Wkeno

Hvordan du starter en vandring / vekttap program for aller uskikket person

Ønsker du å øke kondisjon og kanskje miste litt vekt samtidig? Her er noen trinn for å hjelpe deg å nå dine mål ved å begynne en vandring / vekttap program.

Trinn

Hvordan du starter en vandring / vekttap program for aller uskikket person. Gjør mål for deg selv at du kan møte og sørge for at de betyr noe for deg.
Hvordan du starter en vandring / vekttap program for aller uskikket person. Gjør mål for deg selv at du kan møte og sørge for at de betyr noe for deg.
 1. 1
  Gjør mål for deg selv at du kan møte og sørge for at de betyr noe for deg.
 2. 2
  Din langsiktige mål kan være å gjøre 20 push-ups eller å kjøre en mil på mindre enn 10 minutter. Eller det kan være å gi barnet ditt en piggyback ride. Sørg for at det er noe du ønsker.
 3. 3
  Dine kortsiktige mål vil starte som daglige mål, basert på hva du kan gjøre nå. Ett eksempel ville være å gå 10 minutter per dag. En annen ville være å bøye seg fremover i midjen for å strekke ryggen din - hvis du kan ta på tærne nå, flott, hvis ikke, er det et mer langsiktig mål.
 4. 4
  Du kan ha flere kortsiktige mål.
 5. 5
  Hvis du er virkelig ute av form, ikke bekymre deg om skalaen først. Du skal bygge muskler, som veier mer enn fett, noe som også betyr at du kan legge på seg. Fokusere på å være sterkere og i stand til å bevege seg mer først.
 6. 6
  Spis frokost, lunsj og middag. Sannsynligvis en matbit eller to der også.
 7. 7
  Drikk mye vann. De fleste er litt dehydrert hele tiden. Det vil hjelpe deg til å trene mer og å føle seg bedre.
 8. 8
  Spor framgangen din på å møte dine daglige mål. Du kan finne loven for å skrive ned (papir eller på nettet) at du har gjort det er belønning nok. Eller du kan kjøpe en boks med gullstjerner og lage en kalender. Hver dag du går en tur og prøve å ta på tærne, sette en stjerne på kalenderen.
 9. 9
  Den http:/ / www.sparkpeople.com siden er også bra for sporing trening og annet treningsutstyr goals.But vær oppmerksom på at du må være minst 13 for å bruke den.
 10. 10
  Bygge opp din trening til 1/2 til 1 time om dagen. Gå til postkassen, rundt huset, klippe plenen, gå rundt et kjøpesenter mens vinduet shopping. Hvis du kan ta bussen i stedet for kjøring finner du gjøre mye mer gå til og fra bussholdeplasser.
 11. 11
  Slå på din favoritt musikk og dans (synge, hvis du vil).
 12. 12
  Rengjøring av huset er flott trening. Plukke opp rot er god strekking og løfting. Ta ut søppel. Få ut mopp og støvsuger. Som du blir sterkere, flytte møbler og vakuum under.
 13. 13
  Styrketrening er viktig. Hvis du ikke har vært i form, vil du fokusere på å bygge din "core" musklene til å støtte deg selv i andre aktiviteter.
 14. 14
  Mage crunches er bra for dette. Legg deg ned og se hvor mye av kroppen din du kan løfte opp fra gulvet. Skuldre? Cool. I morgen gjøre det igjen. Over tid vil du løfte mer av deg selv av og du vil være i stand til å gjøre flere crunches.
 15. 15
  Også bra er. Du ligger på ryggen og løft opp det ene beinet tre eller fem ganger, før musklene er utmattet. Deretter må du gjøre det andre benet. Rulle på din side, og løfte opp, så på forsiden og løft bena "Tilbake". Fullfør på den andre siden.
 16. 16
  Alle monner drar. Mens du sitter ved datamaskinen, kan du prøve å løfte beina fra gulvet. Se hvor lenge du kan holde fra berøre gulvet. Etter kort tid vil du føle magen og beinmuskulaturen fungerer. Du brenner kalorier og bygge muskler!
 17. 17
  Kan du gå opp trappen? Det er flott for å bygge leggben. Turgåing ned kan også bygge muskler hvis du bruker musklene dine til å senke deg til hvert trinn - ikke bare slippe fra trinn til trinn. Hvis leddene klage går ned, ta heisen ned. Gå opp.
 18. 18
  Musklene kan føle sår som du begynner å bruke dem mer. Behandle dem å varme bad og strekker seg for å gjøre dem glade og holde deg smidig.
 19. 19
  Også tenke på saldoen din. Kan du stå på en fot? For hvor lenge? Dette er en annen måte å forbedre disse kjerne støttende muskler!
 20. 20
  Den andre delen av bedre kondisjon er å se på hva du spiser. Enten du er en mager high school gutt som ønsker å vinne eller en middelaldrende person som ønsker å tape, er en god kortsiktig mål å registrere hva du spiser hver dag. Innse at det å skrive det ned vil forandre hvordan du spiser i begynnelsen, men over tid nyheten vil slites av, og du skal spise det som er normalt for deg. Dette kan hjelpe deg å oppdage vaner du ikke visste du hadde. Du kan også bruke nettsteder å spore spise; http://www.sparkpeople.com er flott for dette.

Tips

 • Alltid spise frokost. Dette vil kickstart stoffskiftet slik at du føler for å flytte.
 • Husk at du gjør dette slik at du vil føle deg bedre. Skreddersy dine mål for deg selv. Det er ingenting galt med "Jeg ønsker å kunne gjennomføre to masse klær oppe" som et mål!
 • Finne ut en plan for deg selv til å trene. Eksempel: Styrketrening på mandager, onsdager og fredager, turgåing og husarbeid seks dager i uken.
 • Hvis du befinner deg andpusten etter bare trener for en kort tid, be legen om å sjekke pusten din. Trening kan utløse et astmaanfall for noen mennesker, slitsomt lungene ut før resten av kroppen din har fått startet. Hvis du har ubehandlet astma, kanskje du har mer utholdenhet enn du vet!
 • Hvis du har barn rundt deg, leke med dem. Ride sykler, ta dem til parken, jage dem. Hvis du har det gøy mens du trener, vil det ikke virke som trening.

Advarsler

 • Lytt til kroppen din! Hvis noe gjør vondt, hvile og tillate deg selv å helbrede. Presser deg selv til det punktet av skade er ubrukelig.