overkant slitasje: Beskytt ditt fordøyelsessystem og filtrering system fordi slitasje på disse systemene akselererer aldring.
  • Unngå kunstige ingredienser i matvarer, i drinker, kjemikalier og forurensninger i luften så mye som mulig.
 5. 5
  Bruk hvitløk å forbedre humøret. Hvitløk har vist seg å fungere som en stemning løfteren, som kan hjelpe deg når du føler deg ned. Hvitløk kan også avverge symptomer forbundet med søvnløshet, tretthet og angst.
 6. 6
  Sakte aldring å bruke hvitløk. Hvitløk kan bidra til å minske aldersrelatert svekkelse av blodstrøm og bedrer blodsirkulasjonen, bidrar til å holde deg følelsen yngre og sterkere.
 7. 7
  Bruk hvitløk for å minimere og helbrede en soppinfeksjon, hvitløk er en av de kraftigste anti-fungals kjent. Gni knust hvitløk over sopp infiserte huden området hver dag før det blir bedre.
  • Behandle gjær infeksjoner ved å spise flere rå fedd eller en hel rå pære av hvitløk hver dag.

Tar hvitløk

 1. 1
  Få minst den anbefalte daglige dosen av hvitløk. The University of Maryland Medical Center anbefaler at inntaket av hvitløk være 2-4 gram fersk hvitløk daglig (hver fedd tilnærmet 1 gram), eller 600-1200mg av alderen hvitløk ekstrakt, daglig, dele opp dosene. Andre metoder for inntak inkluderer: frysetørret hvitløk tabletter 200mg, to tabletter tre ganger om dagen, 4ml flytende ekstrakt daglig, 20ml skjær daglig, og hvitløk olje 0.03-12ml, tre ganger daglig. Bruk av hvitløk kan være pågående og hyppige. Generelt, er hvitløk trygt for folk flest (The US Food and Drug Administration priser det GRAS, eller generelt anerkjent som trygt), men se advarsler for eksisterende mage betennelse, graviditet, sykepleie, utvikle en allergi. I tillegg:
  • Ta deg god multivitamin hvis kostholdet er ubalansert. En god balanse av vitaminer som folat, B12, B6, C og E hjelper kroppen å opprettholde sin naturlige detox system.
  • Spis rikelig med mørke grønne grønnsaker: nepe og andre greener, brokkoli, kål, spinat og tang, også, hvis du er eventyrlysten. Disse grønnsaker kjempe for å gi leveren en assist i å bryte ned skurkene ved å ruse opp avgiftende enzymer.
 2. 2
  Bruk ekstra anbefalte krydder, ikke bare hvitløk. Spis krydder (frø og røtter) som forbedrer din helse, samt hvitløk for å få et bredt spekter av beskyttende egenskaper.
  Spis krydder (frø, nøtter og røtter), for eksempel sesamfrø. Frø er en form for liv, har alt som trengs for springing inn nytt liv. Bruk frøene på alt, inkludert: salater, kylling, fisk, grønnsaker, dips, omeletter og så videre. Frø ser ut til å beskytte hjertet og leveren fra de skadelige effektene av alkohol og andre kjemikalier i henhold til forskning. Og de fleste nøtter har gode oljer og ingen kolesterol.

Den beste måten å forberede hvitløk

 1. 1
  Knus hvitløk først. Knusing nellik er det frigjør de gunstige thiosulfinates som ellers ikke ville danne. Allicin er på sitt beste i knust rå hvitløk. Skjæring, hakking, pressing, eller knuse alle vil aktivere forbindelser i hvitløk for å bli sluppet godt. Tygging kan også slippe sin potens.
  • En måte å få fordelene av hvitløk uten tunge svovelsyre essensen er å kutte fedd i to og gni den mot innsiden av en trebolle. Legg salat og du vil fortsatt få hvitløk smak og fordeler uten svovelsyre skurring.
 2. 2
  Koker det lett. Overcooking hvitløk kan ødelegge noen av sine helsebringende stoffer. Lys matlaging sikrer også at hjerte-beskyttende forbindelser ikke reduseres. Men vær oppmerksom på at matlaging sannsynligvis ødelegger antibiotika elementer av hvitløk. James A Duke hevder at 10 minutters koking reduserer 40 prosent av hvitløkens medisinske egenskaper, mens matlaging i 20 minutter får den til å miste mye mer.
  • Ikke mikrobølgeovn hvitløk. Forskere prøvd ulike tilberedningsmetoder inkludert koking, baking, og mikrobølgeovnen både knust og uncrushed hvitløkfedd. Lett tilberedt knust hvitløk bestått testene - "så lenge" det ikke var tilberedes i mikrobølgeovnen.
 3. 3
  Bruk et utdrag eller tabletter eller kapsler hvis du er opptatt av smak eller. Hvis du virkelig ikke liker hvitløk, men du ønsker å dra nytte av sin beskyttende kvaliteter, se etter en gammel hvitløk ekstrakt i din lokale helsekost butikk. Selv om du liker hvitløk, er virkningene av matlaging på hvitløkens helsebringende forbindelser fortsatt ikke sikkert, så det er sannsynligvis en god ide å også ta ekstrakt selv om du nyter hvitløk som mat.
 4. 4
  Legg hvitløk til forberedelser for å lette hoste og sår hals. Rå hvitløk kan legges til en del av hjemmelagede midler for å redusere alvorlighetsgraden av hals-infeksjoner og hoste. For eksempel lage en hals gurgle ved å helle 200ml kokt vann over to fedd hvitløk. La det bratt i 3 timer, deretter press og gurgle. For en hoste, skrell og knuse to hvitløk pærer og la utsatt i 15 minutter (dette gjør at allicin å danne). Knuse i en morter etter kvart time har gått, og rør inn en liten pott av rennende honning. Tillat å sette mot natten. En teskje av denne blandingen kan bli tatt for hoste, forkjølelse og sår hals når det trengs. Husk å merke honning for klarhet i innhold og formål.

Tips

Bivirkninger av hvitløk?

 • "Nei," ved hjelp av hvitløk som mat fritt, eller som en mat-supplement i anbefalte porsjoner: det er ingen kjent over hele linja, konsistente, bivirkninger av hvitløk bruk, men se "Advarsler"-delen.
 • Drug Interactions: ingen kjente interaksjoner av hvitløk med noen medikamenter.
 • Unngå giftstoffer når du kan. Når du ikke kan, hjelpe leveren kast av problemene.
 • Noen mennesker hogge hvitløk og legg den i eddik og olje og lagre den i kjøleskapet, også - og holde noen gode fedd å plante.
 • Noen hvitløk har små side, off-shoot "baby" pærer som kan brytes av og bo i bakken - eller at du kan shell-off de viktigste pære og plante dem når du trekker opp de viktigste pære - det da vil " automatisk "spire opp i neste kjølige sesongen. Den slags er veldig praktisk!
 • Hvitløk kan dyrkes i containere hvis det er mer praktisk for deg.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at vitenskapen om fordelene av hvitløk for hjertesykdom og kreft beskyttelse er lovende, men er ennå ikke vurdert "avgjørende".
 • Mikrobølgeovnen tappet hvitløk av alle sine gode-for-deg attributter i forskningen.
 • Hvis du overbelaster kroppen din med giftig "mat" / kjemikalier, leveren og nyrene gå inn overdrive å filtrere, endre og dumpe junkie mat.
 • Ikke bruk hvitløk (i store mengder eller holde ut av det):
  • Hvis du har betennelse i magen (gastroenteritt) eller et sår.
  • Hvis du er gravid, kan hvitløk stimulere livmor sammentrekninger (smerte) og sekreter (Farnsworth et al 1975).
  • Hvis sykepleie, unngå hvitløk.
 • Allergi i enkelte personer: sjelden, etter hyppig kontakt med hvitløk, kan en betennelsestilstand i huden (eksem) eller andre allergiske reaksjoner utvikle.
 • Snakk med legen din om mulige interaksjoner med medisiner som blod-tynner, proteasehemmere og platehemmende medisiner.