Wkeno

Hvordan du gjør din high school cheer lag

Ønsker du å være en cheerleader? Cheerleaders pumpe opp publikum og bølle opp spillerne. De er beundret av mange små jenter. Her er noen tips for å gjøre high school cheer team.

Trinn

Hvordan du gjør din high school cheer lag. Bruk en skole skjorte, dans eller atletisk shorts, og hurrarop / tennis sko.
Hvordan du gjør din high school cheer lag. Bruk en skole skjorte, dans eller atletisk shorts, og hurrarop / tennis sko.
 1. 1
  Vær trygg! Lat som om du er den beste jenta eller gutten der og at det ikke er en sjanse for at du ikke vil gjøre det. Dommerne vil legge merke til og gi deg brownie poeng.
 2. 2
  Bruk en skole skjorte, dans eller atletisk shorts, og hurrarop / tennis sko. For håret ditt, dra den inn i en hestehale med en bue, slik at ingen smell hengende ut. Vis din ånd ved å bære dine team farger. Ditt utseende bør være veldig ryddig og rent.
 3. 3
  Still spørsmål hvis du ikke kan få en del av rutinen, hvis du blir undervist en. Trenere vil se at du ikke er sjenert, og du er en hard arbeider.
 4. 4
  Øv på rutine, og spør eldre jenter om deres første prøve ut erfaringer. Lær så mye du kan. Som en bonus, vil trenerne elsker at du virkelig virkelig ønsker dette.
 5. 5
  Være veldig utadvendt og snakke med andre jenter prøver ut. Treneren vil se at du er trygg og at laget betyr noe for deg.
 6. 6
  Som du går inn i tryout, hyle lagets navn med mye ånd. Hoppe opp og ned og gjøre en Stor sjanse med en høy V. Smile og vise treneren at rutinen kommer til å bli kjempebra.
 7. 7
  Hvis du rotet deg, ikke stopp! Bare fortsette med hurrarop trekk. Hvis du glemmer rutine, kan du prøve å gjøre noen hurrarop hopp. Aldri gjøre det klart at du søl opp.
 8. 8
  Før du finner ut om du gjør det, tenke positivt som om rutinen var bildet perfekt.
 9. 9
  Ikke mist motet hvis du ikke gjør det.

Tips

 • Smil, de ønsker ikke noen sjenert!
 • Gjøre tonnevis av ansiktsuttrykk - dommerne elsker det! De dømmer deg på ditt smil, ansikts-og øyekontakt. Hvis du ikke kan få øyekontakt, ser rett på toppen av hodet, så det virker som om du ser på dem direkte.
 • Hold tærne peker! Aldri noensinne bøye foten eller føtter under et hopp eller risting sekvens.
 • Slå opp hurrarop rutiner, hopp, og stunts, og ulike trekk.
 • Sørg for at du ser klar og har mye av ånd. Være energisk og høyt!
 • Alltid smile!
 • Hvis du ikke kjenner noen gå og snakke med andre. Hvis du er sjenert bør du nok snakke med treneren og senior cheerleaders, fordi de vil være en plukking som er med på laget, og hvis du viser at du er sosial de vil plukke deg.
 • Også, sier en cheer etter at du gjør et hopp, tumbling eller andre ting at dommerne vil at du skal gjøre! Det gjør at du ser ut som du har masse spirit! Plus, hvis den første til å gjøre det i gruppen din så andre jenter kopierer de vet at din ment å være en leder! En cheer leder!
 • Hvis du ikke gjør troppen, spør treneren hva du kan forbedre på for neste år.

Advarsler

 • Har gobs av ånden som går inn og ut og inn mellom jubel, men IKKE si "whoooo!" - Dommerne ikke liker det. Øv rope ditt rally hjemme og sørge for at det er godt gjennomtenkt. Vit hva du skal si og når du skal si det!
 • Kontroller at du er super tight når du gjør dine jubel / chants.
 • Hvis du er en veteran, unngå å vise fram foran nybegynnere. Prøve og hjelpe dem (treneren vil gi deg utpekt tid til å øve på mer avanserte ferdigheter).
 • Ikke over på sminke. Du vil bli svett det ut uansett!
 • Dersom du vet prøve outs du vet at de kommer til å be deg om å gjøre en tørketrommel rutine prøve å gå til en cheer klinikk eller gymnastikk klinikk vil du sannsynligvis trenger å vite hvordan du gjør en back Handspring og front Handspring med og uten round-off.