Wkeno

Hvordan du kan nyte kampsport uten å komme i trøbbel

Dette er en artikkel om hvordan du kan nyte kampsport, men lærer samtidig.

Trinn

Hvordan du kan nyte kampsport uten å komme i trøbbel. Angi dojo tidlig hvis mulig, som du kan trene noen spesielle fysiske plager du måtte ha, eller spør en av flere eldre studenter til å gi deg råd om en teknikk du kan ha problemer med.
Hvordan du kan nyte kampsport uten å komme i trøbbel. Angi dojo tidlig hvis mulig, som du kan trene noen spesielle fysiske plager du måtte ha, eller spør en av flere eldre studenter til å gi deg råd om en teknikk du kan ha problemer med.
 1. 1
  Angi dojo tidlig hvis mulig, som du kan trene noen spesielle fysiske plager du måtte ha, eller spør en av flere eldre studenter til å gi deg råd om en teknikk du kan ha problemer med. Dette gjør også et bedre inntrykk, som du ser mer forpliktet til trening.
 2. 2
  I timene, ikke rush gjennom skjemaene eller noe annet du lærer, eller du vil mislykkes i å lære teknikken skikkelig. Ikke rush for å holde tritt med de høyere ranking studenter, de bør ha en bedre forståelse av det grunnleggende, slik at korrekt utførelse lettere for dem. Husk, alle lærer på hans eller hennes eget tempo.
 3. 3
  Ta hensyn til relevante viktige poeng at læreren vektlegger. Dette vil være en god grunn, så selv om det virker latterlig på den tiden, prøve det ut likevel. Husk 'Karate Kid', hvor Daniel er laget for å vaske biler for å lære å blokkere.
 4. 4
  Praktisere teknikker mellom klasser, spesielt nye teknikker, eller noen som du er eller skulle ha problemer med. En time eller to i uken er ikke lang tid for å lære noe, så du bør ikke forvente å bli dyktigere bare ved å trene i dojoen. Selv om du bare kan sette av noen minutter hver dag, bruke den øve noe flagget opp som viktig.
 5. 5
  Mens du trenger ikke å være skikket som bruce lee å trene i kampsport, det hjelper hvis du trener sammen med kampsport trening. Du kan bare spørre læreren din eller en senior student å vise deg noen øvelser for å hjelpe med teknikker, eller du kan delta i et treningsstudio. Lest rundt temaet trening, stretching, styrke og andre relaterte begreper anbefales.
 6. 6
  Alltid se den dyktige senior elevene å lære. Ikke etterligne de senior studenter som kun er på det nivået fordi de har vært der lenge og gjøre mindre forsøk enn deg

Tips

 • Vær oppmerksom hele klassen, hvis du lærer en teknikk, så holde seg til å praktisere som teknikken riktig. Urettet 'horseplay "kan ikke bli verdsatt, spesielt i de mer alvorlige klasser, spør læreren din før du begynner å lære.
 • Føl deg fri til å "leke seg" med noen teknikker, ved å flytte posisjoner og slikt, og føler kroppen din reaksjon, eller observere hvordan den ser ut. Få ting galt i begynnelsen er helt akseptabelt, feil kan lære deg mye, og selv den høyest rangerte medlem av klassen var en gang en naiv nybegynner.
 • Ikke vær redd for å spørre en av de ledende elevene om hjelp. De vil gjerne hjelpe.

Advarsler

 • Forsiktig: Snakk med legen din på forhånd for å sikre at du vil være i stand til å utføre kampsport, spesielt hvis du har noen forhold som kan hindre praksis.
 • Kampsport lærere er ikke nødvendigvis sport fysiologer eller utdannet lærere. Vær forsiktig hvis søker råd fra dem. Hvis en øvelse er for smertefullt, ikke vær redd for å nekte å utføre det.
 • Ikke bruk kampsport for meningsløs vold, de er for selvforsvar og sport ingenting mer.