Wkeno

Hvordan du kan redusere eczema bluss ups

Eksem, en form for eksem, manifesterer seg som flekker av rødhet og tørr hud på kroppen. Her er noen tips for å håndtere det.

Trinn

Hvordan du kan redusere eczema bluss ups. Regne ut hva det er som fører til at bluss ups.
Hvordan du kan redusere eczema bluss ups. Regne ut hva det er som fører til at bluss ups.
 1. 1
  Regne ut hva det er som fører til at bluss ups. Har du nettopp kjøpt en ny dusj gel? Krever den nye jobben å vaske hendene mer enn du vanligvis ville gjort? Hvis ingenting er endret nylig i livet ditt som du tror kunne ha forårsaket en blusse opp, kan det være at noen av ingrediensene i produktene du bruker hver dag har endret seg.
 2. 2
  Slutt å bruke sterke såper, sjampo og vaskemidler på huden din og i vaskeriet. Rimelige merker inneholder ofte sterke kjemikalier som kan strippe bort skinn beskyttende oljer. Noen butikker lager vaske produkter spesielt utviklet for personer med eksem og selv om de har en tendens til å være litt dyrere, vil de spare deg for mye ubehag. Ikke bruk et produkt med natrium laurbær sulfat (SLS). Forskere faktisk bruke den til å strippe huden før testing stoffer mistenkt for kontakteksem. Bruk cetaphil antibakteriell såpe på berørte områder og bakterie områder (groper, lysken, bak). Med mindre klærne er veldig skittent, trenger du ikke å bruke vaskemiddel i det hele tatt. Bare bruke varmt vann for å drepe bakterier. Du kan også bruke blekemiddel på hvite eller hydrogen peroxide basert non-klor som Ecover Zero. Vaskemidler inneholder fluorescerende kjemikalier eller fargestoffer for å gjøre hvite klær ser lysere under normale lys. Når den plasseres under ultrafiolett lys svart, vil vaskemiddel ha en blå belysning. Jeg har sett demonstrasjoner der en svart lys ble tatt inn i et skap og klærne var bare full av kjemiske rester fra vaskemidler. Når du svetter de suge inn i huden og kan forårsake kontakteksem. Bruk vaskemidler bare nok til å få ting rent. De er bare en ting presset på oss av annonsører.
 3. 3
  Inspisere klær, spesielt hvis tilstanden er på hud som kontakter klær. Sørg for at klærne er skylles godt av såperester i tøyet. Sjekk klær for nagler eller snaps som kan inneholde nikkel. Vær på vakt mot skrapete sømmer, netting eller broderier, spesielt rundt trange områder av bevegelse, for eksempel innsiden av albuen og armhuler. Løstsittende klær laget av lys 100% myk bomull når du kan. Når du er hjemme, være pyjamas mann!
 4. 4
  Ikke klø klø. Hvis du velger et antihistamin, være oppmerksom på at noen kan forverre hudproblemer og har bivirkninger som kan oppveie de positive effektene. Noen mentol salver redusere kløe.
 5. 5
  Kjøp en god kvalitet fuktighetskrem, helst en som er spesielt designet for eksem lider (for eksempel E45). Det bør være fargeløs, luktfri og så skånsom som mulig. En fuktighetskrem med en innebygd SPF er også en god idé. Gode ​​alternativer er petrolatum (vaselin), Vannicream, CeraVe, mineralolje, og bivoks baserte balsamer.
 6. 6
  Unngå direkte sollys eksponering av hud. Være klar over hvor mye eksponering armene får mens i bilen. Sollys kan tørke ut huden, noe som skaper mer forverring av eksem. Samtidig, være sikker på at du får nok sollys eksponering for din daglige dose av vitamin D. Det er en hårfin balanse! Hvis solen hjelper eksem, spør legen din om UVB smalbånd lysbehandling, som er tryggere enn sollys likevel bra for mange hudsykdommer.
 7. 7
  Hold huden fuktig hele dagen. Bade med badeolje eller havremel bath powder lagt. Ikke gni huden med et håndkle, men tørk, deretter fukte rutinemessig, spesielt hvis du vasker hendene mye på en dag til dag basis.
 8. 8
  Fukte ved sengetid. Som du sover, vil huden din bli forberedt til neste dag. Bruk tykkere fuktighetskremer eller salver på det berørte området, være vaktsom at disse ikke begynner å tette porene. Furu tjære salve brukes av noen. Vitamin E kan påføres på hud eller tatt oralt. Enkelt stikk den ene ende av en kapsel med en stift og bruk som en hudlotion.
 9. 9
  Innen tre minutter etter å ha tatt et bad eller dusj, dekke selv med en fuktighetskrem, som emulgering salve eller vannholdig krem. Hold dusj og bad korte. Spør legen din om blekemiddel bad. De høres tøffe, men i riktig konsentrasjon (1/4-1/2 kopp per full bath), de er omtrent som et svømmebasseng. De kan kvitte deg med hudinfeksjoner som forverre eksem.
 10. 10
  Spis et sunt kosthold. Inkludere matvarer som er rike på vitamin A, B6, og essensielle fettsyrer. Legg noen kosttilskudd, som B-kompleks og vitamin E.
 11. 11
  Får testet for matintoleranse. Disse kan bygge opp over tid og kan føre til ulike reaksjoner, en hoved hvorav det ene er eksem. Vanlige matvarer som du kroppen kan bli intolerant å inkludere laktose (meieri), gjær, hvete og sukker.
 12. 12
  Ikke stress. Stress synes å være den største bidragsyteren til eksem flare-ups. Er du høy stressede? Redusere trykket i livet ditt. Ikke la trivielle saker å skape angst. Lær hvordan å meditere eller bruke avspenningsøvelser.

Tips

 • Noxema og Aloe er godt over disk måter å hjelpe. Hvis Aloe har alkoholen som en bestanddel, kan det være tørking.
 • Prøv å legge fiskeolje kapsler til kosthold. Sjekk følsomhet for svinekjøtt og mat fargestoffer. Sjømat har også vært kjent for å pådra seg en allergisk reaksjon.
 • Hvis du har den på leppene, ikke slikke og bruke shea smør til de berørte områdene. Det er en over disk leppepomade som har aktuell kortison i den. Under bluss ups, sørg for at balsam eller gloss er en naturlig oljebasert produkt. Eteriske oljer som lavendel og tea tree kan tilby noen lettelse å kløende områder.
 • Aktuelt steroider som hydrokortison er bare en midlertidig løsning. De er ikke til hinder bluss ups, men heller gjør bluss ups lettere å tolerere. Vær forsiktig når du bruker steroid-baserte kremer, da de kan forårsake hud tynning og øke mottakelighet for hudinfeksjoner, som i sin tur forverre eksem. Bruk kun under ledelse av en hudlege.

Advarsler

 • Hvis ripete eksem begynner å lukte, eller ser ut til å være gråt eller blødning mye, gå og se en lege umiddelbart. Huden er det største organet i kroppen din, så la det bli infisert er en veldig dårlig idé.
 • Disse forslagene er ikke ment å ta plassen til en lege råd.
 • Vær oppmerksom på mulige allergiske reaksjoner på noen behandlinger. Slutte umiddelbart dersom allergiske symptomer oppstår.