Wkeno

Hvordan du kan redusere overflødig magesyre

Magesekken hos mennesket er fylt med et naturlig produsert sure væske som aktiverer fordøyelsesenzymer som vil bryte ned bredt utvalg av matvarer forbrukes. Imidlertid kan overskytende magesyre forårsake alvorlige problemer og smertefulle symptomer. Den vanligste symptom assosiert med et overskudd av magesyre er halsbrann. Overflødig syre lekker ut i spiserøret og forårsaker en brennende følelse i nærheten av der hjertet ligger. En god måte å bli kvitt dette overflødig syre er ved å ikke spise krydret mat. Krydret mat kan forårsake vev betennelse. Konsekvent halsbrann og sure oppstøt kan forårsake alvorlig skade på sensitive vev i spiserøret og halsen. Håndteringen av overskytende magesyre er mulig og enkeltpersoner kan følge noen enkle trinn for å hjelpe regulere pH nivåer av deres mageinnhold.

Trinn

Hvordan du kan redusere overflødig magesyre. Forstå årsakene til overskytende magesyre.
Hvordan du kan redusere overflødig magesyre. Forstå årsakene til overskytende magesyre.
 1. 1
  Forstå årsakene til overskytende magesyre. Dette er et viktig første skritt for å fullføre før du forsøker å regulere surheten i magen ved hjelp av naturlige metoder eller over skranke medisiner.
  • Ofte kan en livsstilsendring være nok til å gjenopprette de riktige syre nivåer i magen.
  • Dehydrering er en av de viktigste årsakene til overskytende magesyre. Vann har en nøytral pH, noe som betyr at det er verken en syre eller en base. Når kroppen din har tilstrekkelige mengder vann, kan det selvsagt regulere surheten i magen innhold.
  • Unaturlige eller tvunget tap av væske kan bidra til overskytende magesyre. Spiseforstyrrelser slik som bulimi og anoreksi kan derfor bidra til overskytende magesyre oppbygging. Når kroppen ikke får nok mat eller er tvunget til å gulpe inntatt mat, kan magesyre øke. Forandre din livsstil for å håndtere disse spørsmålene er en effektiv måte å bekjempe overskytende magesyre.
 2. 2
  Legg merke til de mulige symptomer assosiert med et overskudd av magesyre. Kunnskap om symptomene på en sur mage vil hjelpe deg å identifisere om pH i magen din er den skyldige bak dine symptomer.
  • Mulige symptomer på overskytende magesyre omfatter halsbrann, oppblåsthet, overflødig gass, dårlig fordøyelse, kvalme, fylde eller tilstedeværelse av magesår.
  • Andre symptomer kan være dårlig ånde, hårtap, raping eller tett nese.
  • Alle disse symptomene kan være indikasjoner på at magesyre i magen er uforholdsmessig og bør reguleres.
 3. 3
  Forstå faktorer som bidrar til overskytende magesyre. De matvarer som du spiser kan øke magesyre nivåer hvis maten er vanskelig å fordøye eller svært sure i innhold. Krydret mat og salt mat kan også bidra til overskytende magesyre oppbygging.
 4. 4
  Eliminere dårlige vaner knyttet til din helse som kan bidra til overskytende magesyre oppbygging. Dette omfatter:
  • Avstå fra røyking, noe som kan føre til opphoping av magesyre og heve syrlig innholdet i magen. Dette kan resultere i langvarig halsbrann og andre mageproblemer.
  • Avstå fra eller redusere alkoholforbruk, som også kan øke den sure innholdet i magen og føre til problemer magesyre og symptomer.
 5. 5
  Konsumere mat på en jevnlig basis og prøver å spise et bredt balansen av sunne matvarer i stedet for junk food eller mat med høyt sukker-og saltinnhold. Matvarer som inneholder mye fiber kan bidra til å regulere fordøyelsessystemet og kan redusere mage syre nivåer.
 6. 6
  Drikk et glass helmelk for å bekjempe virkningene av overskytende magesyre. For personer som har bare sporadisk forekomst av overskytende magesyre, et glass melk kan bidra til å absorbere overflødig syre og redusere symptomer på økt magesyre nivåer.
 7. 7
  På din lokale Walmart eller annen butikk kan du finne ulike typer syrenøytraliserende løsninger. Du bør velge den rette for din kroppstype. De to primære typer er Ca-og aluminium-hydroksid-basert. Noen mennesker har følelser eller andre grunner til å unngå overflødig kalsium, mens andre er bekymret for overflødig aluminium inntak. Hvis du ofte har halsbrann, kan det være lurt å spørre legen din som er rett for deg. Ta en eller to syrenøytraliserende tabletter eller en teskje av syrenøytraliserende flytende medisiner etter et stort måltid, eller en krydret måltid, eller et salt måltid for å forhindre oppbygging av magesyre. Syrenøytraliserende medisiner kommer i smakstilsatt tyggetabletter som har et kalkholdig konsistens. De aktive ingrediensene i over disk syrenøytraliserende medisiner kan bidra til å redusere forekomsten av overskytende magesyre. Se Advarsler nedenfor for forholdsregler.
 8. 8
  Hvis halsbrann er en daglig forekomst, kan det være at din spiserøret fôr har erodert over tid fra konstant syre eksponering. Det kan gjenoppbygge seg selv, men det vil ta tid ikke blir utsatt for syre for å gjøre det. Vurdere å ta en resept syrenøytraliserende medisiner for å bidra til å motvirke effektene av konsistente magesyre problemer. Over disk syrenøytraliserende medisiner brukes på en sak til sak. Reseptbelagte medikamenter, på den annen side, er tatt daglig som et forebyggende tiltak mot opphoping av magesyre.
 9. 9
  Tygge mint å berolige den sure innholdet i magen og bidra til å fremme effektiv fordøyelse og redusert symptomer assosiert med syre buildup.
 10. 10
  Spis måltider sakte for å unngå inntak av overflødig luft. Når magen fylles med luft, kan ubehagelig oppblåsthet og trykk oppstå. Når denne luften er utvist gjennom raping, kan det bære overskytende magesyre inn i spiserøret og forårsake en brennende følelse. Ved å spise og drikke sakte, kan du redusere mengden av luft som svelges mens de spiser.
 11. 11
  Unngå å spise svært store måltider. Over-spising til "meget full" gjør magen pumpe ut enda mer syre til å fordøye alle som mat, og fordi magen er full, har syren et enda bedre mulighet for sprut opp på spiserøret.
 12. 12
  Unngå kullsyreholdige drikker og belgfrukter som også kan øke mengden av gass som produseres i magen. Økte nivåer gass kan ikke bidra til syre overbelastning, men denne gass kan levere syren til deler av kroppen som er følsomme for den høye surhet av mage fluider.
 13. 13
  Delta i avspenningsteknikker og stress relieving aktiviteter. Forhøyet stressnivå kan utløse en økning i mage syre produksjon. Sår, sår og lesjoner på den indre slimhinnen i magen og spiserøret er ofte knyttet til høyt stressnivå.
 14. 14
  Tren regelmessig. Trening er viktig for å opprettholde den generelle helse kropp og vil bidra til å lette symptomer på dårlig, spesielt som en kilde til å redusere stress oppbygging. Pass på å holde godt hydrert når du trener.
 15. 15
  Halsbrann kan også være et resultat av en fordøyelse-relaterte helseproblem. Magen kan fordøye mat saktere, eller sliter med visse matvarer du har spist. Vurder å kjøpe en full-spectrum "digestive enzym" supplement (i pilleform) og ta 1-2 med et måltid for å hjelpe maten fordøye raskere og mer effektivt. (Full-Spectrum insinuerer at det kan bryte ned fett, karbohydrater og proteiner alike. Dyrere er ikke alltid bedre, noen merker øke prisen ved å legge gluten-protein fordøyelse enzymer og andre mer sjeldne enzymer for å rettferdiggjøre en høyere pris. Sjekk med legen din, men en grunnleggende 10€ for 60 dagers forbruk bør være nok).

Tips

 • Drikk vaniljesaus pulver blandet med melk.
 • Hvis du har en halsbrann angrep, har det blitt anbefalt å unngå å ligge på ryggen, da dette gir syren en bedre sjanse til å plaske opp.
 • Ligg på magen din eller belaste det.
 • Hold en journal med lister over maten du spiser, den tiden det tar deg å fullføre et måltid, og eventuelle syre-relaterte symptomer som du opplever i løpet av en time etter siste måltid. En journal vil hjelpe deg å avdekke årsakene til acid buildup.

Advarsler

 • Melk og syrenøytraliserende midler er ikke anbefales som langsiktige løsninger: begge vil øke den samlede syreproduksjon i magen, og er derfor mot sin hensikt. Du kan prøve å drikke noe syrlig, som appelsin juice, som kan være utgangspunktet smertefullt (akkurat som melk er i utgangspunktet beroligende), men mot intuitivt reduserer syreproduksjonen i ens mage på lang sikt.
 • En magesyre nivå som er for lavt kan være like skadelig for helsen din som en magesyre nivå som er for høyt. Hvis du overdose på syrenøytraliserende tabletter eller annen syre redusere medisiner eller behandlinger, kan fordøyelsen bli påvirket og ernæring kan lide. Etter de presise retningslinjer som er notert på over skranke eller reseptbelagte behandlinger for overflødig syre er ekstremt viktig.
 • Bruken av reseptbelagte syrenøytraliserende midler som reduserer magesyre kan føre til vitamin B12-mangel som igjen kan forårsake pernisiøs anemi. Dette er en alvorlig sykdom som kan til slutt føre til døden hvis venstre ubehandlet. Magene våre utviklet for bruk med tilstrekkelig syre og riktig fordøyelse av mat og absorpsjon av viktige næringsstoffer kan ikke forekomme når syre er "shut-off" med reseptbelagte syrenøytraliserende midler.
 • Mens noen overskytende magesyre er forårsaket av matvarer som spises, endringer i humør eller stress nivåer, eller overflødig alkoholforbruk, noen individer har konsekvent magesyre problemer. Gjennomgående høy magesyre nivåer kan føre til alvorlige problemer som forringelse av spiserøret eller utvikling av magesår. Hvis du opplever vedvarende magesyre symptomer, kontakt lege.

Ting du trenger

 • Syrenøytraliserende preparater (valgfritt)
 • Melk
 • Mint
 • Sunne måltider
 • Vann