Wkeno

Hvordan du kan forbedre din kondisjon med riktig sports ernæring

Hva holder en triatlon utøver går på tross av varmen og lange timer med intens fysisk aktivitet er en skikkelig hydrert og drevet kroppen. I utholdenhetsidretter, er ernæring tilsvarer holde seg hydrert til enhver tid, spesielt i løpet av spillet. Hvis du ikke gir deg riktig næring den trenger, vil spillytelsen lide.

Idretter som krever spesiell oppmerksomhet til utholdenhet ernæring (og dermed hjelpe deg nivå opp dine prestasjoner) er: løping, svømming, triathlon, sykling, roing, mountain biking, multisport, langrenn, fjellklatring og trekking.

La oss si at du har forberedt deg for en utholdenhet sport. Ernæring fokuserer på å gi deg nok drivstoff til å vare en dag med intens fysisk aktivitet. Du spiser mat rik på protein for å holde musklene passer for spillet og karbohydrater for å gi deg nok energi og drivstoff musklene dine til å løpe fort, stødig og konsekvent. Hva annet kan du gjøre for å utføre mye bedre i utholdenhetsidretter?

Trinn

Hvordan du kan forbedre din kondisjon med riktig sports ernæring. Start dagen med en full tank med vann.
Hvordan du kan forbedre din kondisjon med riktig sports ernæring. Start dagen med en full tank med vann.
 1. 1
  Start dagen med en full tank med vann. Idrettsutøvere ikke spiser i løpet av et spill, men de drikker vann. Studier viser, hvorav vanlige folk nå vet, at mennesker kan vare en måned uten å spise, men vil dø raskt uten drikkevann, som varer ca 3 dager til en uke. Det er hvor viktig vann er for kroppen vår. Hydrering er en viktig næring komponent for mennesker, mest spesielt til idrettsutøvere involvert i utholdenhetsidretter. Så utholdenhet sports ernæring tips fra utøvere og trenere: drikke mye vann før kampen. Hydrering er nøkkelen til å vinne utholdenhet idrettskonkurranser. Og drikkevann før spillet starter setter deg i en stor forsprang. Ikke drikk for mye for nær starten av spillet, eller du kan få kramper.
 2. 2
  Hydrat selv jevnlig i løpet av spillet. Drikk ofte i løpet av spillet. Mest utholdenhet sports ernæring guidebøker vil fortelle deg det samme. Utøvere i utholdenhetsidretter svette av to liter vann per time, spesielt i varmt og fuktig vær. Så du må drikke minst fire og så mye som åtte gram vann hver femten til tjue minutter. Sportsdrikk kan også erstatte vann. Her er et tips som utholdenhet sports ernæring guidebøker kanskje ikke har fortalt deg: å vite når det er på tide å svelge på vann eller sportsdrikk flaske, sette timeren til alarm hver 15 eller 20 minutter i løpet av 24 timer. Betrakt korte nipper i stedet for store mengder på en gang. Dette forhindrer at du oppblåsthet under konkurransen. Fryse drikkeflasker og deretter pakke dem opp i isolerte skum for å holde den kald. Selv om du ikke svetter fortsatt gjøre svelge ned væsken i din drikkeflaske. Du kan ikke vite det, og kan ikke merke det, men du kan ha svette mer enn du trodde.
 3. 3
  Pakk opp ekstra flasker. Bære flere drikkeflasker hvis du kan. Ikke vær redd for å se ut som en kamel med ekstra pukkel på ryggen. Du trenger alle de væsker i din utholdenhet sport. Det vil holde deg gående og i form. Dessuten vil du drenere disse drikkeflasker en om gangen hvert 15. eller 20. minutt. Med denne hastigheten, kan du ikke engang vet at din utholdenhet sportsdrikke har blitt tappet ned spiserøret rør.

Tips

 • I utholdenhet sports ernæring, har det diskutert hvorvidt vann eller sportsdrikk bør forbrukes av en utøver konkurrerer i utholdenhetsidretter. Forskere har vist at utholdenhet idrettsutøvere (konkurrerer under trykkende varmen fra solen) som ble levert med vann som et middel til fuktighetsgivende seg erstatte bare en og en halv til to tredjedeler av væsketap, mens de som fikk med sportsdrikk har vist hydrering til en nesten hundre prosent. Grunnen til dette er at sportsdrikk inneholder elektrolytter (natrium, kalium og magnesium) som bidrar til å holde på væske i kroppen og balansere tilstedeværelsen av disse mineraler som er viktig i normale kroppsfunksjoner. Vi mister elektrolytter når vi svetter. Svimmelhet, muskelkramper, ekstrem utmattelse, og uregelmessig hjerterytme er symptomene på elektrolytter tap i kroppen.
 • Et eple om dagen holder doktoren borte.

Velg riktig mengde frukt for kostholdet ditt. Som frukt er rike på vitaminer, gir disse vitaminene tilstrekkelig sikkerhet mot celleskader. Som et forslag om vedlikehold av god helse, bør man inkludere riktig mengde frukt i kostholdet.

Advarsler

 • Ifølge utholdenhet ernæringseksperter, mange idrettsutøvere mister utholdenhet på grunn av lavt nivå av elektrolytter. Faktisk, ifølge utholdenhet sports ernæring magasiner, noen utøvere til og med dø på grunn av elektrolytter tap.