Wkeno

Hvordan få en runner høy

Runner høyt er et begrep gitt til følelsen av eufori som er indusert av avstand kjører. Du trenger ikke å være en verdensklasse idrettsutøver, eller enda en maratonløper person til å oppleve denne opphøyde sinnstilstand. Denne wikien forklarer hvordan en person kan oppnå en runner høyt og dramatisk forbedre sin kondisjon mens du gjør det. Trinnene nedenfor er basert på en 30 - 45 minutters kjøring.

Trinn

Hvordan få en runner høy. Plukke opp tempoet, drastisk for bare noen få minutter.
Hvordan få en runner høy. Plukke opp tempoet, drastisk for bare noen få minutter.
 1. 1
  Start ut sakte. Det er veldig vanlig for folk å føle tretthet i løpet av det første minuttet av å kjøre. Å gjøre det over denne første hump eller unngå det helt, bør du sette din opprinnelige tempo ekstremt sakte å ta små skritt.
 2. 2
  Plukke opp tempoet, drastisk for bare noen få minutter. Dette lar kroppen vet at det er arbeid som må gjøres. Kroppen din vil reagere ved å gjøre alle slags ryddig biologiske responser som er langt utenfor rammen av denne wikien men til slutt vil føre til høyt din.
 3. 3
  Sakte tempo så snart du begynner å føle tretthet. Dette vil hjelpe deg å gjenvinne pusten og beina, men kroppen din vil fortsette å gjøre de biologiske ting. Plan om å holde rolig tempo i 20-30 minutter.
 4. 4
  La din hastighet finne deg. På et tidspunkt i din treg løp vil du sannsynligvis oppleve en plutselig økning i energi. Når du får denne følelsen du bør være klar til å kanalisere den inn i et vanskelig løp. Dette er sonen hvor du finner din høyt.
 5. 5
  Nå starter å kjøre og se hvordan kroppen din reagerer. Når du begynner å føle omstendelig du må presse kroppen litt videre for å finne høy.
 6. 6
  Når sportsfolk høye hits bare du går med det. Jo hardere du kjører jo bedre vil du føle deg. Etter noen minutter på høy vil peak og deretter gradvis. Sakte tempo som de høye fades over de neste 5-10 minutter.
 7. 7
  Slutt ut løpeturen på et bærekraftig tempo.

Tips

 • Etter løpeturen spise noen form for sunn frukt som banan. Sin rike kalium vil kvitte seg med kramper, og gi tilbake den energien tapt i løpeturen.
 • Ikke forvent å vinne noen løp ved hjelp av denne teknikken. Kjører sakte er ikke en felles strategi for å vinne løpene.
 • Drikke mye væske før, under og etter, for å erstatte de tapte.
 • Aldri, aldri gå. Runner høyt kan bare oppnås gjennom å kjøre. En typisk feil er å kjøre hardt i noen minutter og så stoppe og gå å få igjen pusten. Tempoet selv slik at du ikke går tom for pust. Hvis du føler trang til å gå, ikke gjør det. I stedet bare kjøre veldig, veldig sakte. Hold samme bevegelse som løping, men med langsomme, små skritt.
 • Hvis du føler deg syk, stopp umiddelbart.
 • Hvis du har problemer med å finne tempo eller rytme, prøv å lytte til musikk mens du kjører.
 • Denne høye kan oppleves gjennom langdistanse landeveissykling, in-line Speed ​​skøyter, skøyter, eller andre svært mosjonsidrettene.
 • Eller, hvis du bruker en variant av denne strategien, kan du gjøre det bra i et løp. Her ser du hvordan. Like før løpet starter, varme opp i 5-10 minutter i rolig tempo. Deretter kjøre løpet til ditt fulle potensial. Hvis du ikke er i smerte (forårsaket av melkesyre buildup i musklene) for om den siste tredjedelen av løpet, har du ikke kjøre den til potensialet. For løp minst 20 minutter lang, bør dette være nok til å produsere en runner høy etter du er ferdig med løpet.
 • Slitasje joggesko og klær.

Advarsler

 • Vær forsiktig med hva du spiser før løp, spesielt raffinert sukker
 • Vær oppmerksom på dine omgivelser. Hvis du kjører nær gaten, ikke lytte til musikk. Lytte gjennom bare én ørepropp (i henhold til nyere studier) forvirrer hjernen og kan gjøre deg ør.
 • Hvis du har helseproblemer, snakk med legen din.